Inapoi la categoria: Aparat kebab
Aparat kebab, alimentare cu carbuni
JSP-SHJ

Aparat kebab, alimentare cu carbuni

dimensiuni 520x819x877.5h mm, putere termica 1.5 kW, alimentare 220V, putere 21 W , culoare standard inox.
Producator:
Detalii tehnice
Mai multe informatii
Cod produs JSP-SHJ
Alimentare Carbuni
Putere (W) 15000
Produsul a fost adaugat in cererea de oferta.
Descriere produs

REVOLUTIA GRATARULUI

Josper este produsul a peste 50 de ani de dezvoltare a echipamentelor si tehnologiei inovatoare, puse in slujba gastronomiei si a exigentului sector HoReCa. Traditia si inovatia se reunesc in designul si functionalitatile acestui utilaj ce insumeaza un gratar si un cuptor totodata. Josper inseamna, de fapt, o gama intreaga de echipamente profesionale cu ajutorul carora se poate stapani arta gatitului pe carbuni. Pentru crearea acestor "masinarii" sunt folosite aliaje de otel si componente de inalta calitate. Josper este o adevarata poveste de dragoste dedicata gratarului!


UN GRATAR PE CABUNE, UN MOD DE VIATA

Cu peste 40.000 de clienti in intreaga lume, Josper este partenerul perfect pentru cei mai pretentiosi bucatari care doresc sa obtina cele mai rafinate preparate gatite pe carbune. Pentru un gust inconfundabil, este recomandat ca in preparare sa se foloseasca doar carbunele Josper, obtinut din cel mai bun lemn. Cuptoarele revolutionare cu carbune de la Josper sunt unice datorita expertizei si dragostei maestrilor artizani pentru traditie, noile aliaje de otel si designului inovativ. Acestea sunt concepute tinand cont de cerintele bucatarilor profesionisti si de cele mai inalte standarde din industria HoReCa. Fiecare produs Josper isi atinge astfel potentialul maxim.

IMBINAREA TRADITIEI CU TEHNOLOGIA

Valorile pe care se bazeaza tehnologia Josper sunt recunostinta pentru traditie si spiritul inovativ. Altfel spus, Josper combina cele mai inovative tehnologii cu metodele traditionale de productie, producatorii fiind mandri ca sunt maestri artizani ai otelului, care insa nu uita niciodata sa respecte traditia. Loialitatea si puterea sunt in centrul brandului Josper!

PRODUCATORI SI PASIONATI DE GASTRONOMIE

CONDUCTIE GRIL: Sigilare perfecta pentru un produs suculent.

CONVECTIE NATURALA DE CALDURA: Punct perfect de coacere al produsului in camera de gatit.

IRADIERE CALDURA DIRECT DE LA CARBUNE: Caldura directionata spre alimente.

Specifiactii tehnice:

Aparat kebab Josper SHJ

Alimentare cu carbuni

Temperatura medie de lucru 250 °C

Consum zilnic de carbune Josper de 8-10 kg pentru o functionare de 9h/zi

Timp aprindere de 20 minute

Putere termica 1500W

Putere rotisor de 21W

Alimentare 220V

Dimensiuni 520x819x877.5h mm