Inapoi la categoria: Gratare
Basque grill cu carbuni, monobloc, temperatura medie de lucru 250°C, dimensiuni 1150x1610x900 mm

JSP-PVJ-76-1-1-MB

Basque grill cu carbuni, monobloc, temperatura medie de lucru 250°C, dimensiuni 1150x1610x900 mm

La achizitia acestui grill primesti 48 saci de CARBUNI Josper CADOU.


Basque grill cu carbuni, monobloc, temperatura medie de lucru 250°C, inaltime ajustabila, 1 gratar ajustabil cu dimensiunea 760x600mm, prevazut cu cleste pentru carne si vatrai, dimensiuni 1150x1610x900mm, culoare standard inox.


Producator:
Detalii tehnice
Mai multe informatii
Cod produs JSP-PVJ-76-1-1-MB
Alimentare Carbuni
Numar arzatoare/rezistente 1
Dimensiune(mm) 1150x1610x900
Produsul a fost adaugat in cererea de oferta.
Descriere produs

La achizitia acestui grill primesti 48 saci de CARBUNI Josper CADOU

PROMOTIE EXCLUSIVA PENTRU CLIENTII BILANCIA!



REVOLUTIA GRATARULUI

Josper este produsul a peste 50 de ani de dezvoltare a echipamentelor si tehnologiei inovatoare, puse in slujba gastronomiei si a exigentului sector HoReCa. Traditia si inovatia se reunesc in designul si functionalitatile acestui utilaj ce insumeaza un gratar si un cuptor totodata. Josper inseamna, de fapt, o gama intreaga de echipamente profesionale cu ajutorul carora se poate stapani arta gatitului pe carbuni. Pentru crearea acestor "masinarii" sunt folosite aliaje de otel si componente de inalta calitate. Josper este o adevarata poveste de dragoste dedicata gratarului!


UN GRATAR PE CABUNE, UN MOD DE VIATA

Cu peste 40.000 de clienti in intreaga lume, Josper este partenerul perfect pentru cei mai pretentiosi bucatari care doresc sa obtina cele mai rafinate preparate gatite pe carbune. Pentru un gust inconfundabil, este recomandat ca in preparare sa se foloseasca doar carbunele Josper, obtinut din cel mai bun lemn. Cuptoarele revolutionare cu carbune de la Josper sunt unice datorita expertizei si dragostei maestrilor artizani pentru traditie, noile aliaje de otel si designului inovativ. Acestea sunt concepute tinand cont de cerintele bucatarilor profesionisti si de cele mai inalte standarde din industria HoReCa. Fiecare produs Josper isi atinge astfel potentialul maxim.

IMBINAREA TRADITIEI CU TEHNOLOGIA

Valorile pe care se bazeaza tehnologia Josper sunt recunostinta pentru traditie si spiritul inovativ. Altfel spus, Josper combina cele mai inovative tehnologii cu metodele traditionale de productie, producatorii fiind mandri ca sunt maestri artizani ai otelului, care insa nu uita niciodata sa respecte traditia. Loialitatea si puterea sunt in centrul brandului Josper!

PRODUCATORI SI PASIONATI DE GASTRONOMIE

CONDUCTIE GRIL: Sigilare perfecta pentru un produs suculent.

CONVECTIE NATURALA DE CALDURA: Punct perfect de coacere al produsului in camera de gatit.

IRADIERE CALDURA DIRECT DE LA CARBUNE: Caldura directionata spre alimente.





BASQUE GRILL

Josper PVJ se bazeaza pe maiestria lui Bittor Arginzoniz. Traditia, know-how-ul si expertiza au fost, in mare masura, cele trei axiome principale pentru proiectarea Josper Basque Grill.

-Traditia basca de gatit la gratar, care dainuie de secole in istoria gastronomica a Spaniei;

-Know-how-ul si traditia de productie Josper din 1969;

-Sfaturile si expertiza lui Bittor Arginzoniz, proprietar si bucatar al unuia dintre cele mai bune restaurante grill din lume: Etxebarri (Axpe-Marzana, Bizkaia – Spania).

In ultimul deceniu, domnul Arginzoniz a revolutionat cea mai veche tehnica culinara din lume, cea a asado-ului. El este o referinta absoluta a gratarului gastronomic la nivel mondial. Prin urmare, cunostintele sale si tehnicile inovatoare de gratar au fost fundamentale pentru crearea intregii serii Josper Basque Grill, o necesitate absoluta pentru orice fel de produs

Accesorii incluse

Grill cu carbuni Josper este echipat un gratar, cleste, vatrai si un suport pentru gratar.

Specifiactii tehnice:

Basque grill cu carbuni, monobloc

Temperatura medie de lucru 250°C

Inaltime ajustabila

1 gratar ajustabil cu dimensiunea 760x600mm

Dimensiuni 1150x1610x900mm


Suport tavi

Structura Inox:

Igienic si usor de intretinut.

Ventilat suplimentar pentru a preveni incalzirea in timpul utilizari.


Sistem de tragere a usii:

Mai robust, durabil si usor de utilizat.


Registru inferior:

Deschidere larga cu un flux de aer ridicat


Sertar cenusa:

Compact si detasabil.