Categorii

    

    

    

    

    

Newsletter

Sunt de acord cu preluarea datelor cu caracter personal. Detalii...

“Panettone” Cooking Show

sustinut de maestrul patiser Mauro Morandin

Renumitul maestru patiser Mauro Morandin va fi prezent in Romania pentru a sustine un workshop dedicat unuia dintre cele mai iubite produse italienesti: panettone.

Chef Mauro Morandin va prezenta tehnica de coacere perfecta a acestui produs dospit natural, dar si multe alte secrete ale patiseriei traditionale italienesti in demonstratia care va avea loc marti, 12 noiembrie, ora: 11:00, la Centrul de gastronomie BILANCIA din Corbeanca. Participarea este gratuita, in limita locurilor disponibile.

Inscrieti-va acum la workshop!

Faceti cunostinta cu Chef Mauro Morandin

Mauro Morandin a crescut intr-o familie de brutari din localitatea Saint Vincent din Valea Aosta si si-a aprofundat cunostintele in tehnica ciocolatei sub indrumarea maestrului Guido Belissima. El s-a specializat in arta cofetariei si in tehnica fructelor confiate, in special.

In 2011 si 2017, Mauro Morandin a primit Premiul Gambero Rosso pentru renumitul sau panettone si premiul ”Cel mai bun panettone traditional” acordat in cadrul evenimentului Una Mole di Panettoni, in 2014. Printre proiectele importante in care este implicat maestrul patiser italian se numara si colaborarea cu BHV Marais, un nou concept store dezvoltat de Galeriile Lafayette, care prezinta in intreaga lume cele mai renumite produse Made in Italy.

Astazi, Mauro Morandin, considerat unul dintre cei mai reprezentanti specialisti in arta producerii traditionalului panettone dospit natural, colaboreaza cu MorettiLAB pentru a impartasi din vasta sa experienta in domeniul produselor de patiserie dospite.

In workshop-urile pe care le sustine, maestrul patiser Italian foloseste cuptoarele Moretti Forni serie S si serie F a caror tehnologie a fost imbunatatita datorita sfaturilor sale.

Rezervati-va acum locul la eveniment!