Inapoi la categoria: Cuptoare Pizza
Cuptor de pizza cu control electronic, cu o camera de coacere, putere 4200W

MOF-iD-M60.60

Cuptor de pizza cu control electronic, cu o camera de coacere, putere 4200W

Cuptor de pizza cu control electronic, cu o camera de coacere
Producator:
Detalii tehnice
Mai multe informatii
Cod produs MOF-iD-M60.60
Putere (W) 4200
Alimentare 380 V
Numar de camere coacere 1
Produsul a fost adaugat in cererea de oferta.
Descriere produs


DualPower™ techonology

Control independent al partii inferioare cat si cea superioara a cuptorului pentru a calibra temperatura perfect indifferent de produsele gatite.

*doar pentru versiunea electrica

Specificatii tehnice-Cuptor iDM60.60
  • Cuptor de pizza cu control electronic, cu o camera de coacere
  • Cu plan de coacere din samota pentru a permite distributia uniforma a caldurii
  • Capacitate 4 pizza cu diametru300mm/ 1 pizza cu diametru 450mm
  • Parte frontala din inox
  • Panouri laterale si parte superioara din tabla vopsita
  • Panou de comanda situat in partea dreapta
  • Temperatura maxima de lucru +450°C
  • Iluminare interioara
  • Izolatie termica
  • Usa cu geam temperat
  • Alimentare 380V
  • Dimensiuni interne camera 610x660x140mm
  • Dimensiuni 850x840x360mm
  • Putere 4200W
  • Greutate 80kg


Moretti Forni este compania lider in domeniul tehnologiilor de panificatie pentru produse dospite. Din 1946, misiunea Moretti Forni este sa ofere experienta perfecta de coacere datorita tehnologiei Smart Baking®, ce ofera utilizatorilor echilibrul ideal intre inovatie si traditie.

iDeck este cuptorul pentru pizza, ușor de utilizat, cu un raport calitate/preț excelent, design dinamic și o eficiență excelentă a coacerii. Pentru ambele versiuni, toate modelele sunt realizate din otel inoxidabil si prevazute cu un singur maner pentru o prindere usoara. Suprafata de coacere din caramida refractara pentru distributia perfecta a caldurii si temperatura maxima de 450°C, fac din iDeck cuptorul electric pentru pizza, unic in categoria sa, ideal pentru coacere direct pe suprafata refractara sau pe tava. Echipamentul standard este completat de usa cu sticla securizata, pentru un control mai bun al produsului in timpul coacerii, si iluminare interioara, amplasata intr-un spatiu dedicat pentru o mai mare protectie impotriva eventualelor impacturi.