Inapoi la categoria: Cuptoare
Cuptor pe carbuni cu 1 camera, Josper HJX PRO-M120, temperatura medie de lucru 250-350 °C
JSP-HJX-PRO-M120

Cuptor pe carbuni cu 1 camera, Josper HJX PRO-M120, temperatura medie de lucru 250-350 °C

Cuptor pe carbuni cu 1 camera, temperatura medie de lucru 250-350 grdC, timp aprindere 35 min, consum de 12-16 kg carbune la o functionare de 9h/zi, productivitate orara de 90 kg, putere termica 7.4 kW, structura inox, recomandat pentru 120 de portii, dimensiune gratar interior 510x760 mm, contine: gratar interior, sertar pentru cenusa, vatrai, cleste, perie de sarma, cos si difuzor fum; dimensiuni cuptor 916x1091x774h mm
Producator:
Detalii tehnice
Mai multe informatii
Alimentare Carbuni
Putere (W) 7400
Dimensiune(mm) 916x1091x774
Produsul a fost adaugat in cererea de oferta.
Descriere produs

Josper este combinatia eleganta dintre un gratar pe carbuni si un cuptor; totul intr-un singur echipament. Functioneaza 100% cu carbuni.
Josper este robust si usor de folosit. Operarea echipamentului se face prin usa frontala. Este dotat cu un sistem eficient de ventilatie. Controlul eficient al temperaturii permite obtinerea de coaceri exacte, diferite, in functie de dorinte.

Legenda gastronomiei pe carbune.
Traditia si inovatia stau la baza utilajelor Josper. O gama larga de echipamente concepute pentru a perfectiona gastronomia pe carbune. Acestea sunt manufacturate din aliaje de otel si componente de cea mai inalta calitate.
Cuptoarele pe carbune Josper sunt partenerul perfect pentru fiecare bucatar care vrea sa atinga calitatea perfecta a gastronomiei. Datorita carbunelui, materia prima capata aromele pierdute, ancestrale, o textura perfecta si suculenta.
Prin combinarea dintre cuptor si gratar se pot folosi temperaturi foarte ridicate pentru a sigila produsele, in timp ce se afuma si se gatesc.
Rezultatele sunt unice si se pot atinge doar cu cuptorul pe carbune Josper.


Pasionati de Gastronomie!

In 1969 Pere Juli si Josep Armangue au imbinat traditia si inovatia pentru a inventa Josper.
HJX-PRO-M120

Timp de preincalzire (de a ajunge la temperatura optima de lucru) 35 de minute

Consum performant de carbune: 10-12 kg intr-un interval de 9 ore

Productie pe ora: 90 kg

Temperatura medie de lucru 250-350 °C

Putere termica 7400W

Recomandat pentru 120 de portii

Dimensiuni cuptor: 916x1091x774h mm


Accesoriile pentru cuptorul Josper

Cuptorul Josper HJX-PRO-M120 vine echipat cu un gratar de interior, sertar pentru cenusa, vatrai, cleste, perie de sarma, cos si difuzor de fum.Rezultatul fuziunii intre traditie si tehnologia avansata a manufacturii, dau nastere accesoriilor Josper, dedicate cuptorului pe carbune. Tavile si caserolele sunt facute manual din aluminiu. Transferul termic ridicat al materialului garanteaza o coacere uniforma si rapida, esentiala unui rezultat perfect. Fundul acestora a fost conceput petru un transfer de caldura optim.O metoda sanatoasa, rapida si economica de preparare. Teflonul de inalta calitate garanteaza rezultate optime si rezistenta in timp. Accesoriile Josper se pot folosi in cuptorul pe carbune pentru a prepara o varietate de produse, adaugand acestora aroma lemnului.


Josper from Bilancia on Vimeo.