Joi - 1 Iunie - ÎNCHIS

Vineri - 2 Iunie - ÎNCHIS

Luni - 5 Iunie - ÎNCHIS

Comenzile primite în perioada 01-05.06.2023 vor fi procesate începand cu 06.06.2023
Inapoi la categoria: Cuptoare
Cuptor pe carbuni, Josper HJX-PRO-MINI, temperatura medie de lucru 250-350 °C
JSP-HJX-PRO-MINI

Cuptor pe carbuni, Josper HJX-PRO-MINI, temperatura medie de lucru 250-350 °C

Cuptor pe carbuni cu 1 camera, temperatura medie de lucru 250-350 grdC, timp aprindere 25 min, consum de 6-8kg carbune la o functionare de 7h/zi, structura inox, productivitate orara de 25 kg, recomandat pentru 40 de portii, putere termica 7500W, dimensiune gratar interior 340x560 mm, contine: gratar interior, tava pentru cenusa, vatrai, cleste, perie de sarma, cos si difuzor fum; dimensiuni 710x805x560h mm
Producator:
Detalii tehnice
Mai multe informatii
Alimentare Carbuni
Putere (W) 7500
Dimensiune(mm) 710x805x560
Produsul a fost adaugat in cererea de oferta.
Descriere produs

Josper este combinatia eleganta dintre un gratar pe carbuni si un cuptor; totul intr-un singur echipament. Functioneaza 100% cu carbuni.

Josper este robust si usor de folosit. Operarea echipamentului se face prin usa frontala. Este dotat cu un sistem eficient de ventilatie. Controlul eficient al temperaturii permite obtinerea de coaceri exacte, diferite, in functie de dorinte.

Legenda gastronomiei pe carbune.

Traditia si inovatia stau la baza utilajelor Josper. O gama larga de echipamente concepute pentru a perfectiona gastronomia pe carbune. Acestea sunt manufacturate din aliaje de otel si componente de cea mai inalta calitate.

Cuptoarele pe carbune Josper sunt partenerul perfect pentru fiecare bucatar care vrea sa atinga calitatea perfecta a gastronomiei. Datorita carbunelui, materia prima capata aromele pierdute, ancestrale, o textura perfecta si suculenta.

Prin combinarea dintre cuptor si gratar se pot folosi temperaturi foarte ridicate pentru a sigila produsele, in timp ce se afuma si se gatesc.

Rezultatele sunt unice si se pot atinge doar cu cuptorul pe carbune Josper.

Pasionati de Gastronomie!

In 1969 Pere Juli si Josep Armangue au imbinat traditia si inovatia pentru a inventa Josper.

Rezultatul fuziunii intre traditie si tehnologia avansata a manufacturii, dau nastere accesoriilor Josper, dedicate cuptorului pe carbune. Tavile si caserolele sunt facute manual din aluminiu. Transferul termic ridicat al materialului garanteaza o coacere uniforma si rapida, esentiala unui rezultat perfect. Fundul acestora a fost conceput petru un transfer de caldura optim.

O metoda sanatoasa, rapida si economica de preparare. Teflonul de inalta calitate garanteaza rezultate optime si rezistenta in timp. Accesoriile Josper se pot folosi in cuptorul pe carbune pentru a prepara o varietate de produse, adaugand acestora aroma lemnului.

Specifiactii tehnice:

  • Temperatura medie de lucru 250-350 °C

   • Timp aprindere 25 min

   • Consum de 6-8kg carbune la o functionare de 7h/zi

   • Structura inox

   • Productivitate orara de 25 kg

   • Recomandat pentru 40 de portii

   • Putere termica 7500W

   • Dimensiune gratar interior 340x560 mm

  • Dimensiuni exterior 710x805x560h mm

Accesorii incluse

Cuptorul Josper JSP-HJX-PRO-MINI este echipat cu un gratar de interior, sertar pentru cenusa, vatrai, cleste, perie de sarma, cos si difuzor de fum.