Inapoi la categoria: Cuptoare
Cuptor pe carbuni cu 1 camera, model HJA-PLUS-L175-TD, temperatura medie de lucru 250-350°C, Josper
JSP-HJA-PLUS-L175-TD

Cuptor pe carbuni cu 1 camera, model HJA-PLUS-L175-TD, temperatura medie de lucru 250-350°C, Josper

La achizitia acestui cuptor primesti 54 saci de CARBUNI Josper CADOU.


Cuptor pe carbuni cu 1 camera, temperatura medie de lucru 250-350°C, timp de aprindere 30 minute, structura inox, recomandat pentru 175 de portii, dimensiune gratar interior 760x760mm, prevazut cu baza deschisa si sertar pentru cenusa, cos si difuzor fum, perie de sarma si vatrai, dimensiuni 1040x1656x1040mm, culoare standard inox.
Producator:
Detalii tehnice
Mai multe informatii
Cod produs JSP-HJA-PLUS-L175-TD
Alimentare Carbuni
Numar arzatoare/rezistente 1
Dimensiune(mm) 1040x1656x1040
Produsul a fost adaugat in cererea de oferta.
Descriere produs

La achizitia acestui cuptor primesti 54 saci de CARBUNI Josper CADOU

PROMOTIE EXCLUSIVA PENTRU CLIENTII BILANCIA!



REVOLUTIA GRATARULUI

Josper este produsul a peste 50 de ani de dezvoltare a echipamentelor si tehnologiei inovatoare, puse in slujba gastronomiei si a exigentului sector HoReCa. Traditia si inovatia se reunesc in designul si functionalitatile acestui utilaj ce insumeaza un gratar si un cuptor totodata. Josper inseamna, de fapt, o gama intreaga de echipamente profesionale cu ajutorul carora se poate stapani arta gatitului pe carbuni. Pentru crearea acestor "masinarii" sunt folosite aliaje de otel si componente de inalta calitate. Josper este o adevarata poveste de dragoste dedicata gratarului!


UN GRATAR PE CABUNE, UN MOD DE VIATA

Cu peste 40.000 de clienti in intreaga lume, Josper este partenerul perfect pentru cei mai pretentiosi bucatari care doresc sa obtina cele mai rafinate preparate gatite pe carbune. Pentru un gust inconfundabil, este recomandat ca in preparare sa se foloseasca doar carbunele Josper, obtinut din cel mai bun lemn. Cuptoarele revolutionare cu carbune de la Josper sunt unice datorita expertizei si dragostei maestrilor artizani pentru traditie, noile aliaje de otel si designului inovativ. Acestea sunt concepute tinand cont de cerintele bucatarilor profesionisti si de cele mai inalte standarde din industria HoReCa. Fiecare produs Josper isi atinge astfel potentialul maxim.

IMBINAREA TRADITIEI CU TEHNOLOGIA

Valorile pe care se bazeaza tehnologia Josper sunt recunostinta pentru traditie si spiritul inovativ. Altfel spus, Josper combina cele mai inovative tehnologii cu metodele traditionale de productie, producatorii fiind mandri ca sunt maestri artizani ai otelului, care insa nu uita niciodata sa respecte traditia. Loialitatea si puterea sunt in centrul brandului Josper!

PRODUCATORI SI PASIONATI DE GASTRONOMIE

CONDUCTIE GRIL: Sigilare perfecta pentru un produs suculent.

CONVECTIE NATURALA DE CALDURA: Punct perfect de coacere al produsului in camera de gatit.

IRADIERE CALDURA DIRECT DE LA CARBUNE: Caldura directionata spre alimente.

Accesorii incluse

Cuptorul Josper este echipat cu doua gratare de interior, sertar pentru cenusa, vatrai, cleste, perie de sarma, cos si difuzor de fum.

Specifiactii tehnice:

Cuptor pe carbuni cu 1 camera

Temperatura medie de lucru 250-350°C

Timp de aprindere 30 minute

Recomandat pentru 175 de portii

Dimensiune gratar interior 760x760mm

Prevazut cu baza deschisa

Dimensiuni 1040x1656x1040mm


Evacuare fum:

Curatare usoara.

Securitate maxima


Suport tavi GN

Structura Inox:

Igienic si usor de intretinut.

Ventilat suplimentar pentru a preveni incalzirea in timpul utilizari.


Sistem de tragere a usii:

Mai robust, durabil si usor de utilizat.


Registru inferior:

Deschidere larga cu un flux de aer ridicat


Sertar cenusa:

Compact si detasabil.