Cuptor pe carbuni cu 1 camera si suport din inox, temperatura medie de lucru 250-350 °C, dimensiuni 950x723x1568h mm
La achizitia acestui cuptor primesti 33 saci de CARBUNI Josper CADOU.
Cuptor pe carbuni cu 1 camera si suport din inox, temperatura medie de lucru 250-350 °C, consum de 12-16kg carbune Josper la o functionare de 9h/zi, timp aprindere 35 min, structura inox, productivitate orara de 90kg, recomandat pentru 120 de portii, dimensiune gratar interior 760x510mm, capacitate 2xGN 1/1, ventilatie necesara la 2800mc/h, 1 gratar interior, vatrai si cleste, parghie cenusar, sertar pentru cenusa, 1 gratar exterior pentru mentinere la cald, dimensiuni 950x723x1568h mm, greutate 281kg, culoare standard inox.
Cod produs | JSP-HJX-45-LBC |
---|---|
Alimentare | Carbuni |
Productivitate | 90 kg/h |
Numar arzatoare/rezistente | 1 |
Dimensiune(mm) | 950x723x1568 |

La achizitia acestui cuptor primesti 33 saci de CARBUNI Josper CADOU
PROMOTIE EXCLUSIVA PENTRU CLIENTII BILANCIA!

REVOLUTIA GRATARULUI
Josper este produsul a peste 50 de ani de dezvoltare a echipamentelor si tehnologiei inovatoare, puse in slujba gastronomiei si a exigentului sector HoReCa. Traditia si inovatia se reunesc in designul si functionalitatile acestui utilaj ce insumeaza un gratar si un cuptor totodata. Josper inseamna, de fapt, o gama intreaga de echipamente profesionale cu ajutorul carora se poate stapani arta gatitului pe carbuni. Pentru crearea acestor "masinarii" sunt folosite aliaje de otel si componente de inalta calitate. Josper este o adevarata poveste de dragoste dedicata gratarului!

UN GRATAR PE CABUNE, UN MOD DE VIATA
Cu peste 40.000 de clienti in intreaga lume, Josper este partenerul perfect pentru cei mai pretentiosi bucatari care doresc sa obtina cele mai rafinate preparate gatite pe carbune. Pentru un gust inconfundabil, este recomandat ca in preparare sa se foloseasca doar carbunele Josper, obtinut din cel mai bun lemn. Cuptoarele revolutionare cu carbune de la Josper sunt unice datorita expertizei si dragostei maestrilor artizani pentru traditie, noile aliaje de otel si designului inovativ. Acestea sunt concepute tinand cont de cerintele bucatarilor profesionisti si de cele mai inalte standarde din industria HoReCa. Fiecare produs Josper isi atinge astfel potentialul maxim.
IMBINAREA TRADITIEI CU TEHNOLOGIA
Valorile pe care se bazeaza tehnologia Josper sunt recunostinta pentru traditie si spiritul inovativ. Altfel spus, Josper combina cele mai inovative tehnologii cu metodele traditionale de productie, producatorii fiind mandri ca sunt maestri artizani ai otelului, care insa nu uita niciodata sa respecte traditia. Loialitatea si puterea sunt in centrul brandului Josper!
PRODUCATORI SI PASIONATI DE GASTRONOMIE
CONDUCTIE GRIL: Sigilare perfecta pentru un produs suculent.
CONVECTIE NATURALA DE CALDURA: Punct perfect de coacere al produsului in camera de gatit.
IRADIERE CALDURA DIRECT DE LA CARBUNE: Caldura directionata spre alimente.



Cuptorul Josper este echipat cu un gratar de interior, sertar pentru cenusa, vatrai, cleste, perie de sarma, cos si difuzor de fum.






Cuptor pe carbuni cu 1 camera si suport din inox
Temperatura medie de lucru 250-350 °C
Consum de 12-16kg carbune Josper la o functionare de 9h/zi
Timp aprindere 35 min
Productivitate orara de 90kg
Recomandat pentru 120 de portii
Dimensiune gratar interior 760x510mm
Capacitate 2xGN 1/1
Ventilatie necesara la 2800mc/h
1 gratar exterior pentru mentinere la cald
Dimensiuni 950x723x1568h mm
Greutate 281kg


Evacuare fum:
Curatare usoara.
Securitate maxima

Suport tavi GN

Structura Inox:
Igienic si usor de intretinut.
Ventilat suplimentar pentru a preveni incalzirea in timpul utilizari.

Sistem de tragere a usii:
Mai robust, durabil si usor de utilizat.

Registru inferior:
Deschidere larga cu un flux de aer ridicat

Sertar cenusa:
Compact si detasabil.