30 Noiembrie - 04 Decembrie - ÎNCHIS
Comenzile și cererile de ofertă primite în perioada 30.11-04.12.2022 vor fi procesate începând cu 05.12.2022.

Vă mulțumim pentru înțelegere!
Inapoi la categoria: Cuptoare
Cuptor pe carbuni, model HJX-25-LBC+cos+palarie

JSP-HJX-25-LBC+240005+4033

Cuptor pe carbuni, model HJX-25-LBC+cos+palarie

Cuptor pe carbuni cu 1 camera si suport din inox, temperatura medie de lucru 250-350 grdC, consum de 10-12kg carbune la o functionare de 9h/zi, timp aprindere 30 min, structura inox, productivitate pe ora: 60kg, dimensiunie gratar interior 50x51cm, capacitate 1xGN 1/1, ventilatie necesara la 2800mc/h, gratar interior inclus, vatrai si cleste, tava pentru cenusa, dimensiuni 650x725x1520h mm, greutate 203kg+Cos evacuare , din inox, inaltime 220 mm+Palarie cos evacuare, din inox, inaltime 200 mm
Producator:
Detalii tehnice
Mai multe informatii
Alimentare Carbuni
Capacitate tavi 1 GN1/1
Dimensiune(mm) 650x725x1520
Produsul a fost adaugat in cererea de oferta.
Descriere produs

Josper este combinatia eleganta dintre un gratar pe carbuni si un cuptor; totul intr-un singur echipament. Functioneaza 100% cu carbuni.
Josper este robust si usor de folosit. Operarea echipamentului se face prin usa frontala. Este dotat cu un sistem eficient de ventilatie. Controlul eficient al temperaturii permite obtinerea de coaceri exacte, diferite, in functie de dorinte.

Legenda gastronomiei pe carbune.
Traditia si inovatia stau la baza utilajelor Josper. O gama larga de echipamente concepute pentru a perfectiona gastronomia pe carbune. Acestea sunt manufacturate din aliaje de otel si componente de cea mai inalta calitate.
Cuptoarele pe carbune Josper sunt partenerul perfect pentru fiecare bucatar care vrea sa atinga calitatea perfecta a gastronomiei. Datorita carbunelui, materia prima capata aromele pierdute, ancestrale, o textura perfecta si suculenta.
Prin combinarea dintre cuptor si gratar se pot folosi temperaturi foarte ridicate pentru a sigila produsele, in timp ce se afuma si se gatesc.
Rezultatele sunt unice si se pot atinge doar cu cuptorul pe carbune Josper.


Pasionati de Gastronomie!

In 1969 Pere Juli si Josep Armangue au imbinat traditia si inovatia pentru a inventa Josper.
HJX-25 Cuptorul pe carbune JOSPER

-timp de preincalzire (de a ajunge la temperatura optima de lucru) 30 de minute-consum performant de carbune: 10-12 kg intr-un interval de 9 ore-productie pe ora: 60 kg-temperatura de lucru :250-350 grade CelsiusAccesoriile pentru cuptorul JosperRezultatul fuziunii intre traditie si tehnologia avansata a manufacturii, dau nastere accesoriilor Josper, dedicate cuptorului pe carbune. Tavile si caserolele sunt facute manual din aluminiu. Transferul termic ridicat al materialului garanteaza o coacere uniforma si rapida, esentiala unui rezultat perfect. Fundul acestora a fost conceput petru un transfer de caldura optim.O metoda sanatoasa, rapida si economica de preparare. Teflonul de inalta calitate garanteaza rezultate optime si rezistenta in timp. Accesoriile Josper se pot folosi in cuptorul pe carbune pentru a prepara o varietate de produse, adaugand acestora aroma lemnului.