Categorii

        

    

    

    

Newsletter

Sunt de acord cu preluarea datelor cu caracter personal. Detalii...

Cuptor pizza, model Neapolis

COD PRODUS: MOF-0A000780+0A000810/NEAPOLIS

Disponibilitate: In stoc

Cuptor cu o camera de coacere, model Neapolis, integral din samota + Suport cu dospitor, 4 roti ascunse in spatele structurii, iluminare interna, dimensiuni ( Lxlxh ) 1368x1040x1050h mm, alimentare 220V, putere 1,5kW, consum mediu de putere/h 0,8kW/h.
Cantitate:
DESCRIERE

Detalii

-Caracteristici cuptor:
-Timer pentru pornire-oprire
-Capacitate 6 pizza de 330 mm
-20 de programe cu posibilitate de personalizare
-Tehnologie Eco-Standby®
-Dimensiuni externe (LxlxH mm): 1084x1786x936
-Dimensiuni interne camera 1130x750x150mm
-Greutate: 385kg
-Suprafata de coacere: 0,84 mp
-Capacitate totala de coacere: 6 pizza de diametru 330mm
-Alimentare 380V; Alimentare la cerere: 220V
-Putere maxima: 14.7kW
-Consum mediu: 6.5kWh
Cuptorul Neapolis = Coacerea perfecta
- Moretti Forni a proiectat noul cuptor Neapolis, un produs in care s-a concentrat toata experienta de peste 70 ani in proiectarea cuptoarelor, pentru a oferi cea mai mare temperatura pe care o poate asigura un cuptor electric de pizza: 510°C.
- Neapolis permite coacerea unei pizza in mai putin de 1 minut.
- Neapolis: cuptorul cu lemne transformat intr-un cuptor electric. Un instrument de coacere exceptional, cu un design de ultima generatie, care respecta traditia.
- Neapolis rezolva problema achizitionarii si depozitarii lemnelor si evita poluarea mediului provocata de gazele neinflamabile.
- Neapolis este echipat cu un sistem de gestionare electronica a temperaturii:  temperatura setata se pastreaza cat este programata. Software-ul de ultima generatie al cuptorului Neapolis garanteaza coacerea perfecta de fiecare data!
- Neapolis este pregatit pentru coacere in orice moment: odata conectat la sursa de alimentare, mai e necesara doar pornirea afisajului inteligent, pentru a seta temperatura diferita din partea superioara si din partea inferioara a camerei de coacere.
- Neapolis respecta mediul: deschiderea frontala a fost proiectata pentru a limita consumul de energie: doar 6,5 kW/h pentru a coace peste 200 de pizza pe ora.
- Neapolis este fabricat din materiale de ultima generatie, care permit o izolare optima si desi temperatura interna este foarte ridicata, suprafata exterioara poate fi atinsa fara a exista riscul unei accidentari. - 13 patente internationale protejeaza tehnologia Neapolis pentru a va garanta un cuptor electric unic.   - Temperatura de lucru maxima 510°C
- Incalzirea se realizeaza prin rezistente cu bobine de sârma pentru reglarea optima a temperaturii - Deflectoare interne pentru autostabilizare
- Posibilitate de programare ora de pornire, in functie de programul de lucru
- Sistem de gestionare electronica a temperaturii cu posibilitate de ajustare independenta a acesteia in partea superioara/inferioara a camerei de coacere
- Termocupla pentru monitorizare continua a temperaturii
- Valva manuala pentru ajustarea aburului din camera de coacere
- Suprafata de coacere de tip “biscuit” este pozitionata deasupra placii de incalzireElemente de imbinare incalzite, ce asigura etanseitate, asigurand astfel scaderea temperaturii externe (COOL AROUND® TECHNOLOGY)
- Carcasa detasabila, din otel inoxidabil, cu maner rezistent la caldura
- Izolare dubla cu densitate ridicata
INFORMATII ADITIONALE
Producator MORETTI FORNI
VIDEO