JOI 30.11 - ÎNCHIS

VINERI 01.12 - ÎNCHIS

Comenzile primite în perioada 30.11-03.12.2023 vor fi procesate începând cu 04.12.2023.

Mulțumim pentru înțelegere!
Inapoi la categoria: Cafea
Espressor electronic automat, Jura GIGA X8c Aluminium Black, putere 2700W, 2 duze, panou de comanda touchscreen

JUR-15388

Espressor electronic automat, Jura GIGA X8c Aluminium Black, putere 2700W, 2 duze, alimentare 230V, panou de comanda touchscreen

Espressor electronic automat, GIGA X8c Aluminium Black, cu 2 duze, recomandat pentru maxim 200 cafele/zi, panou de comanda touchscreen color, conectare permanenta la apa, capacitate recipient cafea boabe 2x650 g, capacitate recipient zat pentru 40 utilizari, dimensiuni 320x565x497 mm, alimentare 230V, putere 2700W, greutate 19 kg
Producator:
Detalii tehnice
Mai multe informatii
Cod produs JUR-15388
Numar grupuri 1
Alimentare 220 V
Putere (W) 2700
Produsul a fost adaugat in cererea de oferta.
Descriere produs
GIGA X8c Construita pentru performanta maxima

GIGA X8c este o generatie complet noua de masini automate de cafea pentru uz profesional de la JURA. Este remarcabila din toate punctele de vedere si raspunde mai bine nevoilor profesionistilor in 4 moduri diferite: 1. Modul intern de functionare complet nou face ca modelul GIGA X8c sa fie mai robust, mai eficient, mai inteligent si chiar mai usor de utilizat. 2. Duza dubla este proiectata sa respecte nevoile si cerintele utilizatorilor profesionisti. 3. Tava de scurgere care se poate spala in masina de spalat vase este usor de indepartat si poate fi golita cu o singura mana. 4. Ecranul tactil este intuitiv si simplu de utilizat, asigurand o flexibilitate maxima.

Tehnologii de ultima ora pentru o placere perfecta

Totul se afla in interiorul noului GIGA X8c: doua rasnite cu discuri ceramice de inalta performanta garanteaza o macinare precisa, consistenta si uniforma pentru o perioada mare de timp. Caracteristica foarte speciala a masinii este asigurata de o inovatie de ultima ora: A.G.A. (reglarea automata a macinarii) - sistemul de reglare automata cu comanda electronica. Procesul de extractie prin pulsare (P.E.P.®) asigura timpul optim de extractie pentru specialitati scurte si ofera o explozie de gust pentru ristretto si espresso. GIGA X8c are o duza dubla sofisticata cu grad ridicat de ajustabilitate, care finiseaza pana la perfectiune specialitatile ce contin lapte si spuma de lapte datorita tehnologiei Fine Foam. Functia de viteza asigura in timp record cafeaua de specialitate. Puterea crescuta, combinata cu cea mai inalta calitate – aceasta este noul GIGA X8c. Ecranul tactil concis, de 4,3 ", de inalta rezolutie este usor de inteles si complet intuitiv. Tava de scurgere se poate spala in masina de spalat vase, poate fi indepartata, golita si reintrodusa usor cu o singura mana. Centrul de greutate este amplasat ideal pentru a preveni orice scurgere. Simplu, curat, rapid, convenabil - acest concept de 5 stele este incorporat pana la ultimul detaliu.

Certificat de igiena garantat TUV

Intretinerea noului GIGA X8c este la fel de simpla, logica si intuitiva ca si functionarea acestuia. Produsele originale de intretinere JURA si programele integrate de curatare asigura igiena certificata TUV, prin atingerea unui singur buton. De asemenea, sistemul de lapte este foarte usor de curatat. Procesul complet automat este initiat prin simpla atingere a ecranului si asigura o curatenie perfecta. Duza solida dubla poate fi dezasamblata in doar cativa pasi simpli. Duzele frontale de lapte sunt accesibile si usor de inlocuit, daca este necesar.

Unica, la fel ca si cerintele dumneavoastra

Fie ca functioneaza ca o masina automata individuala de cafea sau este dotata cu accesorii corespunzatoare, precum dispozitivul de incalzire a cestilor sau sistemul de plata, de exemplu, GIGA X8c poate fi utilizata pentru a configura solutia perfecta de preparare a cafelei pentru orice aplicatie. Poate fi adaptata in mod convenabil la cerintele mereu in schimbare.