Inapoi la categoria: Cafea
Espressor electronic automat Jura X10, panou de comanda cu afisaj color, putere 1450 W, greutate 14 kg

JUR-15277

Espressor electronic automat, Jura X10, putere 1450W, 2 duze, alimentare 230V

Espressor electronic automat X10 Platin, cu 2 duze, recomandat pentru maxim 80 cafele/zi, panou de comanda cu afisaj color, capacitate rezervor apa 5 litri, capacitate recipient cafea boabe 1 kg, capacitate recipient zat pentru 40 utilizari, dimensiuni 373x524x461 mm, alimentare 230V, putere 1450 W, greutate 14 kg
Producator:
Detalii tehnice
Mai multe informatii
Numar grupuri 1
Capacitate (l/kg) 5
Alimentare 220 V
Putere (W) 1450
Capacitate depozitare 1
Produsul a fost adaugat in cererea de oferta.
Descriere produs
X10 Cafele de specialitate oferite de un profesionist – modern, robust, convenabil, versatil

X10 impresioneaza prin versatilitatea, usurinta in utilizare si personalitatea sa. Oferind 31 de specialitati diferite, acest maestru al artei sale acopera atat gama completa de cafele specializate cu lapte si spuma de lapte, cat si intregul spectru de cafele negre de specialitate. Rasnita Professional Aroma este o inovatie de prima clasa, care ofera rezultatul perfect al macinarii de fiecare data si cu 12,2%* mai multa aroma. Datorita functiei One-Touch Lungo, aparatul stie sa surprinda imaginatia cu caffe Barista si lungo Barista. Pentru iubitorii de ceai, acesta serveste si apa fierbinte la diferite niveluri de temperatura. Cu o duza dubla solida, reglabila pe inaltime, el poate crea o cafea de specialitate - sau chiar doua bauturi simultan - si le poate distribui in cesti sau pahare, prin simpla apasare a unui buton. Ecranul tactil de inalta rezolutie, de 4,3”, este complet intuitiv.

Tehnologii de ultima generatie pentru o placere perfecta

Trasaturile definitorii ale rasnitei Professional Aroma includ cu 12,2%* mai multa aroma si o calitate constanta si ridicata a macinarii de-a lungul intregii sale durate de viata. Geometria perfecta a rasnitei permite obtinerea curbei optime de macinare. In consecinta, o proportie mai mare de particule fine rezultata din procesul macinarii garanteaza ca aromele se apropie de perfectiune. Procesul de extractie prin pulsare (P.E.P.®) asigura timpul de extractie optim pentru specialitati scurte si ofera o explozie de gust pentru ristretto si espresso. Functia One-Touch Lungo ofera bauturi de specialitate deosebit de delicioase, permitandu-va sa adaugati apa fierbinte la o cafea preparata intr-un mod perfect, de parca ar fi iesit din mainile unui barista profesionist. X10 dispune de o duza dubla, reglabila pe inaltime, care finiseaza specialitatile cu lapte si spuma de lapte pana la perfectie, datorita tehnologiei de spuma fina. * Rasnita Profesionala Aroma in comparatie cu rasnitele conventionale

Certificat de igiena garantat TUV

Intretinerea X10 este la fel de simpla ca si operarea. . Produsele originale de intretinere JURA si programele integrate de clatire si curatare asigura igiena certificata TUV prin simpla apasare a unui buton. Sistemul de lapte este, de asemenea, foarte usor de curatat. Procesul complet automat incepe cu o simpla atingere a afisajului si asigura curatenia perfecta. Duza dubla solida poate fi demontata in doar cativa pasi simpli. Duzele de lapte din fata sunt usor accesibile si usor de inlocuit, daca este necesar.

Unica, la fel ca si cerintele dumneavoastra

Fie ca functioneaza ca o masina automata individuala de cafea sau este dotata cu accesorii corespunzatoare, precum dispozitivul de incalzire a cestilor, Cool Control-ul, un kit de apa proaspata sau un sistem de contabilitate, X10 este platforma ideala pentru solutii complete de cafea, adaptate la o gama larga de zone.