Josep Casas, Corporate Executive Chef - Angelo Po, va sus╚Ťine în România o serie de ╚Öase workshop-uri dedicate inova╚Ťiei în gastronomia contemporan─â. Format în renumita ╚Öcoal─â a buc─ât─âriei spaniole, chef Josep Casas ╚Öi-a modelat personalitatea adunând permanent experien╚Ťe gastronomice extraordinare. Cea mai mare influen╚Ť─â în cariera sa au avut-o cei ╚Öapte ani petrecu╚Ťi în Asia – Hong Kong, Singapore ╚Öi Japonia, locuri unde se întâlnesc ╚Öi fuzioneaz─â culturi din toate col╚Ťurile globului.

”Cred c─â Hong Kong-ul are cele mai multe restaurante din lume la num─ârul de locuitori - este ca un creuzet unde se amestec─â culturi vechi ╚Öi se nasc altele noi”, spune chef Josep Casas. ”Este un loc cu totul special, cu o via╚Ť─â dinamic─â, vibrant─â. Pentru mine, foarte importan╚Ťi au fost oamenii pe care i-am întâlnit acolo – filipinezi, thailandezi, malaiezieni etc, este impresionant s─â vezi cum atâtea culturi pot convie╚Ťui într-un singur ora╚Ö.”

Detalii