Inapoi la categoria: Gratare
Gratar profesional pe carbuni, model Robata RGJ 100, Josper, tava cenusa, dimensiuni 1164x392x649h mm, greutate 111 kg

JSP-RGJ-100

Gratar pe carbuni, model Robata RGJ 100, Josper

Gratar profesional pe carbuni, model Robata RGJ 100, temperatura medie de lucru 250 grdC, consum de 10-12kg carbune la o functionare de 9h/zi, timp aprindere 20 min,2 suporti ajustabili pentru tepuse, cleste pentru carne, tava colectare grasimi, polita superioara pentru a mentine la cald tepusele sau vasele, tava pentru cenusa, vatrai, dimensiuni 1164x392x649h mm, greutate 111 kg
Producator:
Produsul a fost adaugat in cererea de oferta.
Descriere produs

Gratar pe carbuni, model Robata RGJ 100, Josper - logo

Josper este combinatia eleganta dintre un gratar pe carbuni si un cuptor; totul intr-un singur echipament. Functioneaza 100% cu carbuni.
Josper este robust si usor de folosit. Operarea echipamentului se face prin usa frontala. Este dotat cu un sistem eficient de ventilatie. Controlul eficient al temperaturii permite obtinerea de coaceri exacte, diferite, in functie de dorinte.

Legenda gastronomiei pe carbune.
Traditia si inovatia stau la baza utilajelor Josper. O gama larga de echipamente concepute pentru a perfectiona gastronomia pe carbune. Acestea sunt manufacturate din aliaje de otel si componente de cea mai inalta calitate.
Cuptoarele pe carbune Josper sunt partenerul perfect pentru fiecare bucatar care vrea sa atinga calitatea perfecta a gastronomiei. Datorita carbunelui, materia prima capata aromele pierdute, ancestrale, o textura perfecta si suculenta.
Prin combinarea dintre cuptor si gratar se pot folosi temperaturi foarte ridicate pentru a sigila produsele, in timp ce se afuma si se gatesc.
Rezultatele sunt unice si se pot atinge doar cu cuptorul pe carbune Josper.Gratar pe carbuni, model Robata RGJ 100, Josper - 1

Gratar pe carbuni, model Robata RGJ 100, Josper - 2Josper from Bilancia on Vimeo.