Grill cu carbuni, model PVJ-076-1, temperatura medie de lucru 250 °C
La achizitia acestui cuptor primesti 44 saci de CARBUNI Josper CADOU.
Grill cu carbuni, model PVJ-076-1, temperatura medie de lucru 250 °C, consum de 18-20kg carbune Josper la o functionare de 9h/zi, timp aprindere 20 min, gratar ajustabil pe inaltime cu dimensiunea 760x510 mm, cleste pentru carne, tava pentru cenusa, vatrai, dimensiuni 1150x900x1610h mm, greutate 307 kg, culoare standard inox.
Cod produs | JSP-PVJ-076-1 |
---|---|
Alimentare | Carbuni |
Numar arzatoare/rezistente | 1 |
Dimensiune(mm) | 1150x900x1610 |

La achizitia acestui cuptor primesti 44 saci de CARBUNI Josper CADOU
PROMOTIE EXCLUSIVA PENTRU CLIENTII BILANCIA!

REVOLUTIA GRATARULUI
Josper este produsul a peste 50 de ani de dezvoltare a echipamentelor si tehnologiei inovatoare, puse in slujba gastronomiei si a exigentului sector HoReCa. Traditia si inovatia se reunesc in designul si functionalitatile acestui utilaj ce insumeaza un gratar si un cuptor totodata. Josper inseamna, de fapt, o gama intreaga de echipamente profesionale cu ajutorul carora se poate stapani arta gatitului pe carbuni. Pentru crearea acestor "masinarii" sunt folosite aliaje de otel si componente de inalta calitate. Josper este o adevarata poveste de dragoste dedicata gratarului!

UN GRATAR PE CABUNE, UN MOD DE VIATA
Cu peste 40.000 de clienti in intreaga lume, Josper este partenerul perfect pentru cei mai pretentiosi bucatari care doresc sa obtina cele mai rafinate preparate gatite pe carbune. Pentru un gust inconfundabil, este recomandat ca in preparare sa se foloseasca doar carbunele Josper, obtinut din cel mai bun lemn. Cuptoarele revolutionare cu carbune de la Josper sunt unice datorita expertizei si dragostei maestrilor artizani pentru traditie, noile aliaje de otel si designului inovativ. Acestea sunt concepute tinand cont de cerintele bucatarilor profesionisti si de cele mai inalte standarde din industria HoReCa. Fiecare produs Josper isi atinge astfel potentialul maxim.
IMBINAREA TRADITIEI CU TEHNOLOGIA
Valorile pe care se bazeaza tehnologia Josper sunt recunostinta pentru traditie si spiritul inovativ. Altfel spus, Josper combina cele mai inovative tehnologii cu metodele traditionale de productie, producatorii fiind mandri ca sunt maestri artizani ai otelului, care insa nu uita niciodata sa respecte traditia. Loialitatea si puterea sunt in centrul brandului Josper!
PRODUCATORI SI PASIONATI DE GASTRONOMIE
CONDUCTIE GRIL: Sigilare perfecta pentru un produs suculent.
CONVECTIE NATURALA DE CALDURA: Punct perfect de coacere al produsului in camera de gatit.
IRADIERE CALDURA DIRECT DE LA CARBUNE: Caldura directionata spre alimente.

BASQUE GRILL
Josper PVJ se bazeaza pe maiestria lui Bittor Arginzoniz. Traditia, know-how-ul si expertiza au fost, in mare masura, cele trei axiome principale pentru proiectarea Josper Basque Grill.
-Traditia basca de gatit la gratar, care dainuie de secole in istoria gastronomica a Spaniei;
-Know-how-ul si traditia de productie Josper din 1969;
-Sfaturile si expertiza lui Bittor Arginzoniz, proprietar si bucatar al unuia dintre cele mai bune restaurante grill din lume: Etxebarri (Axpe-Marzana, Bizkaia – Spania).
In ultimul deceniu, domnul Arginzoniz a revolutionat cea mai veche tehnica culinara din lume, cea a asado-ului. El este o referinta absoluta a gratarului gastronomic la nivel mondial. Prin urmare, cunostintele sale si tehnicile inovatoare de gratar au fost fundamentale pentru crearea intregii serii Josper Basque Grill, o necesitate absoluta pentru orice fel de produs

Grill cu carbuni Josper este echipat un gratar, cleste, vatrai si un suport pentru gratar.




Grill cu carbuni, model PVJ-076-1
Temperatura medie de lucru 250 °C
Consum de 18-20kg carbune Josper la o functionare de 9h/zi
Timp aprindere 20 min
Gratar ajustabil pe inaltime cu dimensiunea 760x510 mm
Dimensiuni 1150x900x1610h mm
Greutate 307 kg


Suport tavi

Structura Inox:
Igienic si usor de intretinut.
Ventilat suplimentar pentru a preveni incalzirea in timpul utilizari.

Sistem de tragere a usii:
Mai robust, durabil si usor de utilizat.

Registru inferior:
Deschidere larga cu un flux de aer ridicat

Sertar cenusa:
Compact si detasabil.