Inapoi la categoria: Altele
Masina de gatit electrica, alimentare 380V, putere totala 23600W

OFC-70CTE16XLE

Masina de gatit electrica, alimentare 380V, putere totala 23600W

6 plite rotunde cu diametrul de 220mm si cuptor electric GN3/1 cu rezistente Incoloy armate, control cuptor cu termostat reglabil 50 - 300°C, plan de lucru din inox AISI 304 etanat impotriva infiltrarilor, comutatoare cu 6 trepte de reglare a temperaturii, structura inox, control cu termostat, dimensiuni 1200x730x900hmm, putere totala 23600W ( 6x2600W+8000W), greutate 134kg
Producator:
Detalii tehnice
Mai multe informatii
Cod produs OFC-70CTE16XLE
Alimentare 380 V
Putere (W) 23600
Dimensiune(mm) 1200x730x900
Produsul a fost adaugat in cererea de oferta.
Descriere produs
Linia STILE:

Functionalitatea, robustabilitatea, disignul ergonomic si flexibilitatea sunt caracteristicile remarcabile ale liniei STILE

Linia STILE vine ca raspuns pentru nevoile exigente de putere calorica cat si pentru capacitate sa mare de productie.

Panoul de controi mare cu profil rotunjit si sistem push-pull (fara suruburi), garanteaza o intretinere si curatare rapida. Butoane atermice si ergonomice cu anti-infiltrare



Specificatii:

Masina de gatit electrica

  • 6 plite rotunde cu diametrul de 220mm
  • Cuptor electric GN3/1 cu rezistente Incoloy armate
  • Control cuptor cu termostat reglabil 50 - 300°C
  • Plan de lucru din inox AISI 304 etanat impotriva infiltrarilor
  • Comutatoare cu 6 trepte de reglare a temperaturii
  • Structura inox
  • Control cu termostat
  • Dimensiuni 1200x730x900hmm
  • Alimentare 380V
  • Putere totala 23600W ( 6x2600W+8000W)
  • Greutate 134kg
  • echipamente profesionale pentru HoReCa



    Offcar are ca fundament o indelungata traditie de familie in ceea ce priveste pasiunea pentru lucruri bine facute. Astfel, utilajele si sistemele pentru catering profesional produse de aceasta companie sunt renumite pentru calitatea si fiabilitatea lor. Avand ca origine regiunea Veneto, Italia, Offcar cauta permanent solutii inovatoare pentru a face fata provocarilor profesionale actuale din domeniul gastronomiei.