Rotisor cu carbuni, model ASJ-130, interval temperatura de lucru 200-280 °C
La achizitia acestui rotisor primesti 119 saci de CARBUNI Josper CADOU.
Rotisor cu carbuni, model ASJ-130, interval temperatura de lucru 200-280 °C, capacitate maxima 48 de pui, greutate maxima de incarcare pe tepusa 10-12 kg, consum de 30-34 kg carbune Josper la o functionare de 9h/zi, timp aprindere mediu 35 min, cleste pentru carne, tava pentru cenusa, vatrai, 8 tavi GN1/1, 6 tepuse de 1300 mm, dimensiuni 1550x880x1895h mm, greutate 850 kg, alimentare 220v, putere electrica 450W, culoare standard inox.
Cod produs | JSP-ASJ-130 |
---|---|
Alimentare | 220 V |
Putere (W) | 450 |
Dimensiune(mm) | 1550x880x1895 |

La achizitia acestui rotisor primesti 119 saci de CARBUNI Josper CADOU.
PROMOTIE EXCLUSIVA PENTRU CLIENTII BILANCIA!

REVOLUTIA GRATARULUI
Josper este produsul a peste 50 de ani de dezvoltare a echipamentelor si tehnologiei inovatoare, puse in slujba gastronomiei si a exigentului sector HoReCa. Traditia si inovatia se reunesc in designul si functionalitatile acestui utilaj ce insumeaza un gratar si un cuptor totodata. Josper inseamna, de fapt, o gama intreaga de echipamente profesionale cu ajutorul carora se poate stapani arta gatitului pe carbuni. Pentru crearea acestor "masinarii" sunt folosite aliaje de otel si componente de inalta calitate. Josper este o adevarata poveste de dragoste dedicata gratarului!

UN GRATAR PE CABUNE, UN MOD DE VIATA
Cu peste 40.000 de clienti in intreaga lume, Josper este partenerul perfect pentru cei mai pretentiosi bucatari care doresc sa obtina cele mai rafinate preparate gatite pe carbune. Pentru un gust inconfundabil, este recomandat ca in preparare sa se foloseasca doar carbunele Josper, obtinut din cel mai bun lemn. Cuptoarele revolutionare cu carbune de la Josper sunt unice datorita expertizei si dragostei maestrilor artizani pentru traditie, noile aliaje de otel si designului inovativ. Acestea sunt concepute tinand cont de cerintele bucatarilor profesionisti si de cele mai inalte standarde din industria HoReCa. Fiecare produs Josper isi atinge astfel potentialul maxim.
IMBINAREA TRADITIEI CU TEHNOLOGIA
Valorile pe care se bazeaza tehnologia Josper sunt recunostinta pentru traditie si spiritul inovativ. Altfel spus, Josper combina cele mai inovative tehnologii cu metodele traditionale de productie, producatorii fiind mandri ca sunt maestri artizani ai otelului, care insa nu uita niciodata sa respecte traditia. Loialitatea si puterea sunt in centrul brandului Josper!
PRODUCATORI SI PASIONATI DE GASTRONOMIE
CONDUCTIE GRIL: Sigilare perfecta pentru un produs suculent.
CONVECTIE NATURALA DE CALDURA: Punct perfect de coacere al produsului in camera de gatit.
IRADIERE CALDURA DIRECT DE LA CARBUNE: Caldura directionata spre alimente.

Rotisorul Josper este echipat cu set de tepuse, furculite de rotiserie, doi suporti pentru colectarea grasimilor, 8 tavi GN 1/1 inox, clesti, vatrai si un colector de cenusa.

Interval temperatura de lucru 200-280 °C
Capacitate maxima 48 de pui
Greutate maxima de incarcare pe tepusa 10-12 kg
Consum de 30-34 kg carbune Josper la o functionare de 9h/zi
Timp aprindere mediu 35 min
Dimensiuni 1550x880x1895h mm
Greutate 850 kg
Alimentare 220v
Putere electrica 450W
