Joi - 1 Iunie - ÎNCHIS

Vineri - 2 Iunie - ÎNCHIS

Luni - 5 Iunie - ÎNCHIS

Comenzile primite în perioada 01-05.06.2023 vor fi procesate începand cu 06.06.2023
Inapoi la categoria: Altele
Set 8 tablete din alcool solid pentru aprins focul, Josper

JSP-4061

Set 8 tablete din alcool solid pentru aprins focul, Josper

Tablete speciale pentru aprinderea focului, 100% ecologice. Tabletele Lumix sunt inodore si nu emana fum. Sunt tablete de alcool ce faciliteaza aprinderea focului. Arderea acestor tablete este redusa in oxigen, prevenind orice problema in timpul aprinderii carbunilor sau a lemnului. Aceste tablete au o flacara constanta si omogena
Producator:
Detalii tehnice
Mai multe informatii
Produsul a fost adaugat in cererea de oferta.
Descriere produs
Set 8 tablete din alcool solid pentru aprins focul, ECO friendly, fara miros neplacut/materiale toxice/fum -> perfect pentru gratar, semineu, foc de tabara Tablete speciale pentru aprinderea focului, 100% ecologice. Tabletele Lumix sunt inodore si nu emana fum. Sunt tablete de alcool ce faciliteaza aprinderea focului. Arderea acestor tablete este redusa in oxigen, prevenind orice problema in timpul aprinderii carbunilor sau a lemnului. Aceste tablete au o flacara constanta si omogena

Carbunii Josper ofera o putere calorica ridica si de luga durata, datorita eficientei acestor carbuni, timpii de gatit sunt redusi semnificativ si in acelasi timp cheltuielile sunt diminuate.
Josper a proiectat un container innovator care faciliteaza manipularea, depozitarea si utilizarea acestora.
Josper, în linia sa de responsabilitate și angajament față de mediu, își obține cărbunele printr-un process ce utilizeaza resursele naturale intr-un mod cat mai sustenabil, încurajând întreținerea pădurilor noastre.
Josper produce cărbune de lemn de înaltă calitate din resurse naturale din apropiere, care provin din toaletarea pădurilor, selectarea lăstarilor si curatarea padurilor, adăugând valoare acestui lemn și in acelasi timp promovand gestionarea responsabilă a zonelor noastre verzi.