Inapoi la categoria: Cuptoare gastronomice
Cabinet mentinere la cald Evereo 900, capacitate 200 de portii, putere 2900 W

UNX-XEEC-1013-EPRS

Cabinet mentinere la cald Evereo 900, capacitate 200 de portii, putere 2900 W

Capacitate 10 tavi GN1/1, temperatura de functionare 58-75°C, posibilitate stocare 200 de programe de functionare, distanta intre tavi 67 mm, alimentare 220V, dimensiuni 535x888x916h mm, greutate 70 kg
Producator:
Detalii tehnice
Mai multe informatii
Cod produs UNX-XEEC-1013-EPRS
Alimentare 220 V
Capacitate tavi 10 GN1/1
Putere (W) 2900
Dimensiune(mm) 535x888x916
Produsul a fost adaugat in cererea de oferta.
Cumpara impreuna
Descriere produs
EVEREO este raspunsul la intrebarea „Este posibil sa imbinam calitatea Slow Food-ului cu eficienta serviciului rapid?”

  • EVEREO este rezultatul experientei UNOX combinata cu proiectele de cercetare realizate de Universitatea din Parma.
  • EVEREO este un conservator de temperatura de serviciu inovator si tehnologic pentru alimente.
  • Va pastreaza mancarea la temperatura la care o serviti.


  • Calitatea organoleptica si temperature constanta

    EVEREO® pastreaza valorile nutritionale si structura celulara a alimentelor. De la momentul gatirii pana la cel de servire, mancarea nu sufera nici o alterare si isi mentine temperature interna uniforma.



    Econom

    EVEREO® foloseste cele mai modern tehnologii de izolare pentru a Evita pierderile de caldura, cu un consum mai mic decat un congelator.



    Timp de servire

    Mancaruri gata calde, in orice moment al zilei. De la comanda pana cand ajunge in farfurie, in doar cateva secunde. Rezultatul? Timp de servire extrem de rapid./p>



    Zero deseuri alimentare.

    Deseurile alimentare pot fi reduse la zero: timpii lungi de conservare va permite servirea maine a ceea ce nu ati vandut astazi, eliminand orice risipa de mancare, si profit pentru business-ul tau.



    EVEREO®

    Va permite sa centralizati sau sa externalizati operatiunile din bucatarie, permitand vinderea produselor chiar si in locuri in care o bucatarie nu poate fi operata.



    Economia costului muncii

    A pregati o parte din meniu in avans inseamna a putea optimiza modul in care personalul dumneavoastra utilizeaza timpul in bucatarie. Gatitul atunci cand bucataria nu este ocupata va mentine echipa libera atunci cand nu mai este timp decat pentru clientii dumneavoastra.



    Specificatii Evereo 900:

  • Capacitate 10 tavi GN1/1
  • Capacitate 200 de portii
  • Temperatura de functionare 58-75°C
  • Posibilitate stocare 200 de programe de functionare
  • Distanta intre tavi 67 mm
  • Alimentare 220V
  • Putere 2900 W
  • Dimensiuni 535x888x916h mm
  • Greutate 70 kg