Fii în contact cu
universul Horeca

Masterclass-urile culinare BILANCIA prezintă ultimele tendințe și inovații în domeniul echipamentelor și utilajelor profesionale pentru industria ospitalității. Demonstrațiile noastre se adresează tuturor formatelor Horeca, de la restaurante clasice sau unități de alimentație colectivă, la patiserii, pizzerii sau fast food-uri. Află mai jos toate informațiile despre programul complet de evenimente, tematicile și orașele în care vom organiza masterclass-urile din acest sezon.

De ce să participi


Mastertclass-urile culinare BILANCIA sunt o importantă sursă de informații pentru profesioniștii din toate domeniile Horeca – restaurante, hoteluri sau baruri. Află care sunt cele mai importante beneficii!

Află toate informațiile despre următoarele
Masterclass-uri BILANCIA

Gastronomie:

Pizza:

Patiserie și Cofetărie:

peste

de sesiuni evenimente

peste

de ore de demonstrații

 

de participanți

 

orașe

Discount substanțial

Participanții la masterclass-uri pot achiziționa pe loc echipamentele folosite
în demonstrații la prețuri reduse.

Partenerii masterclass-urilor BILANCIA


Despre noi: BILANCIA este una dintre cele mai importante companii din Europa ce activeaza în sectorul distribuției de echipamente, utilaje și accesorii pentru industria ospitalității. Compania are un portofoliu de 92.000 de produse profesionale destinate industriei Horeca și o rețea 13 sucursale distribuite la nivel național. BILANCIA oferă clienților săi și alte numeroase servicii conexe: consultanță de specialitate, training specializat pe utilaje și specificul locației, proiectare, finanțare, mentenanță, service, transport etc.