Categorii

    

    

    

    

    

    

        

Newsletter

Sunt de acord cu preluarea datelor cu caracter personal. Detalii...

Prezentare Bilancia

BILANCIA este una dintre cele mai importante companii din Europa ce activeaza in sectorul distributiei de utilaje si accesorii pentru industria ospitalitatii.

BILANCIA s-a infiintat in 1992 si este o societate cu capital integral romanesc. In prezent, numara peste 200 de angajati in sediul central din Corbeanca, in sucursalele din Bucuresti, Arad, Brasov, Iasi, Constanta, Craiova, Timisoara, Sibiu, Cluj, Bacau, Suceava si in punctele de lucru Oradea, Ploiesti, Buzau, Galati, Miercurea-Ciuc.

 

BILANCIA ofera peste 74000 de articole din domeniul utilajelor si accesorii profesionale. Colaboram cu 239 de parteneri din 26 de tari situate in Europa, America si Asia. Pe langa o gama variata de produse, BILANCIA ofera si numeroase servicii clientilor: consultanta de specialitate (realizarea ofertelor adaptate la nevoile clientului, training specializat pe utilaje si specificul locatiei), proiectare, finantare, mentenanta service, transport utilaje la locatie si punerea lor in functiune.


BILANCIA ofera cea mai buna valoare investitiei clientilor si, totodata, solutii pentru toate segmentele de pret si calitate. Clientii BILANCIA sunt companii care activeaza in alimentatia publica, de la mici afaceri de familie, la hoteluri de 5 stele. Oferim utilaje pentru hoteluri, restaurante, catering, cofetarii, pizzerii, patiserii, cafenele, macelarii, carmangerii, magazine alimentare, spalatorii etc.

 

 

CIFRE:


accept11.000 m suprafata acoperita la sediul central - DN1 (km 19,3 - Corbeanca) ce include showroom, depozite, service

accept1.500 m² showroom pentru echipamente

accept10.000 articole pe stoc in singurul Cash&Carry din Romania dedicat exclusiv accesoriilor profestionale

accept57000 m³ depozit, livrare in 24 ore

accept6000 de piese de schimb pe stoc, 60 de tehnicieni specializati, interventie service 24/7

accept100 de locuri in amfiteatru dedicat pentru demonstratii si show-uri enogastronomice

acceptScoala de bucatari: 16 posturi de lucru individuale pentru scolarizare –- 3 zone specifice destinate domeniului de activitate: gastro, pizza, cofetarie-patiserie.

 

Pentru orice informatie referitoare la ofertele noastre de accesorii si echipamente HoReCa, va rugam sa ne contactati la numerele de telefon sau adresele de e-mail disponibile pe site.
Suntem specializati si in activitati de service pentru utilaje gastro, punandu-va la dispozitie o echipa de specialisti in domeniul reparatiei echipamentelor HoReCa.

Alba Arad Argeș Bacău Bihor Bistrița-Năsăud Botoșani Brașov Brăila București Buzău Caraș-Severin Călărași Cluj Constanța Covasna Dâmbovița Dolj Galați Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomița Iași Ilfov Maramureș Mehedinți Mureș Neamț Olt Prahova Satu Mare Sălaj Sibiu Suceava Teleorman Timiș Tulcea Vaslui Vâlcea Vrancea