Categorii

    

    

    

    

    

Newsletter

Sunt de acord cu preluarea datelor cu caracter personal. Detalii...

Workshop-urile culinare BILANCIA prezint─â ultimele tendin╚Ťe ╚Öi inova╚Ťii în domeniul echipamentelor ╚Öi utilajelor profesionale pentru industria ospitalit─â╚Ťii.

Demonstra╚Ťiile noastre se adreseaz─â tuturor formatelor Horeca, de la restaurante clasice sau unit─â╚Ťi de alimenta╚Ťie colectiv─â, la patiserii, pizzerii sau fast food-uri.

Afl─â mai jos toate informa╚Ťiile despre programul complet de evenimente, tematicile ╚Öi ora╚Öele în care vom organiza workshop-urile din toamna 2019.

 

Detalii

WORKSHOP PATISERIE

În patiserie conteaz─â fiecare ingredient ╚Öi fiecare gram, iar secretele fac diferen╚Ťa dintre un produs acceptabil ╚Öi unul cu adev─ârat bun.

În demonstra╚Ťiile practice organizate de BILANCIA ve╚Ťi afla cum se poate lucra precis, repetabil ╚Öi uniform ╚Öi cum pute╚Ťi ob╚Ťine aceea╚Öi culoare, aceea╚Öi structur─â ╚Öi acela╚Öi rezultat de la primul, pân─â la ultimul produs.

Detalii

WORKSHOP GASTRONOMIE

Tehnologia evolueaz─â ╚Öi ne u╚Öureaz─â munca în buc─ât─ârie. Workshop-urile gastronomice sunt sus╚Ťinute de profesioni╚Öti cu o vast─â experien╚Ť─â în domeniu, care prezint─â tendin╚Ťele ╚Öi inova╚Ťiile în acest domeniu. Demonstra╚Ťiile practice au o durat─â de 2 ore, timp în care sunt prezentate nout─â╚Ťi tehnologice, metode de preparare, re╚Ťete ╚Öi preparate clasice ╚Öi inovative, precum ╚Öi tehnici de plating moderne. Particip─â la workshop-ul de gastronomie pentru a pentru a fi la curent cu cele mai proaspete nout─â╚Ťi din domeniu!

Detalii

EVENIMENTE TRECUTE

Detalii

   30

      MAI

WORKSHOP GASTRONOMIE–CRAIOVA

Evenimentul s-a desfasurat in sucursala BILANCIA Craiova, Str. Felix Aderca, Nr. 3, judet Dolj.

                                                                                 

Detalii

   30

      MAI

WORKSHOP GASTRONOMIE–CRAIOVA

Evenimentul s-a desfasurat in sucursala BILANCIA Craiova, Str. Felix Aderca, Nr. 3, judet Dolj.

                                                                                 

Detalii

   28

      MAI

WORKSHOP GASTRONOMIE–ARAD

Evenimentul s-a desfasurat in sucursala BILANCIA Arad, Calea Radnei nr. 196, Jud. Arad.

                                                                                 

Detalii

   16

      MAI

WORKSHOP PIZZA–CONSTANTA

Evenimentul s-a desfasurat in sucursala BILANCIA Constanta, B-dul Aurel Vlaicu, Nr. 265, Bloc M1, Parter (vizavi de centrul comercial Vivo), judet Constanta.

                                                                                              

Detalii

   14

      MAI

WORKSHOP PIZZA–CORBEANCA

Evenimentul s-a desfasurat in AMFITEATRU de la BILANCIA, din Strada Balantei, nr. 46, Corbeanca-Ilfov.
                                                                                              

Detalii

   09

      MAI

WORKSHOP PATISERIE-COFETARIE–CRAIOVA

Evenimentul s-a desfasurat in BILANCIA Craiova, Str. Felix Aderca, Nr. 3, judet Dolj.

                                                                              

Detalii

   07

      MAI

WORKSHOP PATISERIE-COFETARIE–IASI

Evenimentul s-a desfasurat in sucursala BILANCIA Iasi, DN28, nr. 156A, Valea Lupului - Jude╚Ťul Iasi.
                                                                              

Detalii

   11

      APR

WORKSHOP GASTRONOMIE-BRASOV

Evenimentul s-a desfasurat in sucursala BILANCIA Brasov, Calea Bucuresti nr. 252, judet Brasov.

Detalii

   09

      APR

WORKSHOP GASTRONOMIE-IASI

Evenimentul s-a desfasurat in sucursala BILANCIA Iasi, DN28, nr. 156A, Valea Lupului - Jude╚Ťul Iasi.

Detalii

   04

      APR

WORKSHOP GASTRONOMIE–CLUJ-NAPOCA

Evenimentul s-a desfasurat in sucursala BILANCIA CLUJ ,Str. Aurel Vlaicu, Nr. 11, judet Cluj.

Detalii

   02

      APR

WORKSHOP GASTRONOMIE–ARAD

Evenimentul s-a desfasurat in sucursala BILANCIA Arad, Calea Radnei nr. 196, Jud. Arad.

Detalii

   28-30

      MAR

TARG GASTROPAN

Evenimentul s-a desfasurat in cadrul COMPLEXULUI EXPOZITIONAL, ARAD

                                                                                 

Detalii

   21

      MAR

WORKSHOP GASTRONOMIE–CONSTANTA

Evenimentul s-a desfasurat in sucursala BILANCIA Constanta, B-dul Aurel Vlaicu, Nr. 265, Bloc M1, Parter (vizavi de centrul comercial Vivo), judet Constanta.

Detalii

   19

      MAR

WORKSHOP GASTRONOMIE–CORBEANCA

Evenimentul s-a desfasurat in AMFITEATRU de la BILANCIA, din Strada Balantei, nr. 46, Corbeanca-Ilfov.

Detalii

   14

      MAR

WORKSHOP PATISERIE–CONSTANTA

Evenimentul s-a desfasurat in sucursala BILANCIA Constanta, B-dul Aurel Vlaicu, Nr. 265, Bloc M1, Parter (vizavi de centrul comercial Vivo), judet Constanta.                                                                              

Detalii

   12

      MAR

WORKSHOP PATISERIE–CORBEANCA

Evenimentul s-a desfasurat in AMFITEATRU de la BILANCIA, din Strada Balantei, nr. 46, Corbeanca-Ilfov.                                                                              

Detalii

   07

      MAR

WORKSHOP GASTRONOMIE–CONSTANTA

Evenimentul s-a desfasurat in sucursala BILANCIA Constanta, B-dul Aurel Vlaicu, Nr. 265, Bloc M1, Parter (vizavi de centrul comercial Vivo), judet Constanta.

                                                                                 

Detalii

   05

      MAR

WORKSHOP GASTRONOMIE–CORBEANCA

Evenimentul s-a desfasurat in AMFITEATRU de la BILANCIA, din Strada Balantei, nr. 46, Corbeanca-Ilfov.

                                                                                 

Detalii

   22

      NOI

WORKSHOP PIZZA–BRASOV

Workshop-ul a fost sustinut de chef Claudio Rampinini.                                                                                                     

Detalii

   20

      NOI

WORKSHOP PIZZA–SIBIU

Workshop-ul a fost sustinut de chef Claudio Rampinini.                                                                                                       

Detalii

   15

      NOI

WORKSHOP PATISERIE–CLUJ NAPOCA

Workshop-ul a fost sustinut de Adrea Dessimone – chef UNOX Italia.                                                                              

Detalii

   13

      NOI

WORKSHOP PATISERIE–IASI

Workshop-ul a fost sustinut de Adrea Dessimone – chef UNOX Italia.                                                                                

Detalii

   01

      NOI

WORKSHOP GASTRONOMIE–CORBEANCA

Workshop-ul a fost sustinut de Andrea Dessimone - chef Unox Italia.                                                                                    

Detalii

   30

      OCT

WORKSHOP GASTRONOMIE–IASI

Workshop-ul a fost sustinut de Andrea Dessimone - chef Unox Italia.                                                                                

Detalii

   18

      OCT

WORKSHOP PIZZA–CORBEANCA

Workshop-ul a fost sustinut de chef Claudio Rampinini .
.                                                                                              

Detalii

   16

      OCT

WORKSHOP PIZZA–IASI

Workshop-ul a fost sustinut de chef Claudio Rampinini.
.                                                                                                   

Detalii

   11

      OCT

WORKSHOP PIZZA–CRAIOVA

Workshop-ul a fost sustinut de un chef Moretti Forni Italia.                                                                                      

Detalii

   09

      OCT

WORKSHOP PIZZA–ARAD

Workshop-ul a fost sustinut de un chef Moretti Forni Italia.                                                                                                 

Detalii

   04

      OCT

WORKSHOP GASTRONOMIE–SIBIU

Workshop-ul a fost sustinut de Ugo Pradella – chef ANGELO PO Italia si Sorin Ristea – chef BILANCIA.                           

Detalii

   02

      OCT

WORKSHOP GASTRONOMIE–CLUJ NAPOCA

Workshop-ul a fost sustinut de Ugo Pradella – chef ANGELO PO Italia si Sorin Ristea – chef BILANCIA.   

Detalii

   27

      SEP

WORKSHOP GASTRONOMIE–CORBEANCA

Workshop-ul a fost sustinut de Denis Croce – chef ANGELO PO Italia si Sorin Ristea – chef BILANCIA.                            

Detalii

   25

      SEP

WORKSHOP GASTRONOMIE–IASI

Workshop-ul a fost sustinut de Denis Croce – chef ANGELO PO Italia si Sorin Ristea – chef BILANCIA.                             

Detalii

   20

      SEP

WORKSHOP PATISERIE-COFETARIE–BRASOV

Workshop-ul a fost sustinut de catre tehnologi Puratos si Bilancia.                                                                                         

Detalii

   18

      SEP

WORKSHOP PATISERIE-COFETARIE–SIBIU

Workshop-ul a fost sustinut de catre tehnologi Puratos si Bilancia.                                                                                       

Detalii

   13

      SEP

WORKSHOP PATISERIE-COFETARIE–CORBEANCA

Workshop-ul a fost sustinut de catre tehnologi Puratos si Bilancia.                                                                                           

Detalii

   07

       IUN

WORKSHOP GASTRONOMIE–CLUJ NAPOCA

Workshop-ul a fost sustinut de Giacomo Bortolussi  – chef UNOX Italia si Sorin Ristea – chef BILANCIA.

Detalii

   05

       IUN

WORKSHOP GASTRONOMIE–ARAD

Workshop-ul a fost sustinut de Giacomo Bortolussi  – chef UNOX Italia si Sorin Ristea – chef BILANCIA.

Detalii

   25

       MAI

WORKSHOP INGHETATA–CORBEANCA

Workshop-ul a fost sustinut de Alberto Pelliccioli - Product & Expert Manager Telme, Cristiano Cremaschi – Trainer Telme  si Dragos Praz – tehnolog atestat Bilancia.

Detalii

   21-24

      FEB

TARG ROMHOTEL

Evenimentul s-a desfasurat in cadrul ROMEXPO, BUCURESTI

                                                                                 

Detalii

   23

       MAI

Workshop-ul a fost sustinut de Alberto Pelliccioli - Product & Expert Manager Telme, Cristiano Cremaschi – Trainer Telme  si Dragos Praz – tehnolog atestat Bilancia. 

Detalii

   10

        MAI

WORKSHOP PIZZA–CLUJ NAPOCA

Workshop-ul a fost sustinut de Andrea Ferri – chef Moretti Forni Italia si Dragos Praz – tehnolog atestat Bilancia.

Detalii

   08

      MAI

WORKSHOP PIZZA–IASI

Workshop-ul a fost sustinut de Andrea Ferri – chef Moretti Forni Italia si Dragos Praz – tehnolog atestat Bilancia.

Detalii

   17

      APR

WORKSHOP GASTRONOMIE–CONSTANTA

Workshop-ul a fost sustinut de Ugo Pradella  – chef ANGELO PO Italia si Sorin Ristea – chef BILANCIA.

Detalii
   20

      MAR

 

 

WORKSHOP PATISERIE–CRAIOVA

Workshop-ul a fost sustinut de  Andrea Dessimone– chef UNOX Italia, Gabriel Barbu, Cristian Gae si Cristina Stancu - tehnologi cofet─ârie Puratos si Dragos Praz – tehnolog atestat Bilancia.

Detalii

   14

      MAR

WORKSHOP PIZZA–CONSTANTA

Workshop-ul a fost sustinut de Alessaandro Lo Stocco – chef Moretti Forni Italia si Dragos Praz – tehnolog atestat Bilancia.

Detalii

   01

     MAR

WORKSHOP GASTRONOMIE–CONSTANTA

Workshop-ul a fost sustinut de Giancomo Bortolussi – chef UNOX Italia

si Sorin Ristea – tehnolog atestat Bilancia.

Detalii

   16                         WORKSHOP PIZZA–CORBEANCA                                                                                                                                                                         

       MAR                                 Workshop-ul a fost sustinut de Alessaandro Lo Stocco – chef Moretti Forni Italia&nbspsi Dragos Praz – tehnolog atestat Bilancia.                                                                                         

Detalii

   13

      APR

WORKSHOP GASTRONOMIE–CRAIOVA

Workshop-ul s-a sustinut de Ugo Pradella  – chef ANGELO PO Italia si Sorin Ristea – chef BILANCIA.

Detalii

   22

      MAR

WORKSHOP PATISERIE–CLUJ NAPOCA

Workshop-ul a fost sustinut de Andrea Dessimone – chef UNOX Italia si Dragos Praz – tehnolog atestat Bilancia.

Detalii