Categorii

    

    

    

    

    

Newsletter

Sunt de acord cu preluarea datelor cu caracter personal. Detalii...

Workshop-urile culinare BILANCIA prezintă ultimele tendinÈ›e È™i inovaÈ›ii în domeniul echipamentelor È™i utilajelor profesionale pentru industria ospitalității.

Demonstrațiile noastre se adresează tuturor formatelor Horeca, de la restaurante clasice sau unități de alimentație colectivă, la patiserii, pizzerii sau fast food-uri.

Află mai jos toate informaÈ›iile despre programul complet de evenimente, tematicile È™i oraÈ™ele în care vom organiza workshop-urile din toamna 2019.

 

Detalii

“Panettone” Cooking Show sustinut de maestrul patiser Mauro Morandin - MORETTI FORNI

Chef Mauro Morandin va prezenta tehnica de coacere perfecta a acestui produs dospit natural, dar si multe alte secrete ale patiseriei traditionale italienesti in demonstratia care va avea loc marti, 12 noiembrie, ora: 11:00, la Centrul de gastronomie BILANCIA din Corbeanca. Participarea este gratuita, in limita locurilor disponibile.

Detalii

Workshop patiserie - BAKERTOP by UNOX

Unox Chef Team va sustine la Iasi si Brasov un workshop de patiserie dedicat noilor tehnologii de lucru si modului in care acestea cresc randamentul si calitatea produselor.

IASI -12 noiembrie 2019

BRAȘOV -14 noiembrie 2019

Detalii

EVENIMENTE TRECUTE

Detalii

   30

      MAI

WORKSHOP GASTRONOMIE–CRAIOVA

Evenimentul s-a desfasurat in sucursala BILANCIA Craiova, Str. Felix Aderca, Nr. 3, judet Dolj.

                                                                                 

Detalii

   30

      MAI

WORKSHOP GASTRONOMIE–CRAIOVA

Evenimentul s-a desfasurat in sucursala BILANCIA Craiova, Str. Felix Aderca, Nr. 3, judet Dolj.

                                                                                 

Detalii

   28

      MAI

WORKSHOP GASTRONOMIE–ARAD

Evenimentul s-a desfasurat in sucursala BILANCIA Arad, Calea Radnei nr. 196, Jud. Arad.

                                                                                 

Detalii

   16

      MAI

WORKSHOP PIZZA–CONSTANTA

Evenimentul s-a desfasurat in sucursala BILANCIA Constanta, B-dul Aurel Vlaicu, Nr. 265, Bloc M1, Parter (vizavi de centrul comercial Vivo), judet Constanta.

                                                                                              

Detalii

   14

      MAI

WORKSHOP PIZZA–CORBEANCA

Evenimentul s-a desfasurat in AMFITEATRU de la BILANCIA, din Strada Balantei, nr. 46, Corbeanca-Ilfov.
                                                                                              

Detalii

   09

      MAI

WORKSHOP PATISERIE-COFETARIE–CRAIOVA

Evenimentul s-a desfasurat in BILANCIA Craiova, Str. Felix Aderca, Nr. 3, judet Dolj.

                                                                              

Detalii

   07

      MAI

WORKSHOP PATISERIE-COFETARIE–IASI

Evenimentul s-a desfasurat in sucursala BILANCIA Iasi, DN28, nr. 156A, Valea Lupului - JudeÈ›ul Iasi.
                                                                              

Detalii

   11

      APR

WORKSHOP GASTRONOMIE-BRASOV

Evenimentul s-a desfasurat in sucursala BILANCIA Brasov, Calea Bucuresti nr. 252, judet Brasov.

Detalii

   09

      APR

WORKSHOP GASTRONOMIE-IASI

Evenimentul s-a desfasurat in sucursala BILANCIA Iasi, DN28, nr. 156A, Valea Lupului - Județul Iasi.

Detalii

   04

      APR

WORKSHOP GASTRONOMIE–CLUJ-NAPOCA

Evenimentul s-a desfasurat in sucursala BILANCIA CLUJ ,Str. Aurel Vlaicu, Nr. 11, judet Cluj.

Detalii

   02

      APR

WORKSHOP GASTRONOMIE–ARAD

Evenimentul s-a desfasurat in sucursala BILANCIA Arad, Calea Radnei nr. 196, Jud. Arad.

Detalii

   28-30

      MAR

TARG GASTROPAN

Evenimentul s-a desfasurat in cadrul COMPLEXULUI EXPOZITIONAL, ARAD

                                                                                 

Detalii

   21

      MAR

WORKSHOP GASTRONOMIE–CONSTANTA

Evenimentul s-a desfasurat in sucursala BILANCIA Constanta, B-dul Aurel Vlaicu, Nr. 265, Bloc M1, Parter (vizavi de centrul comercial Vivo), judet Constanta.

Detalii

   19

      MAR

WORKSHOP GASTRONOMIE–CORBEANCA

Evenimentul s-a desfasurat in AMFITEATRU de la BILANCIA, din Strada Balantei, nr. 46, Corbeanca-Ilfov.

Detalii

   14

      MAR

WORKSHOP PATISERIE–CONSTANTA

Evenimentul s-a desfasurat in sucursala BILANCIA Constanta, B-dul Aurel Vlaicu, Nr. 265, Bloc M1, Parter (vizavi de centrul comercial Vivo), judet Constanta.                                                                              

Detalii

   12

      MAR

WORKSHOP PATISERIE–CORBEANCA

Evenimentul s-a desfasurat in AMFITEATRU de la BILANCIA, din Strada Balantei, nr. 46, Corbeanca-Ilfov.                                                                              

Detalii

   07

      MAR

WORKSHOP GASTRONOMIE–CONSTANTA

Evenimentul s-a desfasurat in sucursala BILANCIA Constanta, B-dul Aurel Vlaicu, Nr. 265, Bloc M1, Parter (vizavi de centrul comercial Vivo), judet Constanta.

                                                                                 

Detalii

   05

      MAR

WORKSHOP GASTRONOMIE–CORBEANCA

Evenimentul s-a desfasurat in AMFITEATRU de la BILANCIA, din Strada Balantei, nr. 46, Corbeanca-Ilfov.

                                                                                 

Detalii

   22

      NOI

WORKSHOP PIZZA–BRASOV

Workshop-ul a fost sustinut de chef Claudio Rampinini.                                                                                                     

Detalii

   20

      NOI

WORKSHOP PIZZA–SIBIU

Workshop-ul a fost sustinut de chef Claudio Rampinini.                                                                                                       

Detalii

   15

      NOI

WORKSHOP PATISERIE–CLUJ NAPOCA

Workshop-ul a fost sustinut de Adrea Dessimone – chef UNOX Italia.                                                                              

Detalii

   13

      NOI

WORKSHOP PATISERIE–IASI

Workshop-ul a fost sustinut de Adrea Dessimone – chef UNOX Italia.                                                                                

Detalii

   01

      NOI

WORKSHOP GASTRONOMIE–CORBEANCA

Workshop-ul a fost sustinut de Andrea Dessimone - chef Unox Italia.                                                                                    

Detalii

   30

      OCT

WORKSHOP GASTRONOMIE–IASI

Workshop-ul a fost sustinut de Andrea Dessimone - chef Unox Italia.                                                                                

Detalii

   18

      OCT

WORKSHOP PIZZA–CORBEANCA

Workshop-ul a fost sustinut de chef Claudio Rampinini .
.                                                                                              

Detalii

   16

      OCT

WORKSHOP PIZZA–IASI

Workshop-ul a fost sustinut de chef Claudio Rampinini.
.                                                                                                   

Detalii

   11

      OCT

WORKSHOP PIZZA–CRAIOVA

Workshop-ul a fost sustinut de un chef Moretti Forni Italia.                                                                                      

Detalii

   09

      OCT

WORKSHOP PIZZA–ARAD

Workshop-ul a fost sustinut de un chef Moretti Forni Italia.                                                                                                 

Detalii

   04

      OCT

WORKSHOP GASTRONOMIE–SIBIU

Workshop-ul a fost sustinut de Ugo Pradella – chef ANGELO PO Italia si Sorin Ristea – chef BILANCIA.                           

Detalii

   02

      OCT

WORKSHOP GASTRONOMIE–CLUJ NAPOCA

Workshop-ul a fost sustinut de Ugo Pradella – chef ANGELO PO Italia si Sorin Ristea – chef BILANCIA.   

Detalii

   27

      SEP

WORKSHOP GASTRONOMIE–CORBEANCA

Workshop-ul a fost sustinut de Denis Croce – chef ANGELO PO Italia si Sorin Ristea – chef BILANCIA.                            

Detalii

   25

      SEP

WORKSHOP GASTRONOMIE–IASI

Workshop-ul a fost sustinut de Denis Croce – chef ANGELO PO Italia si Sorin Ristea – chef BILANCIA.                             

Detalii

   20

      SEP

WORKSHOP PATISERIE-COFETARIE–BRASOV

Workshop-ul a fost sustinut de catre tehnologi Puratos si Bilancia.                                                                                         

Detalii

   18

      SEP

WORKSHOP PATISERIE-COFETARIE–SIBIU

Workshop-ul a fost sustinut de catre tehnologi Puratos si Bilancia.                                                                                       

Detalii

   13

      SEP

WORKSHOP PATISERIE-COFETARIE–CORBEANCA

Workshop-ul a fost sustinut de catre tehnologi Puratos si Bilancia.                                                                                           

Detalii

   07

       IUN

WORKSHOP GASTRONOMIE–CLUJ NAPOCA

Workshop-ul a fost sustinut de Giacomo Bortolussi  – chef UNOX Italia si Sorin Ristea – chef BILANCIA.

Detalii

   05

       IUN

WORKSHOP GASTRONOMIE–ARAD

Workshop-ul a fost sustinut de Giacomo Bortolussi  – chef UNOX Italia si Sorin Ristea – chef BILANCIA.

Detalii

   25

       MAI

WORKSHOP INGHETATA–CORBEANCA

Workshop-ul a fost sustinut de Alberto Pelliccioli - Product & Expert Manager Telme, Cristiano Cremaschi – Trainer Telme  si Dragos Praz – tehnolog atestat Bilancia.

Detalii

   21-24

      FEB

TARG ROMHOTEL

Evenimentul s-a desfasurat in cadrul ROMEXPO, BUCURESTI

                                                                                 

Detalii

   23

       MAI

Workshop-ul a fost sustinut de Alberto Pelliccioli - Product & Expert Manager Telme, Cristiano Cremaschi – Trainer Telme  si Dragos Praz – tehnolog atestat Bilancia. 

Detalii

   10

        MAI

WORKSHOP PIZZA–CLUJ NAPOCA

Workshop-ul a fost sustinut de Andrea Ferri – chef Moretti Forni Italia si Dragos Praz – tehnolog atestat Bilancia.

Detalii

   08

      MAI

WORKSHOP PIZZA–IASI

Workshop-ul a fost sustinut de Andrea Ferri – chef Moretti Forni Italia si Dragos Praz – tehnolog atestat Bilancia.

Detalii

   17

      APR

WORKSHOP GASTRONOMIE–CONSTANTA

Workshop-ul a fost sustinut de Ugo Pradella  – chef ANGELO PO Italia si Sorin Ristea – chef BILANCIA.

Detalii
   20

      MAR

 

 

WORKSHOP PATISERIE–CRAIOVA

Workshop-ul a fost sustinut de  Andrea Dessimone– chef UNOX Italia, Gabriel Barbu, Cristian Gae si Cristina Stancu - tehnologi cofetărie Puratos si Dragos Praz – tehnolog atestat Bilancia.

Detalii

   14

      MAR

WORKSHOP PIZZA–CONSTANTA

Workshop-ul a fost sustinut de Alessaandro Lo Stocco – chef Moretti Forni Italia si Dragos Praz – tehnolog atestat Bilancia.

Detalii

   01

     MAR

WORKSHOP GASTRONOMIE–CONSTANTA

Workshop-ul a fost sustinut de Giancomo Bortolussi – chef UNOX Italia

si Sorin Ristea – tehnolog atestat Bilancia.

Detalii

   16                         WORKSHOP PIZZA–CORBEANCA                                                                                                                                                                         

       MAR                                 Workshop-ul a fost sustinut de Alessaandro Lo Stocco – chef Moretti Forni Italia&nbspsi Dragos Praz – tehnolog atestat Bilancia.                                                                                         

Detalii

   13

      APR

WORKSHOP GASTRONOMIE–CRAIOVA

Workshop-ul s-a sustinut de Ugo Pradella  – chef ANGELO PO Italia si Sorin Ristea – chef BILANCIA.

Detalii

   22

      MAR

WORKSHOP PATISERIE–CLUJ NAPOCA

Workshop-ul a fost sustinut de Andrea Dessimone – chef UNOX Italia si Dragos Praz – tehnolog atestat Bilancia.

Detalii