Categorii

    

    

    

    

    

Cofetarie-Patiserie-Gelaterie

Cuptor pentru patiserie
Cuptor pentru patiserie, electric, seria MIND.Maps One, capacitate 4 tavi 600x400mm, distanta intre tavi 80mm, coacere cu convectie de la 30°C la 260°C, coacere mixta cu aburi si convectie de la 35°C la 260°C -cu tehnologia STEAM.Maxi de la 30% la 90%, coacere mixta cu umidificare si convectie de la 48°C la 260°C -cu tehonolgia STEAM.Maxi de la 10% la 20%, coacere cu aburi de la 48°C la 130°C -cu tehnologia STEAM.Maxi 100%, coacere cu aer uscat de la 30°C la 260°C -cu tehnologia DRY.Maxi de la 10% la 100%, coacere Delta T cu conda pentru testarea produsului, tehnologia MIND.Maps -deseneaza procesele de coacere cu un numar infinit de pasi doar cu o simpla atingere, programe - salveaza pana la 256 programe/ posibilitatea atribuirii unei poze si nume fiecarui program salvat/ salvarea numelui retetei (in orice limba), tehnologia AIR.Maxi -multiple ventilatoare cu inversare de sens; 2 viteze de aer programabile; 2 moduri de coacere semistatice programabile, tehnologia DRY.Maxi -extragerea umiditatii (programabila de catre utilizator); cocere folosind extractia umiditatii de la 30°C la 260°C, tehnologia STEAM.Maxi -abur de la 35°C la 130°C; combinatie de aer umed si uscat de la 35°C la 260°C, tehnologia MAXI.Link -permite montarea mai multor cuptoare in coloana, tehnologia Protek.SAFE - eficienta si siguranta termala maxima (geamul de la usa si sprafetele externe sunt reci); senzor care opreste ventilatia pentru a limita pierderea de energie la deschiderea usii; consum de energie electrica ce se adapteaza nevoilor reale (pentru cuptoarele electrice); consum de gaz ce se adapteaza nevoilor reala (pentru cupoare gaz); program de curatare automata Rotor.KLEAN -4 programe de spalare automata cu control asupra cantitatii de apa si detergent; recipient detergent incorporat in cuptor, usa patentata -balamele construite dintr-un material foarte dur si sistem de autolubrifiere cu techno polimer; pozitie de blocare la 60°-120°-180°, temperatura de preincalzire de pana la 260°C, vi