24 IUNIE - INCHIS

Comenzile primite in intervalul 22-24.06.2024, se vor prelucra incepand cu data de 25.06.2024

Va multumim pentru intelegere!

Inapoi la categoria: Aparate cafea profesionale
Espressor electronic automat Jura GIGA X3c, cu 2 duze, recomandat pentru maxim 150 cafele/zi, putere 2700W

JUR-15398

Espressor electronic automat, Jura GIGA X3c, putere 2700W, 2 duze. alimentare 230V, panou de comanda touchscreen

Espressor electronic automat Jura GIGA X3c, cu 2 duze, recomandat pentru maxim 150 cafele/zi, panou de comanda touchscreen color, conectare permanenta la apa, capacitate recipient cafea boabe 1 kg, capacitate recipient zat pentru 40 utilizari, dimensiuni 320x555x497 mm, alimentare 230V, putere 2700W, greutate 19 kg
Producator:
Detalii tehnice
Mai multe informatii
Cod produs JUR-15398
Numar grupuri 1
Alimentare 220 V
Putere (W) 2700
Capacitate depozitare 1
Produsul a fost adaugat in cererea de oferta.
Descriere produs
GIGA X3c Performanta ridicata in clasa de varf

GIGA X3c ii permite companiei JURA sa demonstreze in mod impresionant inovatia si profesionalismul elvetian pana la cele mai mici detalii. Acolo unde o capacitate de pana la 150 de cesti este la ordinea zilei, aparatul isi impresioneaza utilizatorii prin calitatea, functionalitatea si fiabilitatea sa. Performantele de top din toate punctele de vedere definitiveaza imaginea unei masini automate de cafea de inalta tehnologie, adaptata ideal cerintelor birourilor mari, zonelor de mic dejun, seminarelor si locurilor pentru conferinte, precum si zonelor de autoservire.

Tehnologii de ultima generatie pentru o placere perfecta

Toate aceste lucruri se afla in interiorul GIGA X3c: Rasnita cu discuri ceramice de inalta performanta garanteaza o macinare de calitate pentru multi ani, adica precisa, constanta si uniforma. O inovatie de top ofera acel ceva deosebit de special: A.G.A. (Reglarea Automata a Rasnitei) - sistemul de reglare automata controlat electronic. Procesul de extractie prin pulsare (P.E.P.®) optimizeaza timpul de extractie pentru specialitati scurte. Putere sporita combinata cu cea mai inalta calitate - acesta este GIGA X3c. Ecranul tactil de 4,3”minimalist, de inalta rezolutie, este complet intuitiv. Afisajul modern si usor de inteles inseamna ca pana si utilizatorii incepatori pot naviga cu incredere. Tava de picurare compatibila cu masina de spalat vase poate fi indepartata, golita si introdusa cu usurinta, cu o singura mana. Centrul de greutate este situat in mod ideal pentru a preveni eventualele varsari. Simplu, curat, rapid, comod - acest concept de 5 stele este incorporat pana la cel mai mic detaliu.

Certificat de igiena garantat TUV

Intretinerea lui GIGA X3c este la fel de simpla, logica si intuitiva ca si operarea sa. Produsele originale de intretinere JURA si programele integrate de clatire si curatare asigura igiena certificata TUV prin simpla apasare a unui buton. Sistemul de lapte este, de asemenea, foarte usor de curatat. Procesul complet automat incepe cu o simpla atingere a afisajului si asigura curatenia perfecta. Duza dubla solida poate fi demontata in doar cativa pasi simpli. Duzele de lapte din fata sunt usor accesibile si usor de inlocuit, daca este necesar.

Unica, la fel ca si cerintele dumneavoastra

Fie ca functioneaza ca o masina automata individuala de cafea sau este dotata cu accesorii corespunzatoare, precum dispozitivul de incalzire a cestilor sau sistemul de plata, de exemplu, GIGA X3c poate fi utilizata pentru a configura solutia perfecta de preparare a cafelei pentru orice aplicatie. Poate fi adaptata in mod convenabil la cerintele mereu in schimbare.