24 IUNIE - INCHIS

Comenzile primite in intervalul 22-24.06.2024, se vor prelucra incepand cu data de 25.06.2024

Va multumim pentru intelegere!

Inapoi la categoria: Aparate cafea profesionale
Espressor electronic automat WE8 Dark Inox, capacitate recipient zat pentru 25 utilizari, dimensiuni 295x419x444 mm

JUR-15420

Espressor electronic automat, Jura WE8 Dark Inox, putere 1450W, 2 duze, alimentare 230V

Espressor electronic automat WE8 Dark Inox, cu 2 duze, recomandat pentru maxim 30 cafele/zi, panou de comanda cu afisaj color, capacitate rezervor apa 3 litri, capacitate recipient cafea boabe 500 g, capacitate recipient zat pentru 25 utilizari, dimensiuni 295x419x444 mm, alimentare 230V, putere 1450W, greutate 10 kg
Producator:
Detalii tehnice
Mai multe informatii
Cod produs JUR-15420
Numar grupuri 1
Capacitate (l/kg) 3
Alimentare 220 V
Putere (W) 1450
Produsul a fost adaugat in cererea de oferta.
Descriere produs
WE8 Specialitati din cafea la birou

Cafeaua creeaza o atmosfera propice pentru comunicare, relaxare si productivitate: o ambianta linistita domneste peste tot atunci cand clientii, angajatii si vizitatorii savureaza aceasta bautura. WE8 este perfect pentru toti cei care doresc un aparat de cafea elegant care sa prepare o gama larga de specialitati din cafea. Un rezervor de apa cu o capacitate de 3 litri, un recipient de boabe de 500 de grame si un recipient de zat cu o capacitate de 25 de portii fac din acest elegant automat de cafea profesional solutia ideala pentru un consum de 30 de preparari pe zi. Tehnologiile inovatoare revolutioneaza degustarea cafelei. Gratie functiei One touch, puteti prepara ca prin magie specialitati din cafea moderne ca latte macchiato, flat white sau cappuccino prin simpla apasare a unui buton. Butoanele frontale si un afisaj modern TFT usureaza foarte mult controlul aparatului, chiar si pentru incepatori.

Tehnologii de ultima generatie pentru o placere perfecta

Trasaturile definitorii ale rasnitei Professional Aroma includ cu 12,2%* mai multa aroma si o calitate constanta si ridicata a macinarii de-a lungul intregii sale durate de viata. Geometria perfecta a rasnitei permite obtinerea curbei optime de macinare. In consecinta, o proportie mai mare de particule fine rezultata din procesul macinarii garanteaza ca aromele se apropie de perfectiune.

Pentru iubitorii de specialitati

Popularul nostru aparat de cafea de birou a fost perfectionat si mai mult. WE8 pregateste acum 16 specialitati diferite prin simpla apasare a unui buton, incluzand cateva bauturi noi irezistibile: espresso macchiato, espresso doppio, cafea speciala si apa pentru ceai verde.

Duza Fine Foam G2

Noua duza Fine FoamG2 , realizata din cele mai fine materiale, este un tezaur de estetica si haptica. Special conceput pentru a pregati specialitati de cafea imbunatatite cu spuma de lapte, incoroneaza cappuccino si co. cu spuma fina perfecta.

La fel de unic ca dorintele dumneavoastra

Nevoile difera de la o situatie la alta, WE8 ofera multe posibilitati de programare si personalizare. Cantitatea de cafea macinata sau de apa sunt complet adaptabile la preferintele personale si la cestile si paharele utilizate. In acelasi timp, unele specialitati din cafea pot fi blocate pentru a acorda prioritate altora. Diferite functii sunt, de asemenea, disponibile la cerere. Acestea va permit sa editati presetarile sau capacitatea cestilor dupa introducerea unei anumite combinatii de taste.

Prezentare Video Expressor electronic automat Jura