Inapoi la categoria: Cafea
Espressor electronic automat Jura X6 Dark Inox, 2 duze, dimensiuni 373x470x461 mm, putere 1450W, greutate 12.9 kg

JUR-15416

Espressor electronic automat, Jura X6 Dark Inox, putere 1450W, 2 duze. alimentare 230V, panou de comanda cu afisaj

Espressor electronic automat X6 Dark Inox, cu 2 duze, recomandat pentru maxim 80 cafele/zi, panou de comanda cu afisaj color, capacitate rezervor apa 5 litri, capacitate recipient cafea boabe 500 g, capacitate recipient zat pentru 40 utilizari, dimensiuni 373x470x461 mm, alimentare 230V, putere 1450W, greutate 12.9 kg
Producator:
Detalii tehnice
Mai multe informatii
Cod produs JUR-15416
Numar grupuri 1
Capacitate (l/kg) 5
Alimentare 220 V
Putere (W) 1450
Produsul a fost adaugat in cererea de oferta.
Descriere produs
X6 Profesionistul robust pentru cafea neagra si ceai

Daca sunteti in cautarea unui aparat de cafea care prepara cafea neagra, pregateste ca un profesionist cani de cafea si va propune diferite niveluri de temperarura pentru apa fierbinte pentru ceai, nu mai cautati. X6 aduce toate elementele impreuna. Rasnita Professional Aroma este o inovatie de prima clasa, care ofera rezultatul perfect al macinarii de fiecare data si cu 12,2%* mai multa aroma. Conceptul sau clar de control va fi apreciat, in special daca este utilizat direct de catre personal sau invitati. Bineinteles ca este posibil sa modificati pozitia bauturilor pe ecranul initial. Cu rezervorul sau mare de apa si kit-ul pentru conectare la reteaua de apa care poate fi instalat ulterior, X6 este potrivit atat pentru o utilizare mobila, cat si pentru o instalare fixa.

Tehnologii de ultima generatie pentru o placere perfecta

Trasaturile definitorii ale rasnitei Professional Aroma includ cu 12,2%* mai multa aroma si o calitate constanta si ridicata a macinarii de-a lungul intregii sale durate de viata. Geometria perfecta a rasnitei permite obtinerea curbei optime de macinare. In consecinta, o proportie mai mare de particule fine rezultata din procesul macinarii garanteaza ca aromele se apropie de perfectiune. Procesul de extractie prin pulsare (P.E.P.®) asigura timpul de extractie optim pentru specialitati scurte si ofera o explozie de gust pentru ristretto si espresso. Functia One-Touch Lungo ofera bauturi de specialitate deosebit de delicioase, permitandu-va sa adaugati apa fierbinte la o cafea preparata intr-un mod perfect, de parca ar fi iesit din mainile unui barista profesionist. Toate elementele de control ale lui X6 sunt dispuse frontal, usor identificabile si accesibile. Chiar si rezervorul de apa si recipientul de boabe pot fi umplute din fata. Ele au un mecanism de blocare ca standard care le permite sa fie incuiate si, astfel, sa le protejeze de influente externe. Concepute temeinic si ergonomice, tava de scurgere si recipientul de zat pot fi indepartate cu o singura mana si pot fi golite curat si rapid. Claritatea conceptului de comanda este evidenta in elementele de comanda. Afisajul color TFT de 2.8”, tip portret, si tastele de preparare mari si clare, fac din utilizarea aparatului o joaca de copii, chiar si pentru novici. Butoanele de preparare sau intretinere pot fi blocate pentru a evita erorile de manipulare, modificarile nedorite ale programarii sau actionarea accidentala in timpul operatiilor de intretinere.

Garantie de igiena certificata TUV

Intretinerea noului X6 este la fel de intuitiva ca utilizarea sa. Programele integrate de clatire si curatare, impreuna cu produsele de intretinere originale JURA garanteaza igiena si curatenia certificata TUV.

La fel de unic ca dorintele dumneavoastra

Impreuna cu accesoriile create special pentru modelele profesionale JURA, cum ar fi kitul pentru apa proaspata, incalzitorul de cesti sau sistemul de plata, X6 ofera o baza pentru solutii complete de cafea care raspunde nevoilor specifice ale clientilor.