Inapoi la categoria: Fry-Top
Fry-top electric cu suprafata neteda, inox, putere totala 15000W, alimentare 380V

OFC-70FTE12LC

Fry-top electric cu suprafata neteda, inox, putere totala 15000W, alimentare 380V

suprafata neteda cromata, grosime plan de coacere 20mm, protectie perimetrale antistropire cu grosime de 3mm din inox AISI 304 sudata ermetic, sertar pentru colectare grasimi, incalzire se realizeaza prin elemente speciale de tungsten, termostat de siguranta, controlul temperaturii intre 100-300 °C, termostat de siguranta cu resetare manuala dimensiuni (Lxlxh mm) 1200x730x900, greutate 180kg
Producator:
Detalii tehnice
Mai multe informatii
Cod produs OFC-70FTE12LC
Alimentare 380 V
Putere (W) 15000
Dimensiune(mm) 1200x730x900
Produsul a fost adaugat in cererea de oferta.
Descriere produs
Linia STILE:

Functionalitatea, robustabilitatea, disignul ergonomic si flexibilitatea sunt caracteristicile remarcabile ale liniei STILE

Linia STILE vine ca raspuns pentru nevoile exigente de putere calorica cat si pentru capacitate sa mare de productie.

Panoul de controi mare cu profil rotunjit si sistem push-pull (fara suruburi), garanteaza o intretinere si curatare rapida. Butoane atermice si ergonomice cu anti-infiltrare



Specificatii:

Fry-top electric cu suprafata neteda cromata

  • Grosime plan de coacere 20mm
  • Protectie perimetrale antistropire cu grosime de 3mm din inox AISI 304 sudata ermetic
  • Sertar pentru colectare grasimi
  • Incalzire se realizeaza prin elemente speciale de tungsten
  • Termostat de siguranta
  • Controlul temperaturii intre 100-300 °C
  • Termostat de siguranta cu resetare manuala dimensiuni 1200x730x900 mmh
  • Putere totala 15000W
  • Alimentare 380V
  • Greutate 180kg


  • Offcar are ca fundament o indelungata traditie de familie in ceea ce priveste pasiunea pentru lucruri bine facute. Astfel, utilajele si sistemele pentru catering profesional produse de aceasta companie sunt renumite pentru calitatea si fiabilitatea lor. Avand ca origine regiunea Veneto, Italia, Offcar cauta permanent solutii inovatoare pentru a face fata provocarilor profesionale actuale din domeniul gastronomiei.