Inapoi la categoria: Mentinere la cald
Bain marie, electric, 1 cuva, capacitate 39 litri, dimensiuni cuva 730x516x155hmm, model de banc

MOD-R70/80BME/T

Bain marie, electric, 1 cuva, capacitate 39 litri, dimensiuni cuva 730x516x155hmm, model de banc

dimensiuni 800x730x280hmm, putere electrica totala 3000W, alimentare 380V, greutate 47kg
Producator:
Detalii tehnice
Mai multe informatii
Cod produs MOD-R70/80BME/T
Alimentare 380 V
Putere (W) 3000
Capacitate (l/kg) 39
Dimensiune(mm) 800x730x280
Produsul a fost adaugat in cererea de oferta.
Descriere produs

Roc 700 ofera tot ce ar putea avea nevoie un bucatar; cu elementele sale modulare, robuste si fiabile.

Este conceput pentru a oferi performante excelente si pentru a asigura satisfactia totala pentru bucataria ta moderna.



Specificatii tehnice

Bain marie electric

• 1 cuva

• Capacitate 39 litri

• Dimensiuni cuva 730x516x155hmm

• Model de banc

• Maner din aluminiu cu protectie IPX5

• Plan din inox AISI304 cu grosime 20/10mm

• Dimensiuni 800x730x280hmm

• Putere electrica totala 3000W

• Alimentare 380V

• Greutate 47kg







Unitati modulare adiacente

Sistemul de imbinare si fixare a unitatilor modulare adiacente din gama Roc 700 permite o solutie estetica fara sudura si liniara.



Elemente modulare cu un singur blat de lucru

Gama Roc 700 dispune de elemente cu un singur blat de lucru solid, care este complet fara rosturi, permitand durabilitate si curatenie maxima. Blatul de lucru se poate extinde pala la 4 metri in lungime.





Unitati modulare adiacente spate in spate

Compunerea unei insule folosind unitati spate in spate pentru a crea linii diferite de pregatire.



Unitati modulare adiacente cu 2 suprafete de lucru simple, spate in spate

Compozitie de insula cu Roc 700 folosind unitati spate in spate cu 2 suprafete de lucru simple fara imbinari. Lungimea maxima este de 4 metri.

Instalare pod

Elemente de blaturi si dulapuri pot fi aranjate pentru a elibera spatiu, care poate fi apoi folosit pentru depozitarea carucioarelor cu tavi.



Blat pe o baza refrigerate

O solutie eficienta si practica pentru o bucatarie comerciala sau industriala este compunerea unei zone de lucru autonome cu ajutorul unui blat pe o baza refrigerata, astfel incat ingredientele sa fie mereu la indemana. Aceasta configuratie permite pastrarea ingredientelor la temperatura optima, economisind timp si efort in cautarea si pregatirea acestora. In plus, aceasta compunere ajuta la optimizarea spatiului, eliminand nevoia de dulapuri sau alte elemente de depozitare suplimentare.