Cuptor cu o camera de coacere+dospitor, model Neapolis 6, integral din samota, capacitate 6 pizza de 330mm, temperatura maxima 510 °C
Cod produs | MOF-0A000780+0A000810/NEAPOLIS |
---|---|
Alimentare | 220/380 V |
Putere (W) | 14700 |
Numar de camere coacere | 1 |
Cuptor cu o camera de coacere, model Neapolis 6, integral din samota, capacitate 6 pizza de 330mm, temperatura maxima 510 °C, incalzire prin rezistente bobinate pentru optimizarea temperaturii, deflectoare interne autosabilizatoare, timer pentru pornire-oprire, control electronic independent al temperaturii pentru planul si tavanul camerei de coacere, monitorizare continua a temperaturi cu termocuplu, izolatie cu imbinari incalzite, usa cu maner rezistent la caldura, camera cuptorului din otel inoxidabil detasabila, izolatie dubla, 20 de programe ce pot fi personalizate, suprafata de coacere 0,84 mp
Căldura este păstrată în interiorul camerei de coacere, iar suprafețele exterioare sunt reci pentru o durata de viata prelungita si siguranta la locul de munca
Functia intelligenta pentru salvarea energiei. In timpul pauzelor, cuptorul poate fi pus in standby, si cand este nevoie, se poate folosii doar cu un click.
Control independent al temperaturii in partea superioara cat si cea inferioara a cuptorului
Creste puterea cuptorului in timpul utilizarii la capacitate maxima a cuptorului, pastrand aceleasi standarde inalte in timpul coacerii
Deflectoarele reglabile minimizează dispersiile de căldură și consumul de energie, menținând în același timp nivelul corect de umiditate în interiorul camerei de coacere
Curarea cuptorului nu a fost niciodata mai usoara. Programul de curatare pyro poate indeparta orice fel reziduri ramase in urma coacerii.
Specifiactii tehnice cuptor:
Specifiactii tehnice suport dospitor:
Moretti Forni este compania lider în domeniul tehnologiilor de panificație pentru produse dospite. Din 1946, misiunea Moretti Forni este să ofere experiența perfectă de coacere datorită tehnologiei Smart Baking®, ce ofera utilizatorilor echilibrul ideal între inovație și tradiție.