Inapoi la categoria: Cuptoare Pizza
Cuptor electric tunel TT98E, cu o camera de coacere, electric, putere 8800W

MOF-TT98E

Cuptor electric tunel TT98E, cu o camera de coacere, electric, putere 8800W

Cuptor electric tunel TT98E, cu o camera de coacere, electric, putere 8800W
Producator:
Detalii tehnice
Mai multe informatii
Cod produs MOF-TT98E
Putere (W) 8800
Alimentare 380 V
Numar de camere coacere 1
Produsul a fost adaugat in cererea de oferta.
Descriere produs

Cuptor electric tunel TT98E, cu o camera de coacere, electric, productivitate/camera de coacere: 6 pizza de diametru 33cm/3 pizza/de diametru 45cm, productivitate orara/camera de coacere: 125 pizza de diametru 33cm/48 pizza de diametru 45cm, control electronic, afisaj grafic LCD, 20 programe de coacere, functie de blocare, temperatura maxima 320 grade C, inox, dimensiuni interne camera de coacere: 1120x810x80h mm, dimensiuni exterioare (LxlxH mm) 2050x1460x620 alimentare 380V, 21.8kW, consum mediu orar 8.8kW

DualTemp® Technology

DualTemp® Technology-Control independent al temperaturii in partea superioara cat si cea inferioara a cuptorului.

DualFlow® Technology

DualFlow® Technology-Modelele pe gaz gestionează separat fluxurile de aer cald pentru a calibra căldura în funcție de nevoile de coacere.

EcoStandby™ Technology

EcoStandby™ Technology- Functia intelligenta pentru salvarea energiei. In timpul pauzelor, cuptorul poate fi pus in standby, si cand este nevoie, se poate folosii doar cu un click, economisind cu pana la 30% din consumul de energie.

Adaptive power ® technology

Adaptive power ® technology- Seria T reglează în timp real puterea necesară în mod independent în funcție de cantitatea de produs introdusă în camera de coacere.

BestFlow ™ Technology

BestFlow ™ Technology- Un sistem special distribuie si transmite fluxuri de aer cald evitand reciclarea necontrolata a aerului in apropierea produselor, in timpul coacerii. Coacerea uniformă în toate zonele.

Pornire automata

Pornire automata- seria T permite programarea saptamanala pentru pornirea cuptorului, economisind timp si eficientizand porcesul de gatire.

CoolAround® Technology

CoolAround® Technology- Căldura este păstrată în interiorul camerei de coacere, iar suprafețele exterioare sunt reci pentru o durata de viata prelungita si siguranta la locul de munca

RemoteMaster® Technology

RemoteMaster® Technology- Funcția exclusivă pentru crearea sau modificarea programelor, verificarea setărilor de coacere, comunicarea la distanta si primirea detaliilor de service ale cuptorului.

Modul Wi-Fi

Modul Wi-fi- Permite descarcarea celei mai noi versiuni de software

Atuul cuptoarelor din seria T este, fără îndoială, versatilitatea. Cu un singur instrument puteți pregăti mai multe feluri diferite, de la aperitiv până la desert. Calibrarea precisă a fluxului de căldură permite coacerea perfecta a alimentelor, proaspete sau congelate, uniform.

Cuptoarele din seria T sunt perfecte pentru fripturi sau coaste suculente, quiche-uri, legume, plăcinte, cartofi, paine, lasagna si pizza.

Specifiactii tehnice:

 • Alimentare 380V
 • Consum 21.8kW
 • Consum mediu orar 8.8kW
 • Dimensiuni 2050x1460x620 (LxlxH mm)
 • Dimensiuni camera de coacere 1120x810x80h mm
 • Temperatura maxima 320°C
 • 20 de programe de coacere
 • Productivitate/camera de coacere: 6 pizza de diametru 33cm/ 3 pizza de diametru 45cm
 • Afisaj grafic LCD
 • Structura inox
 • Moretti Forni este compania lider în domeniul tehnologiilor de panificație pentru produse dospite. Din 1946, misiunea Moretti Forni este să ofere experiența perfectă de coacere datorită tehnologiei Smart Baking®, ce ofera utilizatorilor echilibrul ideal între inovație și tradiție.