Inapoi la categoria: Cuptoare gastronomice
Cuptor pe carbuni, recomandat pentru 75-95 portii, Mibrasa

MBR-HMB-HOT-SB-75+FB-DF

Cuptor pe carbuni, recomandat pentru 75-95 portii, Mibrasa

Cuptor pe carbuni, recomandat pentru 75-95 portii -> productivitate aproximativa 70kg/h, temperatura 250-350°C, gratar superior pentru mentinere la cald: caldura reziduala emisa de cuptor atinge temperaturi cuprinse intre 50-70°C pe 2 nivele, capacitate initiala incarcare carbuni de 10kg la o functionare de 7h/zi, timpul de aprindere este ± 45 minute, prevazut cu gratar de dimensiunea 540x595mm, cleste inox Mibrasa, vatrai inox, faras din inox pentru cenusa, perie de sarma, sertar colectare cenusa multifunctional, control debit aer sigur si precis, camera de gatit ermetica -datorita imbinarilor sudate ce asigura mentinerea temperaturii la interior, usa cu sistem mecanic heavy duty, baza cu 3 sertare pentru mentinere la cald: caldura reziduala emisa de cuptor ajunge in aceasta zona la temperaturi cuprinse intre 55-90°C -> include 1 cuva GN1/1 si 2 cuve GN1/4 care reprezinta si capacitatea unui sertar (inaltime maxima cuva 60mm), dimensiuni 732x815x1628hmm, putere termica 3.5kW, greutate 425kg + sistem protectie foc cu dubla functionalitate: actioneaza precum un filtru pentru fum retinand cenusa si particulele solide pastrand astfel cuptorul in siguranta dupa care inlatura fumul si scade temperatura cu ajutorul gurilor de ventilatie -> componenetele sale sunt usor de indepartat pentru o curatare usoara, lavabile in masina de spalat vase.
Producator:
Detalii tehnice
Mai multe informatii
Cod produs MBR-HMB-HOT-SB-75+FB-DF
Alimentare Carbuni
Putere (W) 3500
Dimensiune(mm) 732x815x1628
Produsul a fost adaugat in cererea de oferta.
Descriere produs
Cuptoarele Mibrasa Hot
Mibrasa Hot-Cuptoare pe carbuni cu sertare pentru mentinere la cald

Cu un design linear pentru fiecare chef care prioritizeaza eficienta in timpul gatirii si a costurilor. Alegeti intre 3 modele in 3 marimi diferite

Gratarul de incalzire montat deasupra cuptorului emite caldura reziduala la temperaturi cuprinse intre 40°C si 60°C pe douna niveluri, perfect pentru pastrarea preparatelor si aducerea alimentelor la teperatura camerei. Noul design al separatorului de foc este amplasat in spatele cuptorului pentru a maximiza capacitatea de stocare, avand loc pentru 4 tavi GN1/1.



Specificatii tehnice
  • Cuptor pe carbuni, recomandat pentru 75-95 portii
  • Productivitate aproximativa 70kg/h
  • Temperatura 250-350°C
  • Gratar superior inchis pentru mentinere la cald: caldura reziduala emisa de cuptor atinge temperaturi de pana la 150°C
  • Capacitate initiala incarcare carbuni de 10kg la o functionare de 7h/zi
  • Prevazut cu gratar de dimensiunea 540x595mm
  • Sertar colectare cenusa multifunctional
  • Control debit aer sigur si precis
  • Camera de gatit ermetica -datorita imbinarilor sudate ce asigura mentinerea temperaturii la interior
  • Usa cu sistem mecanic heavy duty
  • Baza cu 3 sertare pentru mentinere la cald
  • include 1 cuva GN1/1 si 2 cuve GN1/4 si capacitatea unui sertar
  • Dimensiuni 732x815x1628hmm
  • Putere termica 3.5kW
  • Greutate 425kg


  • Accesorii incluse

    Cinque Terre

    Cleste inox

    Forest
    Vatrai inox
    Northern Lights
    Faras din inox pentru cenusa
    Northern Lights
    Perie de sarma


    "

    Mibrasa este o companie tanara, de familie, care pune accent pe calitate si rezistenta, astfel incat gratarele produse sunt create pentru a dura. Folosind tehnici de inginerie de ultima generatie si oteluri de cea mai inalta calitate, se lucreaza pentru a obtine o precizie maxima in fiecare detaliu, rezultand un produs superior in performanta si versatilitate. De la sudor la bucatar, oamenii din spatele Mibrasa impartasesc cu totii acelasi scop; de a fabrica cele mai durabile si performante gratare de pe piata.



    Relatia dintre mancare si foc ne intoarce la originile cele mai adanci ale gastronomiei si ale omenirii. Gatitul la foc este o practica sincera, onesta si, mai presus de toate, permite aromelor autentice sa vorbeasca de unele singure. Gatitul la foc este profund inradacinat in gastronomia mediteraneana. Din atelierul Mibrasa din Palamós, situat în inima Costa Brava din Spania, unde sunt produse cele mai bune echipamente Mibrasa pentru a servi clientii din intreaga lume.



    "