Inapoi la categoria: Cuptoare panificatie/patiserie
Cuptor pentru patiserie electric, 4 tavi 600x400mm

UNX-XFT193

Cuptor pentru patiserie electric, 4 tavi 600x400mm

Comenzi manuale, model Rossella Manual
Producator:
Detalii tehnice
Mai multe informatii
Cod produs UNX-XFT193
Capacitate tavi 4 GN1/1
Alimentare 220 V
Putere (W) 6500
Numar de camere coacere 1
Produsul a fost adaugat in cererea de oferta.
Descriere produs
Cuptor electric pentru patiserie, model Rossella Manual

  • Comenzi manuale
  • Capacitate 4 tavi 600x400mm
  • Distanta intre tavi 75mm
  • Coacere cu convectie +30°C - +260°C
  • Umidificare si coacere cu convectie +90°C - +260°C
  • AIR.Plus: ventilatoare cu inversare de sens
  • DRY.Plus: eliminare rapida a umiditatii din camera de coacere
  • STEAM.Plus: injectie manuala de abur
  • Protek.SAFE: eficienta termala si siguranta in lucru (prevenirea incalzirii geamului de la usa si a suprafetelor exterioare)
  • Camera de coacere din inox cu colturi rotunjite pentru igiena si curatare usoara
  • Iluminare interna cu lampa halogen
  • Switch de siguranta temperatura
  • Culoare neagra
  • Dimensiuni 800x770x509h mm
  • Alimentare 220V/380V
  • Putere 6500W
  • Greutate 49kg


  • AIR.Plus

    Gatit uniform. Fara compromisuri. Tehnologia UNOX AIR.Plus aplicata la cuptoarele CHEFLUX™ garanteaza distributia perfecta a aerului si caldura in interiorul camerei de gatit, dand uniformitate. In cuptoarele CHEFLUX™ posibilitatea de a selecta de la 2 viteze de flux de aer in interiorul camerei permite orice fel de produs de gatit, de la cel mai usor la cele mai delicate celor care necesita un inalt transfer de caldura.

    DRY.Plus

    Gust si textura. Maximizat. Umiditatea eliberata de alimente in timpul procesului de gatire determina aroma preparatului. Tehnologia DRY.Plus elimina umiditatea din camera de gatit, atat cea eliberata de alimente cat si orice umiditate generata de STEAM.Plus in a etapa anterioara de gatit. Indepartarea umiditatii este rapida si eficienta, prin urmare aroma alimentelor este intensificata.

    STEAM.Plus

    Aburi. Ori de cate ori ai nevoie. Aburul inseamna alimente sanatoase si usoare cu intense culori, structuri nedeteriorate si gusturi nealterate Tehnologia STEAM.Plus de la UNOX permite instant crearea de abur in camera de gatit de la 48°C pana la 260°C, obtinand rezultate optime de la fiecare produs./p>



    6 tavi de pizza in 22 de minute

    24 de chifle in 16 minute

    35 de biscuiti cu unt in 16 minute

    48 de foietaj cu crema in 22 de minute

    30 de baghete in 18 minute

    24 de tavi de pandispan in 28 de minute