24 IUNIE - INCHIS

Comenzile primite in intervalul 22-24.06.2024, se vor prelucra incepand cu data de 25.06.2024

Va multumim pentru intelegere!

Inapoi la categoria: Cuptoare Pizza
Cuptor pizza tip tunel, pe gaz, productivitate 25 pizza / ora, putere 9.9 kw, Moretti Forni, cu 1 camera de coacere
MOF-T64G

Cuptor pizza tip tunel, alimentare gaz, productivitate 25 pizza / ora, putere 9.9 kw, Moretti Forni

Cuptor tunel pizza T64G, alimentare gaz, cu 1 camera de coacere, productivitate orara/camera de coacere: 25 pizza cu diametru de 330mm/h, control electronic, afisaj LCD, 20 programe de coacere, functie de blocare, temperatura maxima 320°C, izolare perfecta-tehnologie brevetata Cool-Around, structura inox, dimensiuni interne camera de coacere: 600x410x80hmm, dimensiuni 1240x900x480mm, alimentare 220V, putere 9.9kw
Producator:
Detalii tehnice
Mai multe informatii
Cod produs MOF-T64G
Putere (W) 9900
Alimentare 220 V
Numar de camere coacere 1
Produsul a fost adaugat in cererea de oferta.
Descriere produs

Cuptor tunel T64G, alimentare gaz, cu 1 camera de coacere, productivitate orara/camera de coacere: 25 pizza cu diametru de 330mm/h, control electronic, afisaj LCD, 20 programe de coacere, functie de blocare, temperatura maxima 320°C, izolare perfecta-tehnologie brevetata Cool-Around, structura inox, dimensiuni interne camera de coacere: 600x410x80hmm, dimensiuni 1240x900x480mm, alimentare 220V, putere 9.9kw

panou digital cuptor pizza

DualTemp® Technology

DualTemp® Technology-Control independent al temperaturii in partea superioara cat si cea inferioara a cuptorului.

panou digital dual flow

DualFlow® Technology

DualFlow® Technology-Modelele pe gaz gestionează separat fluxurile de aer cald pentru a calibra căldura în funcție de nevoile de coacere.

EcoStandby™ Technology

EcoStandby™ Technology- Functia intelligenta pentru salvarea energiei. In timpul pauzelor, cuptorul poate fi pus in standby, si cand este nevoie, se poate folosii doar cu un click, economisind cu pana la 30% din consumul de energie.

Adaptive power ® technology

Adaptive power ® technology- Seria T reglează în timp real puterea necesară în mod independent în funcție de cantitatea de produs introdusă în camera de coacere.

BestFlow ™ Technology

BestFlow ™ Technology- Un sistem special distribuie si transmite fluxuri de aer cald evitand reciclarea necontrolata a aerului in apropierea produselor, in timpul coacerii. Coacerea uniformă în toate zonele.

Pornire automata

Pornire automata- seria T permite programarea saptamanala pentru pornirea cuptorului, economisind timp si eficientizand porcesul de gatire.

CoolAround® Technology

CoolAround® Technology- Căldura este păstrată în interiorul camerei de coacere, iar suprafețele exterioare sunt reci pentru o durata de viata prelungita si siguranta la locul de munca

RemoteMaster® Technology

RemoteMaster® Technology- Funcția exclusivă pentru crearea sau modificarea programelor, verificarea setărilor de coacere, comunicarea la distanta si primirea detaliilor de service ale cuptorului.

Modul Wi-Fi

Modul Wi-fi- Permite descarcarea celei mai noi versiuni de software

Atuul cuptoarelor din seria T este, fără îndoială, versatilitatea. Cu un singur instrument puteți pregăti mai multe feluri diferite, de la aperitiv până la desert. Calibrarea precisă a fluxului de căldură permite coacerea perfecta a alimentelor, proaspete sau congelate, uniform.

Cuptoarele din seria T sunt perfecte pentru fripturi sau coaste suculente, quiche-uri, legume, plăcinte, cartofi, paine, lasagna si pizza.

Specifiactii tehnice:

  • Alimentare 220V
  • Alimentare gaz
  • Putere 9.9kW
  • Dimensiuni exterioare: 1240x900x480mm
  • Dimensiuni interne camera de coacere: 600x410x80hmm
  • 20 programe de coacere
  • Temperatura maxima 320 °C
  • Productivitate/camera de coacere: 25 pizza cu diametru de 330mm/h

Moretti Forni este compania lider în domeniul tehnologiilor de panificație pentru produse dospite. Din 1946, misiunea Moretti Forni este să ofere experiența perfectă de coacere datorită tehnologiei Smart Baking®, ce ofera utilizatorilor echilibrul ideal între inovație și tradiție.