Inapoi la categoria: Cuptoare Pizza
Cuptor tunel, cu o camera de coacere, alimentare gaz, 20 programe de coacere

MOF-T75G

Cuptor tunel, cu o camera de coacere, alimentare gaz, 20 programe de coacere

Cuptor tunel, cu o camera de coacere, alimentare gaz
Producator:
Detalii tehnice
Mai multe informatii
Cod produs MOF-T75G
Alimentare Gaz
Numar de camere coacere 1
Produsul a fost adaugat in cererea de oferta.
Descriere produs

Cuptor tunel, cu o camera de coacere, alimentare gaz, productivitate/camera de coacere: 3 pizza de diametru 33cm/2 pizza de diametru 45cm, productivitate orara: 50 pizza de diametru 33cm/25 pizza de diametru 45cm, control electronic, afisaj LCD, 20 programe de coacere, functie de blocare, temperatura maxima 400grC, inox, dimensiuni interne: 910x500x80h m, dimensiuni externe: 1770x1350mm, alimentare 220V

DualTemp® Technology

DualTemp® Technology-Control independent al temperaturii in partea superioara cat si cea inferioara a cuptorului.

DualFlow® Technology

DualFlow® Technology-Modelele pe gaz gestionează separat fluxurile de aer cald pentru a calibra căldura în funcție de nevoile de coacere.

EcoStandby™ Technology

EcoStandby™ Technology- Functia intelligenta pentru salvarea energiei. In timpul pauzelor, cuptorul poate fi pus in standby, si cand este nevoie, se poate folosii doar cu un click, economisind cu pana la 30% din consumul de energie.

Adaptive power ® technology

Adaptive power ® technology- Seria T reglează în timp real puterea necesară în mod independent în funcție de cantitatea de produs introdusă în camera de coacere.

BestFlow ™ Technology

BestFlow ™ Technology- Un sistem special distribuie si transmite fluxuri de aer cald evitand reciclarea necontrolata a aerului in apropierea produselor, in timpul coacerii. Coacerea uniformă în toate zonele.

Pornire automata

Pornire automata- seria T permite programarea saptamanala pentru pornirea cuptorului, economisind timp si eficientizand porcesul de gatire.

CoolAround® Technology

CoolAround® Technology- Căldura este păstrată în interiorul camerei de coacere, iar suprafețele exterioare sunt reci pentru o durata de viata prelungita si siguranta la locul de munca

RemoteMaster® Technology

RemoteMaster® Technology- Funcția exclusivă pentru crearea sau modificarea programelor, verificarea setărilor de coacere, comunicarea la distanta si primirea detaliilor de service ale cuptorului.

Modul Wi-Fi

Modul Wi-fi- Permite descarcarea celei mai noi versiuni de software

Atuul cuptoarelor din seria T este, fără îndoială, versatilitatea. Cu un singur instrument puteți pregăti mai multe feluri diferite, de la aperitiv până la desert. Calibrarea precisă a fluxului de căldură permite coacerea perfecta a alimentelor, proaspete sau congelate, uniform.

Cuptoarele din seria T sunt perfecte pentru fripturi sau coaste suculente, quiche-uri, legume, plăcinte, cartofi, paine, lasagna si pizza.

Specifiactii tehnice:

  • Alimentare 220V
  • Alimentare gaz
  • Dimensiuni exterioare: 1770x1350mm
  • Dimensiuni interne camera de coacere: 910x500x80h mm
  • 20 programe de coacere
  • Temperatura maxima 400 °C
  • Productivitate/camera de coacere: 3 pizza de diametru 33cm/2 pizza de diametru 45cm
  • NU POATE FI UTILIZAT FARA SUPORT

Moretti Forni este compania lider în domeniul tehnologiilor de panificație pentru produse dospite. Din 1946, misiunea Moretti Forni este să ofere experiența perfectă de coacere datorită tehnologiei Smart Baking®, ce ofera utilizatorilor echilibrul ideal între inovație și tradiție.