Inapoi la categoria: Cuptoare Pizza
Cuptor tunel TT98G, cu o camera de coacere, alimentare gaz

MOF-TT98G

Cuptor tunel TT98G, cu o camera de coacere, alimentare gaz

Cuptor tunel TT98G, cu o camera de coacere, alimentare gaz, putere 300W
Producator:
Detalii tehnice
Mai multe informatii
Cod produs MOF-TT98G
Putere (W) 300
Alimentare 220 V
Numar de camere coacere 1
Produsul a fost adaugat in cererea de oferta.
Descriere produs

Cuptor tunel TT98G, cu o camera de coacere, alimentare gaz, productivitate/camera de coacere: 6 pizza de diametru 33cm/3 pizza/de diametru 45cm, productivitate orara/camera de coacere: 125 pizza de diametru 33cm/48 pizza de diametru 45cm, control electronic, afisaj grafic LCD, 20 programe de coacere, functie de blocare, temperatura maxima 320°C, inox, dimensiuni interne camera de coacere: 1120x810x80h mm, dimensiuni exterioare (LxlxH mm) 2050x1456x620 putere gaz 30kw, alimentare 220V - 0.3kw

DualTemp® Technology

DualTemp® Technology-Control independent al temperaturii in partea superioara cat si cea inferioara a cuptorului.

DualFlow® Technology

DualFlow® Technology-Modelele pe gaz gestionează separat fluxurile de aer cald pentru a calibra căldura în funcție de nevoile de coacere.

EcoStandby™ Technology

EcoStandby™ Technology- Functia intelligenta pentru salvarea energiei. In timpul pauzelor, cuptorul poate fi pus in standby, si cand este nevoie, se poate folosii doar cu un click, economisind cu pana la 30% din consumul de energie.

Adaptive power ® technology

Adaptive power ® technology- Seria T reglează în timp real puterea necesară în mod independent în funcție de cantitatea de produs introdusă în camera de coacere.

BestFlow ™ Technology

BestFlow ™ Technology- Un sistem special distribuie si transmite fluxuri de aer cald evitand reciclarea necontrolata a aerului in apropierea produselor, in timpul coacerii. Coacerea uniformă în toate zonele.

Pornire automata

Pornire automata- seria T permite programarea saptamanala pentru pornirea cuptorului, economisind timp si eficientizand porcesul de gatire.

CoolAround® Technology

CoolAround® Technology- Căldura este păstrată în interiorul camerei de coacere, iar suprafețele exterioare sunt reci pentru o durata de viata prelungita si siguranta la locul de munca

RemoteMaster® Technology

RemoteMaster® Technology- Funcția exclusivă pentru crearea sau modificarea programelor, verificarea setărilor de coacere, comunicarea la distanta si primirea detaliilor de service ale cuptorului.

Modul Wi-Fi

Modul Wi-fi- Permite descarcarea celei mai noi versiuni de software

Atuul cuptoarelor din seria T este, fără îndoială, versatilitatea. Cu un singur instrument puteți pregăti mai multe feluri diferite, de la aperitiv până la desert. Calibrarea precisă a fluxului de căldură permite coacerea perfecta a alimentelor, proaspete sau congelate, uniform.

Cuptoarele din seria T sunt perfecte pentru fripturi sau coaste suculente, quiche-uri, legume, plăcinte, cartofi, paine, lasagna si pizza.

Specifiactii tehnice:

  • Alimentare 220V
  • Consum electric 0.3kW
  • Alimentare gaz
  • Consum gaz 30kW
  • Dimensiuni exterioare: 2050x1456x620h mm
  • Dimensiuni interne camera de coacere: 1120x810x80h mm
  • 20 programe de coacere
  • Temperatura maxima 320 °C
  • Productivitate/camera de coacere: 6 pizza de diametru 33cm sau 3 pizza de diametru 45cm

Moretti Forni este compania lider în domeniul tehnologiilor de panificație pentru produse dospite. Din 1946, misiunea Moretti Forni este să ofere experiența perfectă de coacere datorită tehnologiei Smart Baking®, ce ofera utilizatorilor echilibrul ideal între inovație și tradiție.