DemoSession SuperFry în acțiune -19.11.2025-CORBEANCA

Friteuza care îți transformă meniul


Participă gratuit la o demonstrație live susținută de un Chef expert și descoperă cum friteuza electrică SuperFry de la Offcar poate deveni aliatul tău în bucătărie. Vei învăța să o folosești creativ, pentru a pregăti preparate inedite și a oferi clienților experiențe gastronomice memorabile. SuperFry nu este doar o friteuză – este o soluție completă pentru inovație culinară.

Detalii curs:

Data: 25.09.2025, Ora: 11.00

Durata: 2,5h

Preț: GRATUIT

Număr participanți: 40 persoane

Limba: Română

Adresa: DN28, 156A, Valea Lupului, Iași


Pentru cine este acest masterclass:

Această sesiune demo este dedicată profesioniștilor din industria ospitalității: bucătari, proprietari de restaurante, bistrouri, fast-fooduri, food trucks și săli de evenimente sau companii de catering, manageri de bucătărie și profesioniști din industria alimentară.


Trainer: Alessandro Tison, SuperFry Chef Consultant

Despre curs:

Alături de Chef Alessandro Tuson vei învăța cum să folosești SuperFry într-un mod creativ, pentru a diversifica meniul și a crea rețete originale, dincolo de prăjirea clasică. Demonstrând versatilitatea friteuzei în contexte variate — de la restaurante și bistrouri, până la servicii de catering — Cheful va pregăti live preparate surprinzătoare, care pun în valoare funcțiile avansate ale echipamentului. Vei avea ocazia să le degusti pe loc și să descoperi cum SuperFry poate deveni un instrument esențial pentru concepte gastronomice moderne, nu doar pentru meniuri de tip fast-food.

În cadrul demonstrației vei învăța cum să folosești această friteuză electrică de ultimă generație la capacitate maximă, cu ajutorul tehnologiei Cooking Core®, care automatizează procesele de gătire, filtrare și curățare, corectând în același timp erorile umane. Vei descoperi cum funcționează Express Filtration System®, care filtrează uleiul în mai puțin de 4 minute și îți oferă control total asupra duratei de viață a uleiului, economisind timp și resurse.

Iar la final, vei vedea pas cu pas cum se curăță friteuza automat cu apă și detergent și cum să personalizezi până la 20 de rețete și programe în funcție de nevoile bucătăriei tale.

Beneficii pentru tine:

Dobândești abilități și tehnici culinare moderne de la experți din industrie;
Descoperi și cunoști cele mai noi tehnologii aplicate în industria HoReCa;
Înveți modurile în care poți folosi tehnicile culinare și tehnologiile de ultimă oră, pentru a extinde repertoriul culinar al restaurantului;
Înveți să operezi eficient și corect echipamentele din bucătărie;
Perfecționezi tehnicile culinare cunoscute;
Primești informații despre cele mai bune practici pentru îmbunătățirea eficienței, productivității și a produselor create în bucătăria restaurantului tău;
Îți va fi stârnită imaginația, care te va ajuta să gândești creativ, diversificând oferta culinară.

Beneficii pentru business:

Obții DISCOUNT substanțial la echipamentele folosite în demonstrații pe parcursul Masterclass-ului;
Faci ECONOMIE de timp, energie și spațiu prin eficientizarea operațiunilor din bucătărie;
REDUCI COSTURILE cu materia primă prin aplicarea bunelor practici învățate la curs;
Aplici principiul EDUCĂRII ȘI FORMĂRII CONTINUE a personalului, menținând un standard ridicat de excelență în meserie;
FACI FAȚĂ CRIZEI DE PERSONAL, implementând inovațiile tehnologice ce oferă soluții pentru a contracara lipsa tot mai gravă a oamenilor și nivelul scăzut de pregătire a acestora;
DECIZI MAI UȘOR când vine vorba de selecția, utilizarea și optimizarea echipamentelor din bucătăria unității;
Rămâi CONECTAT cu noutățile și trendurile din industria HoReCa.
Masterclass_gastronomic_gatitul_sub_vid
Oua_prajite_in_cuptor
Curs_gastronomie_cuptoare_profesionale
meniu_catering_bilancia
Legume_la_gratar_in_cuptor_profesional
Fructe_de_mare_la_cuptor_bilancia
Meniu_evenimente
Meniu_restaurant
Curs_folosire_cuptor_profesional