Inapoi la categoria: Cafea
Espressor electronic automat Jura WE6 Piano Black, cu 2 duze, recomandat pentru maxim 30 cafele/zi, putere 1.45 kW

JUR-15417

Espressor electronic automat, Jura WE6 Piano Black, putere 1450W, 2 duze, alimentare 230V

Espressor electronic automat WE6 Piano Black, cu 2 duze, recomandat pentru maxim 30 cafele/zi, panou de comanda cu afisaj color, capacitate rezervor apa 3 litri, capacitate recipient cafea boabe 500 g, capacitate recipient zat pentru 25 utilizari, dimensiuni 295x419x444 mm, alimentare 230V, putere 1.45 kW, greutate 10 kg
Producator:
Detalii tehnice
Mai multe informatii
Numar grupuri 1
Capacitate (l/kg) 3
Alimentare 220 V
Putere (W) 1450
Produsul a fost adaugat in cererea de oferta.
Descriere produs
WE6 Clasicele din cafea la birou

Cafeaua creeaza o atmosfera propice pentru comunicare, relaxare si productivitate: o ambianta linistita domneste peste tot atunci cand clientii, angajatii si vizitatorii savureaza aceasta bautura. Cafeaua elibereaza mintea si stimuleaza creativitatea. Nu ne putem imagina un loc de munca fara cafea. Noul WE6 prepara la perfectiune bauturile clasice, de la ristretto si espresso la cafe creme. Un rezervor de apa cu o capacitate de 3 litri, un recipient de boabe de 500 de grame si un recipient de zat cu o capacitate de 25 de portii fac din acest elegant automat de cafea profesional solutia ideala pentru un consum de 30 de preparari pe zi. Tehnologiile inovatoare revolutioneaza degustarea cafelei. Butoanele frontale si un afisaj modern TFT usureaza foarte mult controlul aparatului, chiar si pentru incepatori.

Tehnologii de ultima generatie pentru o placere perfecta

Trasaturile definitorii ale rasnitei Professional Aroma includ cu 12,2%* mai multa aroma si o calitate constanta si ridicata a macinarii de-a lungul intregii sale durate de viata. Geometria perfecta a rasnitei permite obtinerea curbei optime de macinare. In consecinta, o proportie mai mare de particule fine rezultata din procesul macinarii garanteaza ca aromele se apropie de perfectiune.

Igiena garantata de certificarea TUV

La locul de munca, curatenia si igiena joaca un rol important. Acesta este motivul pentru care programele integrate pentru clatire si curatare asociate cu produse de curatare dezvoltate special pentru automatele JURA pentru cafea, garanteaza igiena perfecta prin simpla apasare a unui buton. Curatarea sistemului de lapte, de asemenea, declansat prin simpla apasare a unui buton, asigura o intretinere rapida. Aceasta igiena totala, certifificata chiar si de TUV Rheinland, face ca linia WE sa fie alegerea excelenta pentru companiile care se bazeaza pe sistemul HACCP*

La fel de unic ca dorintele dumneavoastra

Nevoile difera de la o situatie la alta, WE6 ofera multe posibilitati de programare si personalizare. Cantitatea de cafea macinata sau de apa sunt complet adaptabile la preferintele personale si la cestile si paharele utilizate. In acelasi timp, unele specialitati din cafea pot fi blocate pentru a acorda prioritate altora. Diferite functii sunt, de asemenea, disponibile la cerere. Acestea va permit sa editati presetarile sau capacitatea cestilor dupa introducerea unei anumite combinatii de taste. Astfel, erorile de manipulare sunt excluse.