Inapoi la categoria: Gratare
Gratar cu placi ceramice ICON7000, alimentare gaz, inox, putere 14000W
ANG-1S1GRG

Gratar cu placi ceramice ICON7000, alimentare gaz, inox, putere 14000W

Gratar cu placi ceramice ICON7000, alimentare gaz, structura din inox AISI 304, grosime 2 mm, suprafata striata din fonta emailata pentru o usoara alunecare a grasimilor, 2 arzatoare controlate cu flacara pilot, termocupla si aprindere piezoelectrica, prevazut cu protectie antistropire, dimensiuni (Lxlxh mm) 800x720x900, putere totala 14000W, alimentare 220V, greutate 90kg, inclus set picioruse din cauciuc.
Producator:
Detalii tehnice
Mai multe informatii
Cod produs ANG-1S1GRG
Alimentare 220 V
Produsul a fost adaugat in cererea de oferta.
Descriere produs

Performanta si productivitate mare in spatii mici.

Profitați la maximum de fiecare centimetru disponibil cu ICON7000.

Latimea modulului de 40 cm garanteaza cele mai inalte niveluri de productivitate, care se combina cu puteri mari de gatit, garanteaza produse excelente intr-un timp foarte rapid.

Arzatoare deschise cu puteri de pana la 6500W, blaturi cu inductie de pana la 5000W, friteuze, gratare, masini de gatit paste si gratare cu plite performante sunt ingredientele ideale pentru rezultate deosebite la gatit, repetabile si constante.Conceput pentru a cuceri timpul.

Robust si rezistent la coroziune si la utilizarea zilnica de catre cei mai pretentiosi utilizatori, ICON7000 este proiectat sa reziste.

Partea superioara (2 mm grosime), panoul fascia (1,2 mm grosime), partea frontala si laterala sunt toate din inox AISI 304.

Suprafetele de contact sunt fara plastic, cosurile si grilajele de evacuare a fumului sunt din fonta emailata, iar manerele si usile din otel presat.

Componentele interne sunt extrem de durabile. Toate caracteristicile care fac din ICON7000 gama de gatit razistenta, construita pentru a face lucruri grozave cu o adancime de doar 70 cm.Singurul produs de pe piata cu un design igienic certificate.

Caracteristicile si designul ale lui ICON7000 simplifica curatarea si permit o igienizare eficienta in orice moment.

Angelo Po este singurul producator de echipamente de gatit din piata care a obtinut certificarea HYGIENIC DESIGN de la organismal independent CSQA; caracteristicile de proiectare si constructive, cum ar fi utilizarea pe scara larga a zonelor rotunjite si inclinate cat si materiale cu rugozitate redusa, garanteaza o curatare usoara si o igienizare corecta, contribuind la asigurarea conformitatii HACCP.Construit pentru a fi ergonomic.

Nu doar sigur, ci si conceput pentru conditii de lucru mai bun, pentru a reduce nivelul de stress in bucatarie.

Pentru un mediu de lucrum ai bun, ICON7000 este echipat cu sistemul inovator Chef Comfort-Pro care creeaza o bariera invizibila intre zona de gatit si bucatar.

Chef Comfort-Pro reduce caldura degajata de apparat, creand un mediu de lucrum ai placut.

In acelasi timp, conduce eficient vaporia si mirosurile de gatit catre hota, perfectionand extractia si impiedicand incalzirea incaperii.

Exista 3 setari de viteza a fluxlului de viteza a fluxului de aer cu directia de curgere reglabila.Specificatii tehnice:

Gratar cu placi ceramice ICON7000

• Alimentare gaz

• Structura din inox AISI 304

• Inclus set picioruse din cauciuc

• Grosime 2 mm

• Suprafata striata din fonta emailata pentru o usoara alunecare a grasimilor

• 2 arzatoare controlate cu flacara pilot

• Termocupla si aprindere piezoelectrica

• Prevazut cu protectie antistropire

• Dimensiuni 800x720x900 mmh

• Putere totala 14000 W

• Alimentare 220V

• Greutate 90kg