Inapoi la categoria: Gratare
Gratar dublu pe carbuni Parrilla Fire, Mibrasa, putere 6000W, dimensiuni 2077x863x1143hmm

MBR-GMB-200-FIRE

Gratar dublu pe carbuni Parrilla Fire, Mibrasa, putere 6000W, dimensiuni 2077x863x1143hmm

Gratar dublu pe carbuni Parrilla Fire, cos pentru arderea lemnului de dimensiunea 290x420x183mm -> ideal pentru afumare, pozitie ajustabila grill actionata manual, temperatura 250°C, capacitate initiala incarcare carbuni de 15kg la o functionare de 5h/zi, timpul de aprindere este ± 30 minute, prevazut cu gratar de dimensiunea 685x630mm, cleste inox Mibrasa, vatrai inox, faras din inox pentru cenusa, perie de sarma, dimensiuni 2077x863x1143hmm, putere termica 6kW, greutate 483kg
Producator:
Detalii tehnice
Mai multe informatii
Cod produs MBR-GMB-200-FIRE
Alimentare Carbuni
Putere (W) 6000
Dimensiune(mm) 2077x863x1143
Produsul a fost adaugat in cererea de oferta.
Descriere produs
Mibrasa Parrilla Fire

Conceput si construit folosind inginerie de ultima generatie, respectand totodata cele mai pure si simple tehnici culinare ancestrale.

Produsele noastre sunt fabricate din oteluri de calitate, asigurand rezistenta si durabilitate. Designul ergonomic al acestora le face practice si usor de utilizat. Fiecare caracteristica este gandita pentru a contribui la crearea celei mai bune masini de gratar pentru fiecare bucatar pasionat.

CONTROL ABSOLUT

Sistemul de ridicare iti permite sa controlezi gratarul deasupra carbunilor pentru a-ti varia tehnicile de gatit si a obtine rezultatul optim.

SUPRAFATA EXTENSIVA DE GATIT

Gateste mai multe produse simultan cu pana la 3 gratare pe o singura masina.

INTRETINERE ZERO

Indeparteaza gratarele cu usurinta pentru curatare si intretinere generala.

Specificatii tehnice: Gratar
 • Cos pentru arderea lemnului de dimensiunea 290x420x183mm -> ideal pentru afumare
 • Pozitie ajustabila grill actionata manual
 • Temperatura 250°C
 • Capacitate initiala incarcare carbuni de 15kg la o functionare de 5h/zi
 • Timpul de aprindere este ± 30 minute
 • Prevazut cu gratar de dimensiunea 685x630mm
 • Dimensiuni 2077x863x1143hmm
 • Putere termica 6000W
 • Greutate 483kg
 • Accesorii incluse

  Cinque Terre

  Cleste inox

  Forest
  Vatrai inox
  Northern Lights
  Faras din inox pentru cenusa
  Northern Lights
  Perie de sarma  "

  Mibrasa este o companie tanara, de familie, care pune accent pe calitate si rezistenta, astfel incat gratarele produse sunt create pentru a dura. Folosind tehnici de inginerie de ultima generatie si oteluri de cea mai inalta calitate, se lucreaza pentru a obtine o precizie maxima in fiecare detaliu, rezultand un produs superior in performanta si versatilitate. De la sudor la bucatar, oamenii din spatele Mibrasa impartasesc cu totii acelasi scop; de a fabrica cele mai durabile si performante gratare de pe piata.  Relatia dintre mancare si foc ne intoarce la originile cele mai adanci ale gastronomiei si ale omenirii. Gatitul la foc este o practica sincera, onesta si, mai presus de toate, permite aromelor autentice sa vorbeasca de unele singure. Gatitul la foc este profund inradacinat in gastronomia mediteraneana. Din atelierul Mibrasa din Palamós, situat în inima Costa Brava din Spania, unde sunt produse cele mai bune echipamente Mibrasa pentru a servi clientii din intreaga lume.  "