Inapoi la categoria: Gratare
Gratar pe carbuni Robata Beast, Mibrasa

MBR-RM-100-BEAST

Gratar pe carbuni Robata Beast, Mibrasa

Gratar pe carbuni Robata Beast, cu 4 nivele fixe, temperatura 250°C, capacitate initiala incarcare carbuni de 10kg la o functionare de 7h/zi, timpul de aprindere este ± 30 minute, cu 6 gratare cu dimensiunea de 653x316mm si 6 gratare cu dimensiunea de 384x316mm, cleste inox Mibrasa, vatrai inox, faras din inox pentru cenusa, perie de sarma, dimensiuni 1127x788x805hmm, putere termica 4.5kW, greutate 240kg
Producator:
Detalii tehnice
Mai multe informatii
Cod produs MBR-RM-100-BEAST
Alimentare Carbuni
Putere (W) 4500
Dimensiune(mm) 1127x788x805
Produsul a fost adaugat in cererea de oferta.
Descriere produs
Robata Beast

Echipat cu 4 nivele stabile, fiecare oferind spatii de gatit largi, flexibile si detasabile, care va permit sa gatiti mai multe ingrediente in acelasi timp. Experimentati diverse tehnici de gatit, inclusiv gratar direct, gatit vertical si alte metode, adaptandu-va tuturor preferintelor culinare. Asigurati-va ca eficienta termica este maxima si capacitatea de ardere a carbunelui sau lemnului de foc este sporita datorita bazei captusite cu caramizi refractare.

<
Gratarele Robatayaki Mibrasa

Robata provine din nordul Japoniei, fiind folosit de pescari. În timp, robatayaki a fost adaptat în bucătăriile profesionale moderne, unde bucatarii isi arata priceperea in bucătariile deschise pentru a crea o experienta culinara completa.

Transparenta in gatire

Gatirea cu vizibilitate de 360 de grade - Ideal pentru bucatariile deschise.

Gatire pe ambele fete

Mai multi bucatari pot opera unitatea simultan de pe ambele parti

Multiple suprafete de gatit

Adapteaza Robatayaki la stilul si tehnicile tale preferate de gatit datorita gamei variate de gratare si accesorii disponibile.


Specificatii tehnice
 • Gratar traditional japonez pe carbuni Robatayaki
 • 4 nivele fixe
 • Temperatura 250°C
 • Capacitate initiala incarcare carbuni de 10kg la o functionare de 7h/zi
 • Timpul de aprindere este ± 30 minute
 • 6 gratare cu dimensiunea de 653x316mm
 • 6 gratare cu dimensiunea de 384x316mm
 • Dimensiuni 1127x788x805hmm
 • Putere termica 4.5kW
 • Greutate 240kg

 • Accesorii incluse

  Cinque Terre

  Cleste inox

  Forest
  Vatrai inox
  Northern Lights
  Faras din inox pentru cenusa
  Northern Lights
  Perie de sarma

  "

  Mibrasa este o companie tanara, de familie, care pune accent pe calitate si rezistenta, astfel incat gratarele produse sunt create pentru a dura. Folosind tehnici de inginerie de ultima generatie si oteluri de cea mai inalta calitate, se lucreaza pentru a obtine o precizie maxima in fiecare detaliu, rezultand un produs superior in performanta si versatilitate. De la sudor la bucatar, oamenii din spatele Mibrasa impartasesc cu totii acelasi scop; de a fabrica cele mai durabile si performante gratare de pe piata.  Relatia dintre mancare si foc ne intoarce la originile cele mai adanci ale gastronomiei si ale omenirii. Gatitul la foc este o practica sincera, onesta si, mai presus de toate, permite aromelor autentice sa vorbeasca de unele singure. Gatitul la foc este profund inradacinat in gastronomia mediteraneana. Din atelierul Mibrasa din Palamós, situat în inima Costa Brava din Spania, unde sunt produse cele mai bune echipamente Mibrasa pentru a servi clientii din intreaga lume.  "