Inapoi la categoria: Bucatarie asiatica
Gratar traditional japonez pe carbuni Robatayaki, putere termica 1.8kW, temperatura 250°C

MBR-RM-80

Gratar traditional japonez pe carbuni Robatayaki, putere termica 1.8kW, temperatura 250°C

Gratar traditional japonez pe carbuni Robatayaki cu 3 nivele fixe, temperatura 250°C, capacitate initiala incarcare carbuni de 4kg la o functionare de 5h/zi, timpul de aprindere este ± 30 minute, cu 1 gratar cu dimensiunea de 310x279mm si 1 gratar cu dimensiunea de 380x279mm, cleste inox Mibrasa, vatrai inox, faras din inox pentru cenusa, perie de sarma, dimensiuni 800x445x800hmm, putere termica 1.8kW, greutate 115kg
Producator:
Detalii tehnice
Mai multe informatii
Cod produs MBR-RM-80
Alimentare Carbuni
Putere (W) 1800
Produsul a fost adaugat in cererea de oferta.
Descriere produs
Gratarele Robatayaki Mibrasa

Robata provine din nordul Japoniei, fiind folosit de pescari. În timp, robatayaki a fost adaptat în bucătăriile profesionale moderne, unde bucatarii isi arata priceperea in bucătariile deschise pentru a crea o experienta culinara completa.

Transparenta in gatire

Gatirea cu vizibilitate de 360 de grade - Ideal pentru bucatariile deschise.

Gatire pe ambele fete

Mai multi bucatari pot opera unitatea simultan de pe ambele parti

Multiple suprafete de gatit

Adapteaza Robatayaki la stilul si tehnicile tale preferate de gatit datorita gamei variate de gratare si accesorii disponibile.


Specificatii tehnice
  • Gratar traditional japonez pe carbuni Robatayaki
  • 3 nivele fixe
  • Temperatura 250°C
  • Capacitate initiala incarcare carbuni de 4kg la o functionare de 5h/zi,
  • Timpul de aprindere este ± 30 minute
  • 1 gratar cu dimensiunea de 310x279m
  • 1 gratar cu dimensiunea de 380x279mm
  • Dimensiuni 800x445x800hmm
  • Putere termica 1.8kW
  • Greutate 115kg


  • Accesorii incluse

    Cinque Terre

    Cleste inox

    Forest
    Vatrai inox
    Northern Lights
    Faras din inox pentru cenusa
    Northern Lights
    Perie de sarma

    "

    Mibrasa este o companie tanara, de familie, care pune accent pe calitate si rezistenta, astfel incat gratarele produse sunt create pentru a dura. Folosind tehnici de inginerie de ultima generatie si oteluri de cea mai inalta calitate, se lucreaza pentru a obtine o precizie maxima in fiecare detaliu, rezultand un produs superior in performanta si versatilitate. De la sudor la bucatar, oamenii din spatele Mibrasa impartasesc cu totii acelasi scop; de a fabrica cele mai durabile si performante gratare de pe piata.



    Relatia dintre mancare si foc ne intoarce la originile cele mai adanci ale gastronomiei si ale omenirii. Gatitul la foc este o practica sincera, onesta si, mai presus de toate, permite aromelor autentice sa vorbeasca de unele singure. Gatitul la foc este profund inradacinat in gastronomia mediteraneana. Din atelierul Mibrasa din Palamós, situat în inima Costa Brava din Spania, unde sunt produse cele mai bune echipamente Mibrasa pentru a servi clientii din intreaga lume.



    "