Inapoi la categoria: Ciocolata
Masina automata pentru temperat ciocolata Adam K6, capacitate 6kg, putere 1000W
BLT-BLT.1003

Masina automata pentru temperat ciocolata Adam K6, capacitate 6kg, putere 1000W

Masina automata pentru temperat ciocolata Adam K6 -capacitate 6kg
Producator:
Detalii tehnice
Mai multe informatii
Cod produs BLT-BLT.1003
Alimentare 220 V
Productivitate 24 kg/24h
Putere (W) 1000
Capacitate (l/kg) 6
Produsul a fost adaugat in cererea de oferta.
Descriere produs

Adam K6 — Temperator de ciocolata compact pentru blat

Adam K6 este o masina compacta si puternica, ideala pentru cofetarii, restaurante si afaceri alimentare care doresc sa inceapa sau sa extinda productia de ciocolata. Cu o capacitate de 6 kg, functioneaza in ciclu continuu, temperand pana la 20 kg de ciocolata solida in 4.5 ore.


Versatilitate si tehnologie:

  • Control precis al temperaturii si dozare electronica prin afisaj digital sau tableta.
  • Conectivitate Wi-Fi pentru control de la distanta prin smartphone sau tableta.
  • Actualizari software prin USB.

  • Automatizare si eficienta:

  • Functionare complet automata cu activare nocturna pentru optimizarea consumului de energie.

  • Performanta:

  • Temperare de pana la 24 kg de ciocolata pe ora.

  • Accesorii incluse:

  • Masa vibranta incalzita (500mm x 850mm)
  • Dozator matrite 3x7 / 3x8
  • Carucior de transport
  • Adam K6 Temperator

    Specificatii tehnice:


    Dimensiuni si Greutate:
  • Lungime: 50 cm
  • Latime: 50 cm
  • Inaltime totala: 80 cm
  • Capacitate rezervor: 6 kg
  • Greutate masina: 67 kg

  • Productie orara:
  • Pana la 24 kg/h

  • Electricitate:
  • 230 V / 50-60 Hz
  • 1000 W

  • Caracteristici Solo Bilait:
  • Afisaj digital
  • 2 motoare separate (amestecare si melc)
  • Masa vibranta incalzita
  • Mod de noapte
  • Melc din inox detasabil
  • Functie de reversare melc
  • Wi-Fi ready
  • Imagine echipament Adam K6
    Bilait Logo

    Fondata in 2017, Bilait este o companie italiana specializata in proiectarea si productia de utilaje profesionale dedicate procesarii ciocolatei si segmentului de fine pastry. Desi brandul este tanar, experienta fondatorilor depaseste doua decenii, perioada in care au colaborat cu unii dintre cei mai renumiti chefi din lume pentru a dezvolta solutii inovatoare si performante.

    Bilait dezvolta solutii inovatoare, fiabile si accesibile, create pentru a raspunde celor mai exigente cerinte din industrie. Evolutia portofoliului se bazeaza pe dialogul constant cu profesionistii, iar echipa sa de specialisti lucreaza zilnic pentru a perfectiona utilajele si a oferi suport tehnic de inalt nivel, contribuind la succesul celor mai ambitioase proiecte.