Inapoi la categoria: Ciocolata
Masina automata pentru temperat ciocolata Adam K60, capacitate 60kg, putere 3500 W

BLT-BLT.1030

Masina automata pentru temperat ciocolata Adam K60, capacitate 60kg, putere 3500 W

Masina automata pentru temperat ciocolata Adam K60 -capacitate 60kg
Producator:
Detalii tehnice
Mai multe informatii
Cod produs BLT-BLT.1030
Produsul a fost adaugat in cererea de oferta.
Descriere produs

Adam K60 — Temperatoare de ciocolata profesionala pentru productie de mare capacitate

Adam K60 este solutia ideala pentru laboratoarele de cofetarie si ciocolaterie care doresc sa atinga performante inalte si fiabilitate maxima in procesarea ciocolatei. Conceputa pentru productie de mare volum, aceasta masina combina tehnologia avansata cu usurinta in utilizare, fiind alegerea perfecta pentru profesionistii care pun accent pe calitate si consistenta.



Caracteristici principale:

  • Masina proiectata pentru productie de mare amploare, cu dimensiuni compacte de 595 x 860 x 1440 mm.
  • Capacitate de temperare de pana la 200 kg de ciocolata pe ora, cu vas de 60 kg ce permite temperarea intregului continut in doar 15 minute.
  • Panou multifunctional cu program automat, control precis al temperaturii, dozaj temporizat si mod de noapte pentru economie de energie.
  • Consum redus de energie: 3500 W la capacitate maxima (50/60Hz, 230/400V).
  • Greutate totala: 198 kg.
  • Curatare rapida in aproximativ 15 minute, datorita cocleei detasabile din inox, supapei cu bila pentru scurgere si functiei de inversare a melcului.
  • Sistem de racire imbunatatit, care garanteaza o temperare uniforma chiar si la volume mari.
  • Constructie robusta din otel inoxidabil, realizata cu atentie la detalii, pentru durabilitate si mentenanta usoara.


  • Accesorii incluse:

  • Masa vibranta incalzita.
  • Coclee (melc) din otel inoxidabil, detasabil.
  • Pedala Stop & Go pentru control precis al fluxului de ciocolata.


  • Avantaje si aplicatii:

  • Productivitate ridicata – perfect pentru laboratoare si ciocolaterii artizanale cu cereri mari.
  • Curatare simpla si rapida – permite schimbarea rapida intre sortimente.
  • Versatilitate – compatibila cu banda transportoare ADAM si alte sisteme de pe piata, pentru integrare fluida in liniile de productie.
  • Fiabilitate si performanta – ofera rezultate constante si o ciocolata perfect temperata.


  • Adam K60 imbina puterea, precizia si usurinta in intretinere, fiind solutia perfecta pentru cei care lucreaza cu volume mari de ciocolata, fara compromisuri in ceea ce priveste calitatea.

    Adam K60 Temperator


    Specificatii tehnice:



    Dimensiuni si Greutate:
  • Greutate: 90 kg
  • Dimensiuni: 595x860x1440
  • Capacitate bol: 60 kg
  • Material corp: Otel inoxidabil


  • Masa vibranta:
  • 2 suporturi de matrita si incalzire gratar integrata


  • Instrumentatie si sistem electric:
  • Intrerupator principal si intrerupator de urgenta
  • Panou tactil interactiv si intuitiv cu mod de noapte
  • oprire rapida
  • revers
  • control temperatura si dozare electronica


  • Sistem de manipulare produs:
  • 1 motor melc
  • 1 motor cuva


  • Sistem de incalzire:
  • 1 rezistenta silicon pentru incalzirea rezervorului
  • 1 rezistenta cablu pentru incalzirea melcului


  • Sistem de racire:
  • Sistem de refrigerare: racire melc cu apa
  • 3 ventilatoare pentru racirea componentelor


  • Consum:
  • 3500 W
  • 50/60 Hz 400 V
  • Imagine echipament