Inapoi la categoria: Ciocolata
Temperare de pana la 55 kg de ciocolata pe ora, combinand viteza cu precizia.
Panou digital intuitiv pentru controlul mesei vibrante incalzite si dozare temporizata.
Mod de noapte pentru economie de energie.
Melc din inox detasabil cu functie de reversare.
Conectivitate Wi-Fi pregatita.
Melc racit cu apa si 3 ventilatoare pentru control precis al temperaturii.
Perfect pentru spatii limitate, mentinand performanta profesionala.
Masa vibranta incalzita (500mm x 850mm)
Dozator matrite 3x7 / 3x8
Dimensiuni si Greutate:Lungime: 40 cm
Latime: 66 cm
Inaltime totala: 144 cm
Capacitate rezervor: 12 kg
Greutate masina: 112 kg
Productie orara:Pana la 55 kg/h
Electricitate:230 V / 50-60 Hz
1000 W
Caracteristici Solo Bilait:Afisaj digital
2 motoare separate (amestecare si melc)
Masa vibranta incalzita
Mod de noapte
Melc din inox detasabil
Functie de reversare melc
Wi-Fi ready
BLT-BLT.1001
Masina automata pentru temperat ciocolata Adam K12, capacitate 12kg, putere 1000W
Masina automata pentru temperat ciocolata Adam K12 -capacitate 12kg
Producator:
Detalii tehnice
Mai multe informatii
Cod produs | BLT-BLT.1001 |
---|---|
Alimentare | 220 V |
Productivitate | 50 kg/h |
Putere (W) | 1000 |
Dimensiune(mm) | 400x660x1440 |
Descriere produs
Adam K12 — Temperator profesional compact pentru ciocolata
Adam K12 este proiectat pentru precizie si performanta ridicata, fiind ideal atat pentru ciocolaterii mici, cat si pentru cele cu productie extinsa. Cu o capacitate de 12 kg, ofera eficienta fara compromisuri in ceea ce priveste calitatea.
Performanta si eficienta:
Control si operare:
Racire avansata:
Design compact:
Accesorii incluse:

Specificatii tehnice:
Dimensiuni si Greutate:
Productie orara:
Electricitate:
Caracteristici Solo Bilait:
