Inapoi la categoria: Masini de spalat
Masina de spalat pahare, cos patrat dimensiuni 500x500mm, consum apa 2-2.5 litri/ciclu, putere 6770 W

EUT-917390

Masina de spalat pahare, cos patrat dimensiuni 500x500mm, consum apa 2-2.5 litri/ciclu, putere 6770 W

cos patrat dimensiuni 500x500mm, inaltime maxima pahar 260mm, capacitate cuva 15 litri, productivitate 30-40 cosuri/ora, presiune alimentare apa 2-4 bar, temperatura alimentare apa 15-50°C, consum apa 2-2.5 litri/ciclu, temperatura apa spalare 60°C, alimentare 380 V, putere 6770 W
Detalii tehnice
Mai multe informatii
Cod produs EUT-917390
Alimentare 380 V
Dimensiune cuva 500x500
Dimensiune(mm) 600x600x720
Putere (W) 6770
Produsul a fost adaugat in cererea de oferta.
Descriere produs

Gama SteelTech

• Aceasta gama de produse se caracterizeaza prin simplitatea sa extrem de utila, oferind totusi o gama larga de programe de spalare si functii suplimentare.


Constructie

• Perete dublu in partea inferioara.

• Capota se ridica usor, fara puncte stranse, ajutand astfel operatorul.

• Deschiderea capotei de 45 cm reprezinta cea mai mare deschidere din acest segment de piata.

• Rezervorul este in intregime turnat prin presare, fara suduri si muchii ascutite; este echipat cu un filtru de suprafata integral, care, datorita dimensiunii mari de admisie, este practic de neblocat.

• In camera de spalare nu exista tevi interne sau colturi ascutite.


Interfata cu utilizatorul.

• Compus din patru taste functionale robuste si un afisaj LED, situate in partea inferioara a corpului, care afiseaza temperaturile de spalare si clatire.

• Exista patru programe de spalare din care puteti alege, inclusive un program special pentru pahare.

• Temperaturile rezervorului si boilerului pot fi reglate, precum si unitatile de dozare peristaltice pentru agentul de clatire si detergent (daca exista).

Specificatii:

• Cos patrat dimensiuni 500x500mm

• Inaltime maxima pahar 260mm

• Capacitate cuva 15 litri

• Productivitate 30-40 cosuri/ora

• Presiune alimentare apa 2-4 bar

• Temperatura alimentare apa 15-50°C

• Consum apa 2 - 2,5 litri/ciclu

• Temperatura apa spalare 60°C

• Dimensiuni 600x600x720hmm

• Greutate 50kg

• Alimentare 380V

• Putere 6770W

Functii: ProSpeed, ProFessional, ProTemp, ProGlass, ProSelf

Productivitate:

Se ia in considerare timpul de recuperare necesar pentru descarcarea si incarcarea masinii intre cicluri si este o indicatie a productivitatii maxime care poate fi obtinuta in cele mai bune conditii de functionare reale atunci cand se executa succesiv mai multe cicluri.

Colged ofera aceste informatii pe baza unei temperature de alimentare cu apa de 15 °C (deoarece majoritatea instalatiilor functioneaza cu apa rece) si a unui timp mediu de incarcare/descarcare de 10 secunde.


Noua generatie de masini de spalat vase Colged a fost conceputa pentru a oferi cea mai mare productivitate in viata reala datorita aplicarii tehnologiilor de scurtare a timpului de recuperare, in special prin reducerea consumului de apa.

Cicluri de spalare mai scurte inseamna ca sunt necesare temperature mai mari pentru a obtine rezultate bune si, din acest motiv, noile masini de spalat vase utilizeaza un sistem de divizare a puterii electrice, cu un consum total intotdeauna sub 16 amperi si o temperature efectiva a rezervorului cu 10°C mai mare decat masinile din generatia anterioara

Masinile de spalat vase sunt capabile sa ofere o productivitate practica cuprinsa intre 45 si 50 de rafturi/ora, in functie de model.

Acestea sunt absolut cele mai mari valori de pe piata pentru clasele de produse respective.

In plus, pentru a reduce timpul necesar pregatirii masinii la inceputul schimbului de lucru, oferim tehnologia QuickReady, care utilizeaza toata puterea electrica disponibila pentru a incalzi apa din rezervor.


Flexibilitate operationala

Spatiul este o resursa valoroasa in orice bucatarie si de aceea Colged a creat masini de spalat vase cu adevarat multifuncttionale, care sunt capabile sa indeplineasca o varietate de functii foarte diferite, pe masur ace este nevoie.

Sunt dotate cu trei programe standard pentru vase, pana la trei programe pentru autocuratare si schimbarea apei din rezervor sip ana la sapte programe specializate.

Toate masinile oera functia de pornire automata, in care ciclul este pornit pur si simplu prin coborarea capacului.


Programe standard

Diferita nu numai pentru durata ciclului, cat si pentru temperaturile de spalare si clatire cat si pentru consumul redus de apa.

Fiecare program este conceput pentru un scop specific:

ProSpeed – utilizat pentru murdaria usoara.

Profesional – pentru uz general.

ProTemp – spalare la temperature ridicata (pentru curatarea murdariei puternice).


Programe Speciale

Transforma masina de spalat farfurii intr-o masina de spalat sticla sau intr-o masina de spalat ustensile mici, intr-o masina de spalat tacamuri si chiar intr-o masina de igienizare la standardele europene actuale.

ProGlass - pentru sticla si cristal.

ProWater – program special pentru apa osmozata

ProActive – prespalare automata pentru tigai sau vase foarte murdare.

ProSteel – pentru tacamuri din inox.

ProSan – igienizare conform EN ISO 15883-1/3.

ProEco – spalare la temperature joasa pentru sange si amidon.

ProLong – spalare continua pentru murdaria uscata.


Programe de autocuratare

Aceste programe simplifica si accelereaza operatiunile de sfarsit de tura si permit schimbarea rapida a intregii ape aflate in rezervorul de spalare. In functie de model si versiune aparatul poate oferi pana la trei programe de acest tip.

ProSelf – ciclu de autocuratare pentru masini cu scurgere gravitationala.

ProNew – schimbarea totala a apei.

ProClean – ciclu de autocuratare cu jeturi de inalta presiune pentru masini cu drenaj EvoLution.

ProDrain – golire automata a rezervorului.


Dimensiunea rack-ului

Gama de produse Colged cuprinde modele cu suportul traditional de 500x500mm capabil sa gazduiasca 18 farfurii standard, precum si modele cu un rack de 600x500mm care poate gazdui 22 de farfurii.

Sunt disponibile rafturi speciale pentru tavi si pahare, cu baze atat plate cat si inclinate cu si fara separatoare si cu inaltimi diferite, care pot fi folosite atat pentru spalare cat si pentru depozitarea paharelor.


Latimea deschiderii capacului

Flexibilitatea operationala este sporita de latimea mare de deschidere de 450 mm, care este sufficient de lat pentru a gazdui tavi Gastronorm si Euronorm, precum si diverse ustensile si tigai mai mici.

Acestea sunt cele mai mari valori disponibile pe piata pentru aceasta clasa de produse.

Tehnologie

Sistem de distributie a apei

Componenta principala este bratul HiTech realizat dintr-un material compozit numit ProComposit (30% fibra de sticla, 30% microparticule de talc, 40% rasina organica).

In timpul clatirii, geometria patentata UltraRinse3 asigura ca apa este utilizata eficient, contribuind astfel la minimizarea consumului.

Duzele de spalare sunt la acelasi nivel cu duzele de clatire – asta inseaman ca spray-ul nu este obstructionat, asa cum este cazul cu aranjarea normala a bratelor separate de spalare si clatire.

Bratul se roteste pe 3 rulmenti din grafit care reduc frecarea la zero; aceasta inseaman ca intreaga forta a apei dim pompe este aplicata pentru a spala vasele.

Bratul HiTech dispune de un sistem de atasare prin fixare, care il face usor de instalat si indepartat pentru curatare. Rezistenta sa mecanica, elasticitatea, rezistenta la atacul chimic si simplitatea curatarii fac aceasta componenta deosebit de eficienta.

Sitem de spalare

Inima sistemului este pompa puternica cu tehnologie patentata DuoFlo. Datorita celor doua iesiri ale pompei, cu o iesire conectata direct la bratul superior si cealalta la bratul inferior, acest sistem elimina pierderea de presiune causata de impartirea debitului; inacest fel toata energia absorbita este transferata in apa, obtinandu-se astfel un effect echivalent cu o pompa conventionala cu 25% mai puternica. Aceasta inseamna acelasi nivel de performanta pentru un consum de energie electrica mult mai scazut.


Un ciclu de spalare mai scurt, cu un consum mai mic de apa si detergent, este posibil doar cu o temperature de spalare mai mare. Din pacate, majoritatea produselor de pe piata au elemente de incalzire a rezervorului si cazanului, care functioneaza alternativ. Aceasta inseamna ca, prin cicluri repetate, rezervorul nu este incalzit sufficient si temperature acestuia scade rapid, compromitand astfel rezultatele spalarii.

Sistemul HotWash imparte puterea electrica intre doua elemente de incalzire independente astfel incat permite numeroase cicluri de spalare cat si incalzirea constanta a rezervorului. Rezultatul, in comparative cu o masina cu elementi de incalzire interblocati, este ca temperature este cu aproximativ 10 grade mai mare in timpul ciclurilor de spalare repetate. Acest lucru permite un timp de spalare mai scurt cat si un timp de uscare mai scurt pe masur ace farfuriile se incalzesc; un consum mai mic de detergent si, in consecinta, costuri mai mici.

Prin sistemul ProDose, produsele detergente sunt dozate de o pompa peristaltica controlata electronic, care poate fi reglata cu usurinta de pe panoul de control si care asigura dozarea constanta, precisa a detergentului si a agentului de clatire. La cerere, masina poate fi echipata cu senzori speciali de nivel care semnaleaza print-un mesaj pe afisaj cand trebuie schimbat rezervoarele de detergent, evitand astfel riscul ca unitatile de dozare sa fie deteriorate prin functionarea goala.

Sisteme de clatire

Masinile de spalat vase cu racire utilizeaza o serie de sisteme de clatire diferite, cu niveluri diferite de complexitate si performanta, fiecare dintre acestea fiind insa capabil sa asigure ca anumiti parametri raman constanti.

Clatire temporizata: utilizeaza ThermoStop pentru a asigura o temperature constanta la inceputul ciclului de clatire; durata ciclului este fixa, in timp ce nivelul consumului de apa depinde foarte mult de presiunea retelei. Consumul minim de apa este de 2 litri/ciclu.

Clatire volumetrica: utilizeaza ThermoStop pentru a asigura o temperature constanta la inceputul ciclului de clatire; durata ciclului este variabila si depinde foarte mult de presiunea retelei de alimentare cu apa> Media consumului de apa este constant si independent de presiunea de alimentare.

ProRinse: asigura ca temperaturile initiale si medii de clatire, debitul, presiunea si durata raman constante. Toti parametri fizici care determina clatirea optima sunt controlati si gestionati, motiv pentru care este posibil sa reduceti consumul pana la 1,6 litri/ciclu si sa obtineti rezultate constante, indifferent de caracteristicile alimentaria cu apa. Apa este furnizate printr-un rezervor cu cioc, care respecta standardele anti-poluare WRAS, un cazan nepresurizat si o pompa de aspirare a apei de clatire.

Sisteme de filtrare

ArchiMedes – este un sistem patentat care asigura ca cea mai murdare apa din fundul rezervorului este prima care este drenata sub presiunea apei mai curate de deasupra. Acest dispozitiv simplu, dar efficient, creste eficienta comutarii apei de la 66% obtinut in general cu o scurgere de preaplin, la 83%; rezultatul este o apa mai curate in rezervor, cu posibilitatea de a reduce cantitatea de apa folosita in ciclul de clatire si concentratia de detergent folosita.

EvoLution3 – este un sistem complet si efficient care foloseste filtrarea apei in 3 etape, cu o scadere progresiva a dimensiunii ochiurilor pana la 0.8 mm. Apa este evacuate din fundul rezervorului printr-o pompa specifica, iar scurgerea are loc dupa spalare si inainte de inceperea ciclului de clatire. Acest lucru asigura o schimbare a apei 100% eficienta si o curatenie maxima a apei din rezervor.

In ambele sisteme se folosesc filtre de suprafata (fie din ote;, fie din material compozit, in functie de model) care extend intreaga latime a rezervorului si, prin urmare, sunt practice de neblocat. Prin urmare, ne putem lipsi de senzorii de prezenta a filtrului sau de senzorii de infundare utilizati pe multe dintre modelele concurentilor, deoarece nu au niciun scop.

Sistem de tratare a apei

Anumite modele pot fi echipate cu dedurizatoril de apa continuu CareFree incorporate. Dedurizatorul continuu de apa realizeaza automat regenerarea in timpul fiecarui ciclu de spalare; singura actiune ceruta de la operator este sa completeze cu sare atunci cand este solicitat de un mesaj primit pe ecranul interfetei cu utilizatorul.

Pe langa sistemele incorporate, Colged ofera si dedurizatoare de apa externe de mare capacitate, atat in versiunea manuala cat si automata, sisteme de decarbonatare si sistem de filtrare cu osmoza inversa pentru a obtine apa perfect purificata. Apa osmozata este recomandata in special pentru spalarea paharelor si a tacamurilor de cristal, dar nu are avantaje pentru spalarea vaselor.

Sistem de recuperare a caldurii

La sfarsitul ciclului de spalare, aburul din camera de spalare este aspirat prin doua orificii de ventilatie din panoul din spate si este directionat catre un schimbator de caldura din cupru si aluminiu (sau optional din otel inoxidabil pentru masinile alimentate cu apa de osmoza) unde aburul isi ridica caldura latenta de evaporare pana la apa rece care vine de la retea, care este apoi trimisa in cazan.

Aburul se condenseaza si este expulzat, in timp ce temperature apei reci creste cu aproximativ 20 °C. Intregul process dureaza doar 30”, care, prin urmare trebuie adaugat la durata standard a ciclului de spalare.

Compania Colged, infinatata in anul 1952, a produs primele masini profesionale de spalat vase in 1957. Datorita fiabilitatii lor, acestea si-au castigat aproape imediat un loc important pe piata, fiind recunoscute si astazi pentru caracteristicile lor. In 1992, compania a fost cumparata de catre Grupul Eurotec, care in 2000 a devenit parte a companiei multinationale americane ITW, listata in Wall Street Standard & Poor Index, cu o cifra de afaceri, consolidate, de 14 miliarde de dolari. Astazi, Colged este o companie de varf pentrucare inovatia, calitatea, profesionalismul si implicarea deplina a personalului sunt elementele care o pozitioneaza ca lider Mondial in spalarea profesionala a sticlei.