Masterclass Gastronomie - Catering Performance cu UNOX, CORBEANCA- 29.04.2025
Participă gratuit la masterclass-ul dedicat profesioniștilor din catering și descoperă cum poți servi rapid, eficient, indiferent de amploarea evenimentului, folosind tehnologia UNOX pentru a livra preparate impecabile. Vei explora alături de Chef Michael Passarelli procese inteligente de gătire, păstrare și servire, într-o demonstrație practică dedicată fluxului eficient de lucru în bucătăriile de eveniment.
Data: 29.04.2025, Ora: 11.00
Durata: 2,5h
Preț: GRATUIT
Număr participanți: 40 persoane
Limba: română
Adresa: Strada Balanței, 46, Corbeanca
Pentru cine este acest masterclass:
Masterclass-ul gastronomic este dedicat profesioniștilor din industria ospitalității: bucătari, proprietari de restaurant, săli de evenimente sau companii de catering, manageri de bucătărie și profesioniști din industria alimentară.
Trainer:
Chef Michael Passarelli este una dintre vocile noii generații de bucătari din România. Fiul lui Antonio Passarelli, Michael și-a croit propriul drum în lumea gastronomiei, purtând cu el moștenirea gustului italian, dar abordând-o printr-o lentilă contemporană și internațională.
Cu o experiență formată în restaurante de fine dining din Belgia, Olanda, Elveția și Italia, stilul său se remarcă printr-o combinație echilibrată între tehnici moderne, creativitate și o atenție deosebită la detalii.
Astăzi, semnează meniul de la Bistro Patio, unde propune o interpretare modernă a bucătăriei mediteraneene. În 2025, a fost desemnat Best Chef – Bucătărie Mediteraneană la competiția Chefi de România.
Pe lângă activitatea din restaurant, Michael oferă și consultanță în zona de catering profesional.
Despre curs:
Acest masterclass este dedicat bucătarilor profesioniști care activează (sau vor să activeze) în zona de catering pentru evenimente, și își doresc să optimizeze atât calitatea preparatelor, cât și eficiența fluxului de lucru.
Sub forma unei demonstrații practice, Chef Michael Passarelli va prezenta:
• Cum construiești un meniu de eveniment cu preparate variate, de la aperitive la feluri principale;
• Cum să organizezi munca în avans, prin preparări și procese care pot fi realizate cu o zi înainte;
• Cum să folosești tehnologiile UNOX – cuptorul Cheftop X, SpeedX și dulapul cald Evereo – pentru a eficientiza păstrarea, regenerarea și servirea preparatelor în timp record;
• Tehnici moderne precum gătirea sous vide, regenerarea inteligentă și menținerea caldă fără pierdere de calitate;
• Exemple concrete de flux de lucru în catering, cu accent pe viteză, organizare și rezultate constante.
Masterclass-ul include sesiune de Q&A deschisă, în care participanții pot adresa întrebări și pot discuta în profunzime temele abordate.

Beneficii pentru tine:







Beneficii pentru business:






