Masterclass Gastronomie - Catering Performance cu UNOX, CORBEANCA- 29.04.2025

Participă gratuit la masterclass-ul dedicat profesioniștilor din catering și descoperă cum poți servi rapid, eficient, indiferent de amploarea evenimentului, folosind tehnologia UNOX pentru a livra preparate impecabile. Vei explora alături de Chef Michael Passarelli procese inteligente de gătire, păstrare și servire, într-o demonstrație practică dedicată fluxului eficient de lucru în bucătăriile de eveniment.

Detalii curs:

Data: 29.04.2025, Ora: 11.00

Durata: 2,5h

Preț: GRATUIT

Număr participanți: 40 persoane

Limba: română

Adresa: Strada Balanței, 46, Corbeanca


Pentru cine este acest masterclass:

Masterclass-ul gastronomic este dedicat profesioniștilor din industria ospitalității: bucătari, proprietari de restaurant, săli de evenimente sau companii de catering, manageri de bucătărie și profesioniști din industria alimentară.

Trainer:

Chef Michael Passarelli este una dintre vocile noii generații de bucătari din România. Fiul lui Antonio Passarelli, Michael și-a croit propriul drum în lumea gastronomiei, purtând cu el moștenirea gustului italian, dar abordând-o printr-o lentilă contemporană și internațională.

Cu o experiență formată în restaurante de fine dining din Belgia, Olanda, Elveția și Italia, stilul său se remarcă printr-o combinație echilibrată între tehnici moderne, creativitate și o atenție deosebită la detalii.

Astăzi, semnează meniul de la Bistro Patio, unde propune o interpretare modernă a bucătăriei mediteraneene. În 2025, a fost desemnat Best Chef – Bucătărie Mediteraneană la competiția Chefi de România.

Pe lângă activitatea din restaurant, Michael oferă și consultanță în zona de catering profesional.

Despre curs:

Acest masterclass este dedicat bucătarilor profesioniști care activează (sau vor să activeze) în zona de catering pentru evenimente, și își doresc să optimizeze atât calitatea preparatelor, cât și eficiența fluxului de lucru.

Sub forma unei demonstrații practice, Chef Michael Passarelli va prezenta:

• Cum construiești un meniu de eveniment cu preparate variate, de la aperitive la feluri principale;

• Cum să organizezi munca în avans, prin preparări și procese care pot fi realizate cu o zi înainte;

• Cum să folosești tehnologiile UNOX – cuptorul Cheftop X, SpeedX și dulapul cald Evereo – pentru a eficientiza păstrarea, regenerarea și servirea preparatelor în timp record;

• Tehnici moderne precum gătirea sous vide, regenerarea inteligentă și menținerea caldă fără pierdere de calitate;

• Exemple concrete de flux de lucru în catering, cu accent pe viteză, organizare și rezultate constante.

Masterclass-ul include sesiune de Q&A deschisă, în care participanții pot adresa întrebări și pot discuta în profunzime temele abordate.


Beneficii pentru tine:

Dobândești abilități și tehnici culinare moderne de la experți din industrie;
Descoperi și cunoști cele mai noi tehnologii aplicate în industria HoReCa;
Înveți modurile în care poți folosi tehnicile culinare și tehnologiile de ultimă oră, pentru a extinde repertoriul culinar al restaurantului;
Înveți să operezi eficient și corect echipamentele din bucătărie;
Perfecționezi tehnicile culinare cunoscute;
Primești informații despre cele mai bune practici pentru îmbunătățirea eficienței, productivității și a produselor create în bucătăria restaurantului tău;
Îți va fi stârnită imaginația, care te va ajuta să gândești creativ, diversificând oferta culinară.

Beneficii pentru business:

Obții DISCOUNT substanțial la echipamentele folosite în demonstrații pe parcursul Masterclass-ului;
Faci ECONOMIE de timp, energie și spațiu prin eficientizarea operațiunilor din bucătărie;
REDUCI COSTURILE cu materia primă prin aplicarea bunelor practici învățate la curs;
Aplici principiul EDUCARII ȘI FORMAȚII CONTINUE a personalului, menținând un standard ridicat de excelență în meserie;
FACI FAȚĂ CRIZEI DE PERSONAL, implementând inovațiile tehnologice ce oferă soluții pentru a contracara lipsa tot mai gravă a oamenilor și nivelul scăzut de pregătire a acestora;
DECIZI MAI UȘOR când vine vorba de selecția, utilizarea și optimizarea echipamentelor din bucătăria unității;
Rămâi CONECTAT cu noutățile și trendurile din industria HoReCa.