Masterclass Gastronomie Unox & SuperFfry-Cluj Napoca 14.05.2024

Participa la masterclass-ul gastronomic GRATUIT si vei descoperi cum poti folosi mai inteligent bucataria ta profesionala. Afla tot ce trebuie sa stii despre noile tehnologii UNOX si SuperFry in doar 2,5 ore de curs, sustinut de experti.

Detalii curs:

Data: 14.05.2024, Ora: 11.00

Durata: 2,5h

Preț: GRATUIT

Număr participanți: 40 persoane

Limba: italiana/tradus in romana

Adresa: Str. Aurel Vlaicu, nr. 11, Cluj-Napoca


Pentru cine este acest masterclass:

Masterclass-ul gastronomic este dedicat profesionistilor din industria ospitalitatii: bucatari, proprietari de restaurante, manageri de bucatarie si profesionisti din industria alimentara.

Traineri

Alina Raduta, Area Manager Unox

Gioia Spolaore, Corporate Chef Unox

Alessandro Tison, SuperFry Chef Consultant

Despre curs:

Masterclass-ul gastronomic va include doua module distincte dedicate echipamentelor Unox si friteuzei SuperFry. Acestea vor avea loc sub forma de demonstratii in care instructorii prezinta tehnici, procese si retete, explicand concepte si tehnologiile folosite. Participantii vor avea oportunitatea sa puna intrebari si sa initieze discutii in detaliu pe temele de interes.

La prezentarea culinara UNOX, trainerul va pregati o diversitate de retete, cuprinzand atat feluri de baza, cat si deserturi. Prin utilizarea cuptoarelor UNOX, vei descoperi tehnici inovatoare si metode de gatit care vor imbunatati modul in care sunt pregatite preparatele din meniul tau.

Aceasta demonstratie iti ofera o incursiune captivanta in lumea gastronomiei de inalta calitate si a performantei tehnologiei avansate.

In cadrul acestui masterclass, vei descoperi puterea si versatilitatea SuperFry 4.0 intr-o demonstratie culinara, unde chef va dezvalui secretul preparatelor prajite perfect de fiecare data si iti va oferi sfaturi despre cum poti imbunatati produsele din meniul tau folosind tehnologia SuperFry.


Beneficii pentru tine:

Dobandesti abilitati si tehnici culinare moderne de la experti din industrie;

Descoperi si cunosti cele mai noi tehnologii aplicate in industria HoReCa;

Inveti modurile in care poti folosi tehnicile culinare si tehnologiile de ultima ora, pentru a extinde repertoriul culinar al restaurantului;

Inveti sa operezi eficient si corect echipamentele din bucatarie;

Perfectionezi tehnicile culinare cunoscute;

Primesti informatii despre cele mai bune practici pentru imbunatatirea eficientei, productivitatii si a produselor create in bucataria restaurantului tau;

Iti va fi starnita imaginatia, care te va ajuta sa gandesti creativ, diversificand oferta culinara.

Beneficii pentru business:

Obtii DISCOUNT substantial la echipamentele folosite in demonstratii pe parcursul Masterclass-ului;

Faci ECONOMIE de timp, energie si spatiu prin eficientizarea operatiunilor din bucatarie;

REDUCI COSTURILE cu materia prima prin aplicarea bunelor practici invatate la curs;

Aplici principiul EDUCARII SI FORMARII CONTINUE a personalului, mentinand un standard ridicat de excelenta in meserie;

FACI FATA CRIZEI DE PERSONAL, implementand inovatiile tehnologice ce ofera solutii pentru a contracara lipsa tot mai grava a oamenilor si nivelul scazut de pregatire a acestora;

DECIZI MAI USOR cand vine vorba de selectia, utilizarea si optimizarea echipamentelor din bucataria unitatii;

Ramai CONECTAT cu noutatile si trendurile din industria HoReCa, atat legat de tehnologii si tehnici, cat si de evolutia preferintelor clientilor.