Inapoi la categoria: Cuptoare gastronomice
Statie grill DUO, Mibrasa

MBR-DUOGMB100-HMB110

Statie grill DUO, Mibrasa

Statie grill DUO formata din: Gratar simplu pe carbuni Parrilla, pozitie ajustabila grill actionata manual, temperatura 250°C, capacitate initiala incarcare carbuni de 10kg la o functionare de 5h/zi, timpul de aprindere este ± 30 minute, prevazut cu gratar de dimensiunea 890x630mm, dimensiuni 1127x863x1143hmm, putere termica 4.5kW, greutate 265kg + Cuptor pe carbuni, recomandat pentru 110-130 portii -> productivitate aproximativa 100kg/h, temperatura 250-350°C, capacitate initiala incarcare carbuni de 15kg la o functionare de 8h/zi, timpul de aprindere este ± 45 minute, prevazut cu gratar de dimensiunea 755x595mm, cleste inox Mibrasa, vatrai inox, faras din inox pentru cenusa, perie de sarma, sertar colectare cenusa multifunctional, control debit aer sigur si precis, usa cu sistem mecanic heavy duty pentru retinerea caldurii la interior, dimensiuni 952x815x1043hmm, putere termica 5kW, greutate 442kg + sistem protectie foc cu dubla functionalitate: actioneaza precum un filtru pentru fum retinand cenusa si particulele solide pastrand astfel cuptorul in siguranta dupa care inlatura fumul si scade temperatura cu ajutorul gurilor de ventilatie -> componenetele sale sunt usor de indepartat pentru o curatare usoara, lavabile in masina de spalat vase + Baza deschisa DUO, cu 6 roti, 2x cleste inox Mibrasa, 2x vatrai inox, 2x faras din inox pentru cenusa, 2x perie de sarma, dimensiuni 2057x986x1844hmm, greutate 121kg
Producator:
Detalii tehnice
Mai multe informatii
Cod produs MBR-DUOGMB100-HMB110
Alimentare Carbuni
Putere (W) 5000
Dimensiune(mm) 2057x986x1844
Produsul a fost adaugat in cererea de oferta.
Descriere produs
Mibrasa Duo

Cu Mibrasa DUO, ai libertatea de a combina orice gratar sau cuptor Mibrasa si accesoriile sale pentru a-ti crea statia de gratar perfecta. Beneficiezi de sinergia gratarelor Mibrasa, care iti ofera control absolut in bucatarie printr-un spatiu de lucru eficient, accelerand procesul de gatire si transformand fiecare preparat intr-o experienta culinara exceptionala.

O solutie integrala pentru restaurante care doresc sa isi maximizeze productia culinara cu cea mai buna executie si rezultat posibil. Prin lucrul in bloc, se poate minimiza timpul de gatire pentru a genera mai multa eficienta, ceea ce, la randul sau, reduce incarcarea de munca in bucatarie, mentinand totusi volumul de productie.

Specificatii tehnice: Gratar
  • Statie grill DUO formata din: Gratar simplu pe carbuni Parrilla
  • Pozitie ajustabila grill actionata manual
  • Temperatura 250°C
  • Capacitate initiala incarcare carbuni de 10kg la o functionare de 5h/zi
  • Timpul de aprindere este ± 30 minute
  • Prevazut cu gratar de dimensiunea 890x630mm
  • Dimensiuni 1127x863x1143hmm
  • Putere termica 4500W
  • Greutate 265kg
  • Cuptor pe carbuni
  • Recomandat pentru 110-130 portii -> productivitate aproximativa 100kg/h
  • Temperatura 250-350°C
  • Capacitate initiala incarcare carbuni de 15kg la o functionare de 8h/zi
  • Timpul de aprindere este ± 45 minute
  • Prevazut cu gratar de dimensiunea 755x595mm
  • Control debit aer sigur si precis
  • Usa cu sistem mecanic heavy duty pentru retinerea caldurii la interior
  • Dimensiuni 952x815x1043hmm
  • Putere termica 5000W
  • Greutate 442kg
  • Accesorii incluse

    Cinque Terre

    Cleste inox

    Forest
    Vatrai inox
    Northern Lights
    Faras din inox pentru cenusa
    Northern Lights
    Perie de sarma



    "

    Mibrasa este o companie tanara, de familie, care pune accent pe calitate si rezistenta, astfel incat gratarele produse sunt create pentru a dura. Folosind tehnici de inginerie de ultima generatie si oteluri de cea mai inalta calitate, se lucreaza pentru a obtine o precizie maxima in fiecare detaliu, rezultand un produs superior in performanta si versatilitate. De la sudor la bucatar, oamenii din spatele Mibrasa impartasesc cu totii acelasi scop; de a fabrica cele mai durabile si performante gratare de pe piata.



    Relatia dintre mancare si foc ne intoarce la originile cele mai adanci ale gastronomiei si ale omenirii. Gatitul la foc este o practica sincera, onesta si, mai presus de toate, permite aromelor autentice sa vorbeasca de unele singure. Gatitul la foc este profund inradacinat in gastronomia mediteraneana. Din atelierul Mibrasa din Palamós, situat în inima Costa Brava din Spania, unde sunt produse cele mai bune echipamente Mibrasa pentru a servi clientii din intreaga lume.



    "