Află cum cuptorul combi ACT.O produs de Angelo Po transformă activitatea din bucătăria profesională într-o experiență complet nouă – personalizată, tehnologizată, multifuncțională și... profitabilă.
Sara di Palma, Corporate Chef Angelo Po, se va afla joi, 10 octombrie, începând cu ora 11.00, la Centrul de Gastronomie BILANCIA din Corbeanca unde va demonstra live cum te poți bucura de siguranța rezultatului perfect pentru toate operațiunile din bucătăria ta: preparare umedă și uscată, coacere, păstrare la cald și servire folosind un echipament care îți garantează productivitatea și economia de energie și care poate fi controlat chiar și de la distanță.
Acest eveniment gastronomic este un training gratuit pentru profesioniștii din Horeca care pot astfel să descopere potențialul enorm al unei bucătării care folosește funcțiile revoluționare ale unui cuptor combi de ultimă generație.
La eveniment vei putea testa în mod practic cele mai importante funcții ale acestui echipament: cook & chill, pasteurizare, sous-vide, trei niveluri de vapori, afumare, patiserie și brutărie, gătire la temperatură joasă și delta T. În același timp, vei descoperi cum ACT.O îți permite să controlezi orice proces prin intermediul soft-ului de comandă, care poate fi instalat chiar și pe tabletă sau telefonul mobil.
Înscrie-te la trainingul gastronomic cu ACT.O – Angelo Po!
Joi, 10 octombrie, începând cu ora 11.00, la Centrul de Gastronomie BILANCIA
Mai multe informatii la: 0726 743 854 sau marketing@bilancia.ro