Categorii

    

Cuptoare patiserie

Cuptor pentru patiserie
Cuptor pentru patiserie, electric, seria MIND.Maps One, capacitate 4 tavi 600x400mm, distanta intre tavi 80mm, coacere cu convectie de la 30°C la 260°C, coacere mixta cu aburi si convectie de la 35°C la 260°C -cu tehnologia STEAM.Maxi de la 30% la 90%, coacere mixta cu umidificare si convectie de la 48°C la 260°C -cu tehonolgia STEAM.Maxi de la 10% la 20%, coacere cu aburi de la 48°C la 130°C -cu tehnologia STEAM.Maxi 100%, coacere cu aer uscat de la 30°C la 260°C -cu tehnologia DRY.Maxi de la 10% la 100%, coacere Delta T cu conda pentru testarea produsului, tehnologia MIND.Maps -deseneaza procesele de coacere cu un numar infinit de pasi doar cu o simpla atingere, programe - salveaza pana la 256 programe/ posibilitatea atribuirii unei poze si nume fiecarui program salvat/ salvarea numelui retetei (in orice limba), tehnologia AIR.Maxi -multiple ventilatoare cu inversare de sens; 2 viteze de aer programabile; 2 moduri de coacere semistatice programabile, tehnologia DRY.Maxi -extragerea umiditatii (programabila de catre utilizator); cocere folosind extractia umiditatii de la 30°C la 260°C, tehnologia STEAM.Maxi -abur de la 35°C la 130°C; combinatie de aer umed si uscat de la 35°C la 260°C, tehnologia MAXI.Link -permite montarea mai multor cuptoare in coloana, tehnologia Protek.SAFE - eficienta si siguranta termala maxima (geamul de la usa si sprafetele externe sunt reci); senzor care opreste ventilatia pentru a limita pierderea de energie la deschiderea usii; consum de energie electrica ce se adapteaza nevoilor reale (pentru cuptoarele electrice); consum de gaz ce se adapteaza nevoilor reala (pentru cupoare gaz); program de curatare automata Rotor.KLEAN -4 programe de spalare automata cu control asupra cantitatii de apa si detergent; recipient detergent incorporat in cuptor, usa patentata -balamele construite dintr-un material foarte dur si sistem de autolubrifiere cu techno polimer; pozitie de blocare la 60°-120°-180°, temperatura de preincalzire de pana la 260°C, vi
Cuptor pentru patiserie
Cuptor pentru patiserie, alimentare gaz, seria MIND.Maps Plus, capacitate 16 tavi 600x400mm, carucior inclus, distanta intre tavi 80mm, coacere cu convectie de la 30°C la 260°C, coacere mixta cu aburi si convectie de la 35°C la 260°C -cu tehnologia STEAM.Maxi de la 30% la 90%, coacere mixta cu umidificare si convectie de la 48°C la 260°C -cu tehonolgia STEAM.Maxi de la 10% la 20%, coacere cu aburi de la 48°C la 130°C -cu tehnologia STEAM.Maxi 100%, coacere cu aer uscat de la 30°C la 260°C -cu tehnologia DRY.Maxi de la 10% la 100%, coacere Delta T cu conda pentru testarea produsului, sonda pentru produs MULTI.Point, tehnologia MIND.Maps -deseneaza procesele de coacere cu un numar infinit de pasi doar cu o simpla atingere, programe - salveaza pana la 256 programe/ posibilitatea atribuirii unei poze si nume fiecarui program salvat/ salvarea numelui retetei (in orice limba), CHEFUNOX -salveaza modul de coacere; tipul de produs; dimensiunea produsului si rezultatul final, tehnologia MULTI.Time - poate administra pana la 10 timere simultan pentru 10 produse diferite, tehnologia MISE.EN.PLACE -sincronizeaza produsele din camera de coacere astfel incat toate sa fie finalizate in acelasi timp, tehnologia AIR.Maxi -multiple ventilatoare cu inversare de sens; 4 viteze de aer programabile; 4 moduri de coacere semistatice programabile, tehnologia DRY.Maxi -extragerea umiditatii (programabila de catre utilizator); cocere folosind extractia umiditatii de la 30°C la 260°C, tehnologia STEAM.Maxi -abur de la 35°C la 130°C; combinatie de aer umed si uscat de la 35°C la 260°C, tehnologia ADAPTIVE.Cooking -identifica optimizarea procesului de coacere si ajusteaza automat parametrii de coacere pentru a garanta rezultatul perfect -acelasi rezultat indiferent daca aveti o tava in cuptor sau este incarcat la maxim; senzor de umiditate si ajustare automata, tehnologia MAXI.Link -permite montarea mai multor cuptoare in coloana, tehnologia Protek.SAFE - eficienta si siguranta termala maxima (g
Cuptor pentru patiserie
Cuptor pentru patiserie, electric, seria MIND.Maps Plus, capacitate 16 tavi 600x400mm, carucior inclus, distanta intre tavi 80mm, coacere cu convectie de la 30°C la 260°C, coacere mixta cu aburi si convectie de la 35°C la 260°C -cu tehnologia STEAM.Maxi de la 30% la 90%, coacere mixta cu umidificare si convectie de la 48°C la 260°C -cu tehonolgia STEAM.Maxi de la 10% la 20%, coacere cu aburi de la 48°C la 130°C -cu tehnologia STEAM.Maxi 100%, coacere cu aer uscat de la 30°C la 260°C -cu tehnologia DRY.Maxi de la 10% la 100%, coacere Delta T cu conda pentru testarea produsului, sonda pentru produs MULTI.Point, tehnologia MIND.Maps -deseneaza procesele de coacere cu un numar infinit de pasi doar cu o simpla atingere, programe - salveaza pana la 256 programe/ posibilitatea atribuirii unei poze si nume fiecarui program salvat/ salvarea numelui retetei (in orice limba), CHEFUNOX -salveaza modul de coacere; tipul de produs; dimensiunea produsului si rezultatul final, tehnologia MULTI.Time - poate administra pana la 10 timere simultan pentru 10 produse diferite, tehnologia MISE.EN.PLACE -sincronizeaza produsele din camera de coacere astfel incat toate sa fie finalizate in acelasi timp, tehnologia AIR.Maxi -multiple ventilatoare cu inversare de sens; 4 viteze de aer programabile; 4 moduri de coacere semistatice programabile, tehnologia DRY.Maxi -extragerea umiditatii (programabila de catre utilizator); cocere folosind extractia umiditatii de la 30°C la 260°C, tehnologia STEAM.Maxi -abur de la 35°C la 130°C; combinatie de aer umed si uscat de la 35°C la 260°C, tehnologia ADAPTIVE.Cooking -identifica optimizarea procesului de coacere si ajusteaza automat parametrii de coacere pentru a garanta rezultatul perfect -acelasi rezultat indiferent daca aveti o tava in cuptor sau este incarcat la maxim; senzor de umiditate si ajustare automata, tehnologia MAXI.Link -permite montarea mai multor cuptoare in coloana, tehnologia Protek.SAFE - eficienta si siguranta termala maxima (geamul
Cuptor pentru patiserie
Cuptor pentru patiserie, electric, seria MIND.Maps One, capacitate 16 tavi 600x400mm, carucior inclus, distanta intre tavi 80mm, coacere cu convectie de la 30°C la 260°C, coacere mixta cu aburi si convectie de la 35°C la 260°C -cu tehnologia STEAM.Maxi de la 30% la 90%, coacere mixta cu umidificare si convectie de la 48°C la 260°C -cu tehonolgia STEAM.Maxi de la 10% la 20%, coacere cu aburi de la 48°C la 130°C -cu tehnologia STEAM.Maxi 100%, coacere cu aer uscat de la 30°C la 260°C -cu tehnologia DRY.Maxi de la 10% la 100%, coacere Delta T cu conda pentru testarea produsului, tehnologia MIND.Maps -deseneaza procesele de coacere cu un numar infinit de pasi doar cu o simpla atingere, programe - salveaza pana la 256 programe/ posibilitatea atribuirii unei poze si nume fiecarui program salvat/ salvarea numelui retetei (in orice limba), tehnologia AIR.Maxi -multiple ventilatoare cu inversare de sens; 2 viteze de aer programabile; 2 moduri de coacere semistatice programabile, tehnologia DRY.Maxi -extragerea umiditatii (programabila de catre utilizator); cocere folosind extractia umiditatii de la 30°C la 260°C, tehnologia STEAM.Maxi -abur de la 35°C la 130°C; combinatie de aer umed si uscat de la 35°C la 260°C, tehnologia MAXI.Link -permite montarea mai multor cuptoare in coloana, tehnologia Protek.SAFE - eficienta si siguranta termala maxima (geamul de la usa si sprafetele externe sunt reci); senzor care opreste ventilatia pentru a limita pierderea de energie la deschiderea usii; consum de energie electrica ce se adapteaza nevoilor reale (pentru cuptoarele electrice); consum de gaz ce se adapteaza nevoilor reala (pentru cupoare gaz); program de curatare automata Rotor.KLEAN -4 programe de spalare automata cu control asupra cantitatii de apa si detergent; recipient detergent incorporat in cuptor, usa patentata -balamele construite dintr-un material foarte dur si sistem de autolubrifiere cu techno polimer; pozitie de blocare la 60°-120°-180°, temperatura de preincalzire de
Cuptor pentru patiserie
Cuptor pentru patiserie, alimentare gaz, seria MIND.Maps Plus, capacitate 10 tavi 600x400mm, distanta intre tavi 80mm, coacere cu convectie de la 30°C la 260°C, coacere mixta cu aburi si convectie de la 35°C la 260°C -cu tehnologia STEAM.Maxi de la 30% la 90%, coacere mixta cu umidificare si convectie de la 48°C la 260°C -cu tehonolgia STEAM.Maxi de la 10% la 20%, coacere cu aburi de la 48°C la 130°C -cu tehnologia STEAM.Maxi 100%, coacere cu aer uscat de la 30°C la 260°C -cu tehnologia DRY.Maxi de la 10% la 100%, coacere Delta T cu conda pentru testarea produsului, sonda pentru produs MULTI.Point, tehnologia MIND.Maps -deseneaza procesele de coacere cu un numar infinit de pasi doar cu o simpla atingere, programe - salveaza pana la 256 programe/ posibilitatea atribuirii unei poze si nume fiecarui program salvat/ salvarea numelui retetei (in orice limba), CHEFUNOX -salveaza modul de coacere; tipul de produs; dimensiunea produsului si rezultatul final, tehnologia MULTI.Time - poate administra pana la 10 timere simultan pentru 10 produse diferite, tehnologia MISE.EN.PLACE -sincronizeaza produsele din camera de coacere astfel incat toate sa fie finalizate in acelasi timp, tehnologia AIR.Maxi -multiple ventilatoare cu inversare de sens; 4 viteze de aer programabile; 4 moduri de coacere semistatice programabile, tehnologia DRY.Maxi -extragerea umiditatii (programabila de catre utilizator); cocere folosind extractia umiditatii de la 30°C la 260°C, tehnologia STEAM.Maxi -abur de la 35°C la 130°C; combinatie de aer umed si uscat de la 35°C la 260°C, tehnologia ADAPTIVE.Cooking -identifica optimizarea procesului de coacere si ajusteaza automat parametrii de coacere pentru a garanta rezultatul perfect -acelasi rezultat indiferent daca aveti o tava in cuptor sau este incarcat la maxim; senzor de umiditate si ajustare automata, tehnologia MAXI.Link -permite montarea mai multor cuptoare in coloana, tehnologia Protek.SAFE - eficienta si siguranta termala maxima (geamul de la usa s
Cuptor pentru patiserie
Cuptor pentru patiserie, alimentare gaz, seria MIND.Maps Plus, capacitate 6 tavi 600x400mm, distanta intre tavi 80mm, coacere cu convectie de la 30°C la 260°C, coacere mixta cu aburi si convectie de la 35°C la 260°C -cu tehnologia STEAM.Maxi de la 30% la 90%, coacere mixta cu umidificare si convectie de la 48°C la 260°C -cu tehonolgia STEAM.Maxi de la 10% la 20%, coacere cu aburi de la 48°C la 130°C -cu tehnologia STEAM.Maxi 100%, coacere cu aer uscat de la 30°C la 260°C -cu tehnologia DRY.Maxi de la 10% la 100%, coacere Delta T cu conda pentru testarea produsului, sonda pentru produs MULTI.Point, tehnologia MIND.Maps -deseneaza procesele de coacere cu un numar infinit de pasi doar cu o simpla atingere, programe - salveaza pana la 256 programe/ posibilitatea atribuirii unei poze si nume fiecarui program salvat/ salvarea numelui retetei (in orice limba), CHEFUNOX -salveaza modul de coacere; tipul de produs; dimensiunea produsului si rezultatul final, tehnologia MULTI.Time - poate administra pana la 10 timere simultan pentru 10 produse diferite, tehnologia MISE.EN.PLACE -sincronizeaza produsele din camera de coacere astfel incat toate sa fie finalizate in acelasi timp, tehnologia AIR.Maxi -multiple ventilatoare cu inversare de sens; 4 viteze de aer programabile; 4 moduri de coacere semistatice programabile, tehnologia DRY.Maxi -extragerea umiditatii (programabila de catre utilizator); cocere folosind extractia umiditatii de la 30°C la 260°C, tehnologia STEAM.Maxi -abur de la 35°C la 130°C; combinatie de aer umed si uscat de la 35°C la 260°C, tehnologia ADAPTIVE.Cooking -identifica optimizarea procesului de coacere si ajusteaza automat parametrii de coacere pentru a garanta rezultatul perfect -acelasi rezultat indiferent daca aveti o tava in cuptor sau este incarcat la maxim; senzor de umiditate si ajustare automata, tehnologia MAXI.Link -permite montarea mai multor cuptoare in coloana, tehnologia Protek.SAFE - eficienta si siguranta termala maxima (geamul de la usa si
Cuptor pentru patiserie
Cuptor pentru patiserie, electric, seria MIND.Maps Plus, capacitate 4 tavi 600x400mm, distanta intre tavi 80mm, coacere cu convectie de la 30°C la 260°C, coacere mixta cu aburi si convectie de la 35°C la 260°C -cu tehnologia STEAM.Maxi de la 30% la 90%, coacere mixta cu umidificare si convectie de la 48°C la 260°C -cu tehonolgia STEAM.Maxi de la 10% la 20%, coacere cu aburi de la 48°C la 130°C -cu tehnologia STEAM.Maxi 100%, coacere cu aer uscat de la 30°C la 260°C -cu tehnologia DRY.Maxi de la 10% la 100%, coacere Delta T cu conda pentru testarea produsului, sonda pentru produs MULTI.Point, tehnologia MIND.Maps -deseneaza procesele de coacere cu un numar infinit de pasi doar cu o simpla atingere, programe - salveaza pana la 256 programe/ posibilitatea atribuirii unei poze si nume fiecarui program salvat/ salvarea numelui retetei (in orice limba), CHEFUNOX -salveaza modul de coacere; tipul de produs; dimensiunea produsului si rezultatul final, tehnologia MULTI.Time - poate administra pana la 10 timere simultan pentru 10 produse diferite, tehnologia MISE.EN.PLACE -sincronizeaza produsele din camera de coacere astfel incat toate sa fie finalizate in acelasi timp, tehnologia AIR.Maxi -multiple ventilatoare cu inversare de sens; 4 viteze de aer programabile; 4 moduri de coacere semistatice programabile, tehnologia DRY.Maxi -extragerea umiditatii (programabila de catre utilizator); cocere folosind extractia umiditatii de la 30°C la 260°C, tehnologia STEAM.Maxi -abur de la 35°C la 130°C; combinatie de aer umed si uscat de la 35°C la 260°C, tehnologia ADAPTIVE.Cooking -identifica optimizarea procesului de coacere si ajusteaza automat parametrii de coacere pentru a garanta rezultatul perfect -acelasi rezultat indiferent daca aveti o tava in cuptor sau este incarcat la maxim; senzor de umiditate si ajustare automata, tehnologia MAXI.Link -permite montarea mai multor cuptoare in coloana, tehnologia Protek.SAFE - eficienta si siguranta termala maxima (geamul de la usa si spra